137

Да

преди 7 години

Двама от трима в Гърция, а третия в Турция!

136

Анонимен

преди 7 години

До 148Абе горски ... ти мериш ли мялката и бедна държава БГ.... с испания и франция?Пак и какво ни дреме на нас какво имат те? Важно е какво правим ние и къде си даваме парите ? Испания ненти плаща заплатата после нито бюджета!Виж колко приходи влизат в хазната от морето *** да има баба ти пенсия.

135

Лъжете по-интересно:

преди 7 години

Гърция ли? Всеки трети ГРЪК с план за море у нас!

134

az

преди 7 години

'Драганов бе категоричен, че и тази година родните ни курорти ще привличат българите въпреки спекулациите за качеството на обслужване'Само хора, които не са стъпвали по нашите курорти, могат да повярват, че това са 'спекулации'

133

бай Тъпчо

преди 7 години

Ний пък миналата године не бяхме на море а пък тази нема да ходим и балкан-ей тъй за разнообразие бе

132

1

преди 7 години

Който вече е почивал в чужбина,тук не се връща.Досещате ли се защо?

131

Анонимен

преди 7 години

Миналото лято бяхме, на почивка в Катерини Паралия ,но останахме много разочаровани.Все едно си бяхме на нашето море.Храната беше отвратителна и се налаше да ядем по таверните, морето беше пълно с водорасли и други *** и навсякъде българската, сръбска и руска реч.Направо все едно си в родния Созопол или Китен.Затова решихме, да заменим Гърция с Хърватия или Испания и дано този път си починем истински.

130

МОРСКИ

преди 7 години

И на нас ни е по добре да ходите в Гърция!!!!Достатъчно хора има при нас по 5млн всяко лято са тук!!А пък тези селяни от западна Българи да си натоварват багажниците да си взимат кафеварките и в гората в северна Гърция!!!!

129

Анонимен

преди 7 години

Абе, гледам календара - днес е 14 февруари, до 1 април има още бая време... Запазете подобни "новини" за 1 април, че някой ще вземе да ви се върже.

128

Анонимен

преди 7 години

Оправихте ми деня с тоя фейлетон.

127

Анонимен

преди 7 години

Само платени статии , като вчера за разликата в цените на храните тук и чужбина ... смяхххх ... аз в държавата ви не искам да стоя , те за почивки ми говорят ... само в Гърция на море ходят моите родители и не искат да чуят за кафяво море !

126

Анонимен

преди 7 години

tova APRILSKA SHEGA ie e ? Ha ha ha.

125

RRR

преди 7 години

И тази година нашите хотелиери/мутри и трактористи/ ще чоплят семки и ще чакат почиващи.Само че умните хора не почиват в България между фекалии и мазни селяни.

124

Сеирджия

преди 7 години

Пак платени статии. АМА НЕМА БАЛАМИ!

123

mgs

преди 7 години

А пък аз като ходя някъде проверявам къде няма руснаци и българи и ходя там - там се почива. Един *** трик взимаш карта на Гърция гледаш къде няма наблизо LPG станции за зареждане на S класи и отиваш на приятна и културна почивка.

122

Анонимен

преди 7 години

Те ромите от Румъния са по - добри клиенти от българина. Българина отишал уж на почивка пък през 2 минути цепи стотинката и трепери да не се минел. Еми на плажа е скъпо, не е кварталната кръчма. Като нямаш пари - хляб и лютеница от магазина или по скоро къде си тръгнал на почивка? Това да се стискаш 2 лева за сладолед за детето си, защото бил с по голяма надценка е грозно и срамота. Къде сте тръгнали бе хора?

121

Анонимен

преди 7 години

И аз мисля да ходя в Бодрум ама Путин да не си го анексира и да трябва да плащам в рубли, искам да знам каква валута да нося с мен?

120

Анонимен

преди 7 години

Никой няма сметка хотелите им да се пълнят с българи. По - добре да е скъпо и да са чужденци, от колкото да е евтино и да са българи. Някои казват било по - скъпо в България. Защо тогава чужденците идват в България ,а не в Гърция. Гърците да събират бедняците от БГ, пък тука само за чужденци които плащат а не идват с багажника пълен с храна за 1 седмица.

119

Анонимен

преди 7 години

Дай малко повече описание за това Бодрум че ми стана интересно. Явно е някакъв анонимен курорт, но бих искал повече информация. В гугъл нищо не ми излиза. Къде е това в, турсиа сигурно?

118

1453

преди 7 години

""Селяните с S-класа вече са демоде!!!""Граховото ти зърно:-) до кой канал или язовир ще достигне това лято:-) хи хи хи