112

алилуя

преди 7 години

Комунист в днешно време звучи като човек,който се противопоставя на правото ми да крада безотказно.Като тропнете тази дума на всеки,който не ви изнася и мислите,че сте си изпрали смрадливите ***.Нема начин.

111

Анонимен

преди 7 години

Престъпление ли е да вземеш дълг 20 млрд.за 2 години без да има нужда,да прехвърлиш 2 млрд от здравната каса някъде си без да се отчетеш.Да правиш магистрали които се развалят на петия месец,Да искаш дад дадеш всичко на концесия срещу нищо ,като плащаш на концесионера,ако не печели достатъчно....дълго е за разправяне

110

andro

преди 7 години

И кои са новите? Комунистът ще си остане винаги комунист и никога няма да се промени. По-добре Местан..

109

rudi

преди 7 години

Новите лица в старите комунистически дрехи. И кои са новите ***? Необходими са не ***, а юристи и икономисти, които да коват законите. Затова сме в гетото на Европа и последната дупка на кавала в нормалния човешки свят.

108

Б.Бонев

преди 7 години

Диспут между Иво Христов и ББ би изглеждал като диспут между представител на цивилизацията и абориген.

107

Анонимен

преди 7 години

Нови лица .Деца и внуци на стари лица. Облякъл се Илия пак в тия. Престъпник беше моя дядо престъпник ще съм и аз........... но по голям.

106

до знам

преди 7 години

Явно и неговия капацитет е ограничен щото предсказа победа на Хилъри .И куп глупости дето не станаха и затвориха медиите дето ги избълва. Затова директно в листите ,да не остане безработен . Търтеи.

105

anonimen

преди 7 години

novi hora trqbva za da vazstanovqt bg - ikonomikata,darjvnostta, zemedelieto,jivotnovadstvoto -kulturata - tova ne mogat da go napravqt tezi,koito uni6tojiha NA6ATA BULGARIA -

104

Анонимен

преди 7 години

Народът не е мучачусите с бухалки,докопали се до властта.Сори..

103

Циник до Мучачос

преди 7 години

Зе ми думите от устата!+100!

102

знам

преди 7 години

До идеите и умствените способности на Иво Христов не можеш да се докоснеш,камо ли да ги разбереш.Нямаш капаците,така,че запаи разсъжденията за себе си.

101

цитирам по памет

преди 7 години

Идеите на Тома Томов-"Путин може да нападне Киев и никой няма го спре" ............. БСП ,БСП.......... Новото ви лице е старото на Ленин ,Сталин и Маркс.

100

да знаете

преди 7 години

Идеите на Иво Христов -"ТСВ между Китай и Русия срещу Англия и САЩ.България ще е инфилтрирана от Турция".....Българите са *** и наивен народ ..........Само това стига да се види каква е насочеността на тази листа ,другарки и другари .

99

Филип Димитров

преди 7 години

БААСИСТКАТА ЙОНЧЕВА.Нови идеи .........Почитателката на Садам Хюсеин и талибаните в Афганистан с нови идеи . Срамота бе БСП.

98

Ррв

преди 7 години

ГЕРБ е спукан балон

97

Анонимен

преди 7 години

От коментарите се вижда, че заглавието на тази статияе поредната голяма манипулация! Кой нормален човек може да говори за промяна в БСП?

96

Анонимен

преди 7 години

А някой задавал ли си е въпроса #КОЙ е финансирал всичките скитания по света на др. Йончева????? Интересен въпрос, а?...........

95

Анонимен

преди 7 години

ПРЕДИ ДНИ НОВОТО ЛИЦЕ НА БСП ТОМА ТОМОВ ОБЯСНИ НА ЛОРА КРУМОВА, ЧЕ ЕВРОПА ТЪНЕ В РАЗВАЛИНИ- А МОЖЕ БИ НОВИЯТ ФЕЙС Е ЕЛЕНА, А ДА НЕ БИ ДА Е БРИГО АСПАРУХОВ ИЛИ ДРУГАРЯТ СЕРГО- СТАРИ ЛИЦА, ОБЯВИЛИ ЧЕ СА ТРЪГНАЛИ ПО НОВ ПЪТ- А ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ СИГУРНО СА ОГЛАДНЕЛИ И СЕГА ОТНОВО ЩЕ УСВОЯВАТ ЕВРОСРЕДСТВА ДОКАТО ГИ СПРАТ- АЗ СИ ТЕГЛЯ И ХАРЧА ЦЯЛАТА ЗАПЛАТА - ХА ПОЗНАЙТЕ ЗАЩО.

94

Й

преди 7 години

НОВИ ЛИЦА...С ЧЕНГЕНЦЕТО ТОМА ТОМОВ-РЕЗИЛ ПЪЛЕН!!!С ТАЯ ЙОНЧЕВАТА КОЯТО НЕ МОЖЕ ДА СИ НАМЕРИ МЯСТО,ВМЕСТО ДА СИ ГЛЕДА ДЕТЕТО...НАРОДЕ????

93

а1

преди 7 години

Водачите на листите на БСП нови лица, нови идеи и стил-------За 27 години не видяхме нищо друго освен грабеж, предателство на националните интереси на Бг и пълна разруха!Мафия, "обръчи", корупция, мутри, кич... - това е така наречения български политически елит!Какво ни предлагат? - Поредната "Манджа с грозде"!!!Дерзай, народе...Последния да изключи осветлението..., може и да не заключва!