30

Анонимен

преди 7 години

Копанята една, гърла много! Скоро ще се хванат за гръцмулите в бой последен!

29

Бай Ристо

преди 7 години

Кунева е права, а дебелата кратуна на Боко не проумя че всяка негова проява отблъсква избиратели и голяма част от тях тъй като са късопаметни се прехвърлят в сметките не бешипету.

28

Анонимен

преди 7 години

Какъв социопат е този до.битък Тиквата , бе? Ти акъл имаш ли?

27

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Изтърваха кокала и взеха да се карат ...

26

Burzumikus Burzumski

преди 7 години

Тиквата е социопат и си нагласява фактите както му отърва според ситуацията ...не е случайно че никога не говори в очите на човека който напада за да няма опровержение...голям подлец....

25

Анонимен

преди 7 години

Ухахахахаахха...да видиш Шизофреничката Пръмова да напада Тиквата словесно- Безценно! За всичко друго си има Мастъркард!

24

Едно се чудя ?

преди 7 години

Как тази с тая крива уста успя да му го каже това, и как този стая празна глава я разбра ?

23

Офф ,да се омитат

преди 7 години

И двамата трябва веднага да се ометат от политиката и никога повече да не се мяркат по трибуните.И двамата лъжат предизборно.Баба Меги Пръмова беше вице на голямата банкянска Тиква.Миналата година Тиквата не даваше и 10% на учителите , а сега дава 100%.Махайте се веднага всички тиквари и тиквени протежета.

22

Анонимен

преди 7 години

До Госпожа ЙЕСОнзи Георги можеше да избира измежду най-красивите жени. Едва ли е опрял до тази.

21

турчин

преди 7 години

Някой иска да прикрива с това избора на еврокомисар.

20

Аз пък се сетих, че

преди 7 години

са ме заблуждавали, казвайки ми, че в БАН се прави наука!И знаеш ли кога се сетих, че може би са ме заблуждавали?Когато видях името ти, другарко Кунева, на първо място в списъка на настоятелите на БАН!За сведение на неосведомените, сегашният председател на БАН, макар че е академик, е на едно от последните места в този списък, той е настоятел БЕЗ ПРАВО на глас! Може да се изказва, но не и да гласува, а Кунева води хорото!Но между понятията "Министерство" и "Академия" има разлика, нечия снахо!

19

Анонимен

преди 7 години

Кунева е от стара червена коза яре ,Бойко чак сега ли разбра ,че на пребоядисан комунист вяра да не хваща.Ако само тя беше, здраве му кажи .Бойко да си хваща маркуча и хич да не се занимава с тези хиени ,жадни за власт ,и най вече за крадене и мазане .Може да го наричат *** и мутра ,но всички го ползваха и трепереха докато не си подаде оставката ,защото такава безплатна ясла в парламента ще видят през крив макарон .

18

Анонимен

преди 7 години

Днес.бг,все пак вятъра духа,а не ръмжи и не говори.Какви асоциации предизвиква у вас тази дума,та и слагате звездички?

17

Госпожа ЙЕС

преди 7 години

тая не беше ли любовница на бизнесмена Георги Илиев дето го гръмнаха.

16

Анонимен

преди 7 години

мачкай боко червените бокл... а тази е остави .....

15

Анонимен

преди 7 години

Откъде извира наглостта на всички тези политици,това е въпросът,който буди недоумение!?Те все работили,все благи намерения и действия имали,все направили всичко зависещо от тях........а резултати има,но плачевни.....Щом цялата ви работа не само води до застой,а до критично влошаване на ресорите ви,то следва,че сте некадърни и изобщо не на мястото си! Разбира се,на никой от тях дори на ум няма да му дойде да си прави самокритика или да понесе отговорност за пълната разруха на държавата!

14

избирател

преди 7 години

еПочна се. Това е началото. Пита се кога ние избирателите ще разберем, че тези наши управници не стават и защо въпреки това пак ги номинираме и избираме. Не може парите за МВР да са повече отколкота за образование.

13

factotum

преди 7 години

Разиграват сценка, с която се надяват взаимно да си налят гласове, но не могат да излязат от ролята на най-верния васал!

12

Анонимен

преди 7 години

До BGNАми дай да си изберем пак тройна коалиция да ни управлвят - БСП, ДПС и Марешки. Евтин бенизим, 4.5% при Станишев за образование и а при Борисов само 3.9. Трябва отново да избетем тройна коалиция, и средствата за образованието ще скочат с 0,6% и учителите ше взимат по 2000 лева заплати.

11

Анонимен

преди 7 години

Вече всички се подиграват и бъзикат с РБ. И няма да влязат в парламента. Така се случва с прислужницитее. Когато един прислужник вече не ти е нужен, той се наритва. Така прави и Бойко с РБ. Вече не са му нужни.