50

ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

преди 7 години

БОЙКО БОРИСОВ работи за клета майка Балгарея!

49

АТАКИСТ

преди 7 години

до 67 Е как какво направи Тиквата? За 7 години власт- построи 150 километра магистрала и 20 километра метро в София...на фона на 16 милиарда лева изтеглен заем! Малко ли е?

48

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНЕ ЛЪЖИ. В НИТО ЕДИН МОМЕНТ БОРИСОВ НЕ Е ПОКАЗВАЛ,ЧЕ МИЛЕЕ ЗА БЪЛГАРИЯ ! КОЕ В БЪЛГАРИЯ СТАНА ПО-ДОБРЕ? САМО НА НЕГО *** МУ СЕ РАЗВЯВА ПО МАГИСТРАЛИТЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ С НОВА КОЛА С ЕКСТРИ.ТОВА Е КОМУНИСТИЧЕСКИ МАНТАЛИТЕТ.И БОЙКО ГО ПОКАЗА ПРЕЗ ИЗМИНАЛИТЕ ГОДИНИ НА ЗАБРАВА ЧЕ Е БЪЛГАРИН,А БЪЛГАРИТЕ ИМАТ НУЖДА ОТ ХЛЯБ,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ МИЛОСТ.НИЩО НЕ НАПРАВИ ЗА СЕЛАТА И МАЛКИТЕ ГРАДОВЕ.МЛАДИТЕ БЯГАТ,ЗАЩОТО РАБОТЯТ ПО ЗА 500 ЛВ. А ТОЙ АЛЧНИЯ СЕ ПОГРИЖИ ДА СТАНЕ МИЛИАРДЕР КАТО ДРУГАГАРИТЕ С

47

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТо вече няма значение дали ще го наречеш европейско/арабско/африканско развитие. Близо сме до това да се прекръстят на ГАРБ.

46

probi

преди 7 години

Нямам абсолютно никакво доверие на това същество! Би направило всичко само и само да е във властта. Не бива да има достъп до управлението на България на каквото и да е ниво! И едно голямо НЕ за бъдещ еврокомисар!!!

45

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен61 Борисов освен да вдига данъци , цени и такси друго не прави , какво направи освен магистралите ама и те са калпави и направени от негови хора и фирми

44

Трол- долно нещо

преди 7 години

Я как странно са напомпани минусчета на коментар 2 и плюсчета на коментар 3 :)))Поне да беше напомпал и на съседните да не бие на очи толкова! Тези герберски *** нямат умора, неразбрахте ли че не можете да промените мнението ми за продажната ви партия Герб!

43

бай Петко

преди 7 години

Почна се...

42

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен53 Борисов е истински продажник

41

jimbo

преди 7 години

Братчедката на СОломон Паси кукунева започна да изкукуригва и тя:) Може да е от менопаузата:)

40

Анонимен

преди 7 години

И двамата не стават , трябва да си ходят

39

Анонимен

преди 7 години

Нали бойко с хер флик искаха да закриват БАН, да сме гледали прогнозата за времето по CNNНали те направиха врътката с финансирането на БАН само преди 2 месеца !!!

38

А

преди 7 години

Вижте част от биографията на Меглена Кунева-Пръмова: Тръгнала е от червения Луканов, после продължава при безпартийните Попов и Беров, следва синият Филип Димитров, после червеният Жан Виденов и пак синият Иван Костов, жълт депутат при бившият Цар.еврокомисар, вицепремиер, че и министър на образованието и науката... И все по върховете.ТОЛКОВА ДЪЛГО ВИСШИТЕ ЧИНОВНИЦИ СЕ КРЕПЯТ ЕДИНСТВЕНО ОТ СЛУЖБИТЕ С ДВЕТЕ БУКВИ ДС.NO COMMENT!

37

Анонимен

преди 7 години

Стига бе! Кунева просто се оказа на върха на обърната пирамида /поне 20-годишна/ наречена "образование". Българското образование се ликвидира бавно поне от 5 правителства. Кунева просто беше поредният неподходящ министър.

36

Анонимен

преди 7 години

Кунева,Кастрева,Дамянова,Дукова сринаха и корумпираха българското образование с неграмотност,алчност и тотално непознаване работата на редовия учител.НАДУТИ И ПРЕВЗЕТИ,С МАНИЯ ЗА ВЕЛИЧИЕ сътвориха и прилагат закон ,който направо ни закопава.Съд за тези .Толкова са зле,че дори и не разбират какво причиниха.

35

ЗАЩО пита Кунева

преди 7 години

Защо не застана до мен, когато аз поисках скромните 10% увеличение на заплатите на учителите, за да почувстват подкрепа от държавата? Защо се сети сега да говори за образованието? Радой Ралин е казал " Сит турбух за наука глух"

34

Петър Папазов

преди 7 години

Борисов е срамна фигура в нашата политическа трагедия! Самият факт че е готов да "засере" хората с които е работил само за да спаси кожата си го праща в Банкя или по-далече но за винаги.Не че Кунева е много свят, но тука става дума за липса на лидерство поради лош "матреал"!

33

Анонимен

преди 7 години

42 Луд мозък е социопат! А от Тиквата да очакваш мозък е за смях.

32

Burzumikus Burzumski

преди 7 години

Аз акъл имам ам ти знаеш ли какво е социопат..

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 28Тази идея винаги е била изтъквана от определени социални групи, не е издигната точно сега от редовите учени.Всички ще се радваме, ако БАН оцелее, защото е най-старата наша институция, предхождаща възстановяването на българската държавност.Но не в днешния й вид. Много трески за дялане има там. Наложително е да се отдели зърното от плявата, но живеем в исторически период, предхождан от един друг, в рамките на който плявата беше толерирана. Това създава много затруднения.