7

Анонимен

преди 7 години

Гневен може да си позволи да бъде само човек, който разчита друг да му оправя мислите и душевния живот. Ако човек разчита на себе си или защото такъв му е манталитетът, или поради други обстоятелства няма да се проявява луксът да си го изкарва на някого. При трудности човек е тревожен, не гневен.

6

Куха лейка

преди 7 години

Куха лейка съм, но вие сте без дъно. Отрицателната мисъл се движи с по голям заряд от положителната прочетете малко.

5

Анонимен

преди 7 години

Не си играйте с нечий чувства. Защото, когато ви се случи ще разберете кой, кого е избрал. И кой, кого не е разбрал. Това е присъщо за съдиста. Дотогава, наслаждавайте на човешката болка. Не сте сърцати хора.

4

Анонимен

преди 7 години

Нормално е да има ярост. Я да ви видя аз да сте влюбени да обичате със сърце. И да ви отхвърлят. Освен, че веднъж ги боли, защото са отхвърлени ги боли дваж пъти повече, че тяхната обич и любов е несподелена. Това е равносилно на мъка, печал. Опустошават от ярост. Не желаят да приемат, това. А това ги боли до умопомрачение.

3

Анонимен

преди 7 години

След като сте ме изтрили, значи сте прочели. Няма нищо обидно. Умният човек ще потърси съответните действия за уталожване на неравномерно разпределената енергия. Те са съвсем, ама съвсем елементарни.Гневът ще продължава да ви изяжда, що така сте избрали.

2

до Куха лейка

преди 7 години

Куха лейка си.

1

Куха лейка

преди 7 години

Прочетох само първото изречение.. грешно е . Гневът е по силен от Любовта , Обичта!!!! От там нататък сигурно всичко е грешно...