51

Анонимен

преди 7 години

Хитлер - 30 млн. (20 в СССР, 6 евреи, ...) Сталин - 30 млн. (25 в СССР, 5 германци) Мао - 100 млн. (китайци)Пиночет - 25 000 (комунисти)

50

Анонимен

преди 7 години

И какво ако е двойник на Адолф,какво е виновен човекът,че прилича на чичко Адолф??

49

Анонимен

преди 7 години

Време беше дa се появи

48

Инфо

преди 7 години

Не е двойник. Не е.

47

Анонимен

преди 7 години

Пуснете след него двойници на Сталин, Чърчил и Рузвелт.

46

Анонимен

преди 7 години

До 61 Как колко е избил Сталин ? 120 милиона не знаеш ли, че демократите са присъствали на убиствата и са ги бройли.

45

Анонимен

преди 7 години

Голяма грешка на този шваба,като иска да стане известен да се беше преоблекъл като османския султан достигнал до Виена ,тогава може и харем да му подарят.

44

ZubiBubi

преди 7 години

Mein herz brennet...

43

Реалист

преди 7 години

В първите си ментари някой писа "гавра с паметта на 60млн".Червени ми глупав приятелю, Сталин колко избива по същото време? И по тая логика какво правим с комунистическите символи и представители?Чак ми е жално колко глупави българи има.

42

Анонимен

преди 7 години

И хитлер и двойника му с тия мустачки като котка са!

41

Додо

преди 7 години

Мдааа, това е новото "нормално" в толерантна, глобално приветлива Австрия, в която всеки сомалийски джихадист има правото да влезе като "сирийски бежанец", и да изнасили 9 годишно момченце в басейн, съсипвайки живота му и този на близките му, след което съдията да го освободи от отговорност поради културните му особености! В същото време ако някой местен облече костюм на историческа личност и излезе да се разходи, подлежи на съд, арест и 10 години затвор! Е те това е Демокрация, не е ли?!

40

До 49 Факти

преди 7 години

Я по-добре раздуй фактите! Примерно за мястото на икономиката на Германия преди и след войната. Нещо да ти просветне в мозъченцето, какво става с победителите и с победените във ВСВ?

39

Анонимен

преди 7 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ много по вероятно е поляците да влязат за пореден път в Москва за да оредят границата си с Китай

38

Факти

преди 7 години

1936 България е 17 икономика в света излиза от войната по4ти не засегната за разлика от други 1944 е 11 икономика после соц *** гладни руски по правилно ссср ***,нгали и 1957 сме 49 икономика абсолютния пик на соца е 26 икономика през 1987

37

До 46

преди 7 години

Репарациите са нещо друго. Това, че износът ни е бил обвързан с СССР е било нож с две остриета.Не подценявай факта колко заеми, възлизащи на стотици милиони долари ни бяха опрощавани - това е явната страна на "наливането".Имаше и неофициален аспект - ежегодно даване на огромни суми, за да се крепим.Това не само ни обвързваше фатално с СССР, но и осигуряваше на тях стабилност в единствената балканска държава, в която по онова време те бяха стъпили стабилно.Не гладувахме,но изгубихме други неща

36

До 44

преди 7 години

Ти пък изобщо не си разбрал написаното от мен.Исках да кажа, че сме живели сносно, защото пари са идвали от СССР. СССР е имал интерес за изглеждаме успешни. Но повечето заводи работеха на загуба, а селското стопанство беше на държавни дотации и от година на година ставаше все по-неефективно.Толераст Интеграстов (32) твърди, че благодарение на бай Тошо не сме гладували като поляците и румънците в определен период. Но по онова време нашата икономика е била по-зле и от полската, и от румънската

35

Анонимен

преди 7 години

минал е и един грузинец с лула и в двата слу4ея развет4ика в Кремъл е напълнил гащите

34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39 ссср нищо не е наливал ами направо грабеше от България репараций му плащахме до 1957 г а руснака ВИНАГИ е живял по Бедно от нас просто русия си е ко4ина

33

Уморен

преди 7 години

Ееее, така ме ядосахте с политизирането на описания в статията факт, че на 32 сложих "плюс", а на 34 написах "минус". Всъщност исках да е обратното.Наистина ли не разбирате, че в онзи австрийски град някакъв млад човек си прави майтап или пък се е хванал на бас?

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен......тук наливаше оари СССР......Наливал е на комунистическата номенклатура и на такива партийни секретари като теб, дето лъжеха народа, че строи развития социализъм, и че Запада е прогнил и че ще фалира.