53

Анонимен

преди 7 години

EVROPA SKORO TRAIBVA NA KOLENE DA MOLI TRAMP I PUTIN ! NA KOLENE KAZAH !

52

От Бастуни,

преди 7 години

какво да очакваш?

51

Тези хора не мислят

преди 7 години

за друго , освен как да си осигурят още пазари !! Това сме за тях - пазар !!!ни ти евроценности / или ако има са само до това да ни натресат неграмотни бежанци да ги хрантутим /

50

Да , около 180 лв

преди 7 години

До СимоНа човек мисля !

49

А другите какво

преди 7 години

да правят бе ? Да живеят от помощи , да трупат заеми , за да ви купуват продукцията / храни,лекарства,дрехи и обувки / и да ви дават най-доброто от децата си !! Да вдигат възрастта за пенсия до 70 ,та да не я доживяват никога , да не тежат на германеца/французина с нови заеми за пенсии , щото няма работеща икономика у нас и няма кой да я изработи !! Не може Германия и Франция да са с 150 млрд. на + , а ние да треперим за еврофондове/с които яко ни манипулират и използват ,за да слушкаме !***

48

Анонимен

преди 7 години

До емигрант НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА Германия скоро с ново име Германски Халифат

47

Анонимен

преди 7 години

Мерел: Силна Европа, ако Германия и Франция преуспяват! - ЗА ЧИЯ СМЕТКА-ХА МЕРСИ

46

емигрант

преди 7 години

заминавам за Германия , аз ще работя за благото на ЕС :)

45

Симо

преди 7 години

Нкой може ли някой да ми каже до Русия с визи ли си се пътува и дали са много скъпи??

44

ако

преди 7 години

Ако не бяхте мирно седели, не бяхте чудо видели!

43

За Европа, против ЕС

преди 7 години

Баба Ангела смята, че ЕС е Германия и остатъка от Европа.

42

Анонимен

преди 7 години

То, французите като си изберат Марн Льо Пен, ще стане една единна Европа. И всичкото заради "добре дошлите" търтеи на бабата.И послушковците от Европарламента и заради тях.

41

Анонимен

преди 7 години

С тая гмеж, с която са пълни и Франция, и Германия, ще преуспеят, та няма на къде... Въпрос на време е да се сринат социалните системи и да започнат граждански войни. Защото до кога си мислите че белия данъкоплатец ще може да издържа непрекъснато нарастващото племе на ***?

40

Българина

преди 7 години

Ако аз и пешо сме добре и другите също ще сте добре, но във всички случаи ние ще сме по добре, а за вас не е гарантирано а пожелателно

39

bigpick

преди 7 години

Ако и България преуспява тогава ще е силна Европа

38

Българин

преди 7 години

Разбирам защо е пропуснала 3-тата най-голяма икономика в Европа, но не силна, а въобще Европа може да я бъде само със стабилна Италия.

37

Анонимен

преди 7 години

"Двете страни искали да бъдат двигател за ЕС"---Само те ли? Ами нашата банкянска тиква, защо ГО ингнориате? Това "граничи с нахалство"! :)

36

един там

преди 7 години

То той Божо Димитров може много работи да иска, ама нещата не се решават току така! Иначе тя по-голямата част от Македония си е населена с българи много отдавна! Това, че са ги излъгали, че са македонци(потомци на Александър Македонски) е съвсем отделен въпрос!

35

1453

преди 7 години

"От 1914 до 1989 колко години има? Щото в Източна Тракия жив българин не е останал още в края на ПСВ!"Абе там клаха тук клаха османците.Византийците ви храниха с мед и масло, руснаците така, сега европейци.Като приемахте християнството цар Борис 1 не ви кла.Само турци са ви клали.

34

един там

преди 7 години

До 1453,От 1914 до 1989 колко години има? Щото в Източна Тракия жив българин не е останал още в края на ПСВ!