132

мария

преди 7 години

всичко, което плюеше против герб и възхваляваше Русия е начело на листите, честито ни, да му мислим,кога Иво Христов стана професор,може би със злъчното си говорене пред студентите ,си заслужи професурата и водач на листа

131

Анонимен

преди 7 години

Жива да не бях!

130

майнатайм

преди 7 години

с нови .урви -нов бардак се задава

129

ОТВРАТЕН

преди 7 години

То и на 9 септември 44 година смениха стила си на управление ,като учители и интелигенцията бяха съдени ,убивани и пращани в лагери ,а пъдарите, говедарите ,шумкарите и учили не доучили управляваха , и съсипваха съдбата на цял народ.

128

Красьо

преди 7 години

До анонименТе са "комунисти" в главата, по манталитет и по наследство, затова толкова могат. На чий паметник отиде Нинова да се кланя наскоро или не ти е удобно да си спомниш?Колко пъти още трябва да се пробват, за да разберете, че от великите "кадри" на АОНСУ и школата в Симеоново нищо не става, освен да сънуват рубли.

127

Красьо

преди 7 години

Проф. Иво Христов очевидно залиташе наляво, но също така е критикувал прехода, БКП и т.н. Явно обаче депутатското място кара някои да получат амнезия или просто добре се е прикривал през цялото време.

126

анонимен

преди 7 години

кьде ги видяхте тези комунисти не ги ли избиха преди 9 септ сега има самопартиини членове хаиде мислете преди да пишете простотии

125

логика

преди 7 години

Защо Калоян Паргов не е водач на една от софийските листи, след като БСП има самочувствие на първа сила в София? Стефан Данаилов и сега не ходи в Парламента?!

124

образован

преди 7 години

Г-жо Нинова, мандатност не означава определен брой години /12/, а колко пъти /мандата/ си заемал определена длъжност. Но тази истина не ви пасва на схемата. В листите ви има 8 водачи със три и повече мандата. Така ли смятате да управлявате?!

123

Анонимен

преди 7 години

До АнонименПропускаш нещо важно.Преди около половин век, с жестоки санкции, китайското правителство е наложило еднодетния модел в китайските семейства!Ако някоя наша политическа сила успее:1. Да наложи този модел на една точно определена етническа група;2. Да накара всички здрави, пълнолетни хора от тази група да работят,тази политическа сила би влязла в историята като спасител на България!

122

по-учен

преди 7 години

До u4enИ това са само ВОДАЧИТЕ на листи.

121

българин

преди 7 години

Проф. Иво Христов:1. БСП не е лява партия2. В България, респективно в НС не се решава нищоНа какво да вярваме? На това което говори или това което прави!

120

българин

преди 7 години

До Тъжен фактПърво тя го изгони, после България.

119

Анонимен

преди 7 години

Никола Гешев още преди 9 септември 1944-та е казал,че тези които са били комунисти той ги е избил и е оставил само предателите.Като разбрах,че е застрелял и Никола Вапцаров лично той,защото войниците от взвода за разстрел умишлено стреляли встрани съм склонен да му вярвам.

118

winkelstader

преди 7 години

Споко,бе 153-ти.Камъни има,намират се още.А и времето ще се стопли,та интересното тепърва предстои.Е те тогава ще засрамим румънците!

117

препатил

преди 7 години

От управниците на БСП съм толкова изпатил и изстрадал,че си мечтая да се появи някой като Пиночет.Ако има такъв аз ще гласувам за него.БСП е плевел който трябва да се изкорени и изгори!

116

малко история

преди 7 години

Спомням си как беше когато пак начело на БСП застанаха младите и кадри начело с Жан Виденов.Е в интерес на истината не беше добре.Сега май пак така се гласят да дойдат на власт.Тогава изгониха 2,5 милиона от страната.Сега работещите хора сме останали толкова-около 2 милиона.Като ни изгонят и нас страната ни ще е изцяло пуста и празна!Каквито и закони да приемат няма да има КОЙ да протестира.Орешарски ще дава спокойно интервюта и няма да се завира и изпълзява от входове потайни!

115

Анонимен

преди 7 години

ДРУГАРИТЕ СЕ ПРЕКЛАНЯТ И ВЪЗХИЩАВАТ ОТ КИТАЙ И НЕГОВИТЕ УСПЕХИ, ВСИЧКИ ТЕЛЕВИЗИИ ОBЯСНЯВАТ КОЛКО МНОГО Е ДРЪПНАЛА ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ, ДА ТЯ Е НА ПЪРВО МЯСТО, НО НА КАКВА ЦЕНА- МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТА Е КОЛКОТО НАШАТА, ХОРАТА ТЪНАТ В МИЗЕРИЯ И ОТРОВИ- ЗАПЛАТАТА НА КОМУНИСТИЧЕСКИ ЛИДЕР ПО КОНСТИТУЦИЯ Е 92 МИНИМАЛНИ ЗАПЛАТИ- СПРАВЕДЛИВОСТ ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ- ТАМ ОЩЕ ЛИ ВЯРВАТ В ДИКТАТУРАТА НА ПРОЛЕТАРИАТА И КАК КОМУНИСТИТЕ ПРОРАБОТИХА- ARBEIT MAHT FREI- ЕДНИ БАЧКАТ ДРУГИТЕ ПРОВЕЖДАТ КОМУНИСТИЧЕСКА ПОЛ

114

Анонимен

преди 7 години

Ами потъгувайте малко.Нема лошо.Ще се пречистите.

113

anonimen

преди 7 години

коее еновото а протежета на кметове е това е новото милко недялков чии е продукт протеже на минчо казанжиев приятен избор стига с лъжите