71

Пешо*

преди 7 години

Не разбирам защо съм цензуриран отново?В редакцията нацисти ли сте или?Кое от това което казах ви разтревожи?Че Хитлер е бил сифилистик? Че е бил педофил? Че е спал със своята племенница ? Че е страхливец, самоубил се в дупка?Кое?

70

Мънго Джери

преди 7 години

Ха, ха..... ще съдят някой само защото приличал на друг!!

69

Столипиново

преди 7 години

Тия двамката, като котка са.

68

ре

преди 7 години

Това не е двойник ,а Иво Христов преди да разбере ,че е в листите на БСП.

67

Анонимен

преди 7 години

Демокрация в чист вид, браво!Търсете го, заловете го, и минимум разстрел, по добра евро-атлантическа традиция.

66

пазител

преди 7 години

С всичките грешки, които допуснаха европейските политици събудиха Хитлер...

65

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 79 Наричат го американският Холокост- за 500 г. са избити близо 100 милиона от 114 милиона индианци в Канада и Америка.Най-големият геноцид в историята на света, за който малко се говри.

64

Анонимен

преди 7 години

Вчера пък в Банкя видях да се разхода двойник на бай Тошо!

63

Анонимен

преди 7 години

На Хитлер е израза - ние австрийските немци. Не виждам защо австрийците се държат ощипани като макетата. Да ги е тормозил, не е. Приобщи родната си Австрия към Германия сложи по-голям ред.

62

Извънземен

преди 7 години

Ако приличаше на Пиърс Броснан, щяха да се радват, обаче човека има огромна прилика с Хитлер и вече ще го съдят... Ми така се е родил, какво е виновен човека?

61

Анонимен

преди 7 години

Престъпление било ама като влезе в Австрия едно време го посрещахте с цветя и празници :)

60

Анонимен

преди 7 години

Знаех си че фюрера е жив

59

Анонимен

преди 7 години

Нее, не е двойник, той си е!

58

Хех

преди 7 години

До Пешо*Ако позволите да Ви допълня - Бил е също и наркоман. То няма кой да го обича този изверг с изключение на криво разбралите идеологият нацисти в отделните страни. Като се почне от Украйна и Полша та се стигне чак до САЩ. Навсякъде ги има, но незнаят нито защо го харесват, нито са запознати с идеите му, нито със психичните му отклонения.

57

Ястреб Османлията

преди 7 години

"...че двойникът на Хитлер се издирва, за да бъде подведен под наказателна отговорност..."И с какво точно се е провинил човека, че ще го подвеждат под наказателна отговорност?? Че прилича на Хитлер, или че е бил видян в книжарница, или защото е посетил местен бар, или ... какво??? И щом се отвори дума за Хитлер - препоръчвам на всеки да отдели време да изгледа документалния филм "The Greatest Story NEVER Told - The Untold Story of Adolf ***". Филмът е около 6 часа, но си заслужава!

56

Анонимен

преди 7 години

До 75 и 76 Че Католиците са зверствали спор няма но измирането на индианците е предимно от болести ,донесени с колонизаторите срещу които индианците нямат изграден имонитет.

55

Анонимен

преди 7 години

Вярно е само в Америка са унщожени между 100-200 милиона в името на Христа...За другите континенти пак няма статистика..но ца милиони/стотици/..

54

роу

преди 7 години

На първо място в статистиката за най-много убити /унищожени/ хора стой КАТОЛИЧЕСКАТА ЦЪРКВА В ЛИЦЕТО НА СВЕТАТА ИНКВИЗИЦИЯ...Статистиката е безмилосна СТОТИЦИ МИЛИОНИ...Не се припирайте кой е унищожил най-много хора в човешката история...Хитлер,Сталин,Мао...ряпа да ядат..

53

Анонимен

преди 7 години

Хитлер е едно от най-големите чудовища раждали се някога и хората, които го харесват са или психично болни или наивни глупци. Единствено Сталин и Мао могат да се конкурират с него по жестокост. Чудя се защо тук се толерират неонацистки призиви, при положение, че в цял свят нацизма и привържениците му са обявени за престъпни. Ленин е измислил перфектна дефиниция за такива хора (полезни ид..иоти).

52

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 70 Доста си подценил грузинеца.И си забравил Червените кхмери.На фона на избитите хора от комунистическите режими по света, Хитлер ми пролича на малолетен пресъпник.