68

OSMAN AGA

преди 7 години

SLED 100 godini USAMA BILADIN TERORIS ILI GEROI

67

OSMAN AGA

преди 7 години

ISTINATA VINAGI BOLI

66

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен Народе ????

65

Анонимен

преди 7 години

До измислен геройАми как няма да е мразен от тогавашните българи след като Левски е бил крадец , изнасилвач и убиец ! Изнасилил и убил 14 годишно българско девойче ! Това нашите историци го крият ,но в архивите в Турция има запазени документи по престъпленията на Левски ,документи със свидетелски показания и много други ! Ако българските историци се интересуват ,Истанбул не е далеч ,нека да отидат и да проверят ! Затова нито една пушка не гръмна по конвоиращите го турци !

64

Анонимен

преди 7 години

До измислен геройДа как не е скочил нито един.. нито един член на БРК, камули един обикновен (който не е в БРК) българин.. Там е работата, че българите са били разединени и продължават да са.. все се делят на какви ли не.. и за т'ва са мачкани, спящи "лъвове", ''безстрашни". Няма значение етноса, важно е обединението.. На герба го пише: Обединението прави силата.. ама нали трябва да сме българи и да сме слепи

63

измислен герой

преди 7 години

От мястото на залавянето му до транспортирането му в София пътят е бил дълъг и труден ! Как пък нито нито една дружина не се реши да го спаси нападайки конвоя ?! Как пък нито една пушка не гръмна по конвоиращите го турци ?! Това е ясен показател ,че Левски тогава не е бил уважаван от българите ,но в последствие следващите поколения го провъзгласяват за национален герой ! Левски е герой за онези които не го познават тоест герой за следващите поколения ! Мразел го е всеки който го е познавал !

62

Анонимен

преди 7 години

Роми са го погребали просто защото те са вършели това.Както и сега де.Ако почине беден,клошар или престъпник,кой го погребва на разноски на общината?Роми в повечето случаи.А не че българите не ги било грижа за Левски,пък ромите видите ли ги било,както някои го разбират.Много малко хора тогава са знаели кой е Левски и за какво се бори,да не мислите че информацията е била повсеместна като сега!

61

Чърчил

преди 7 години

Не ми трябва да зная къде е гроба на Левски, за мен той е жив и живее в сърцето и душата ми...който падне в бой за свобода той не умира...

60

akud

преди 7 години

здраствайте братушки, новата пропаганда на русия , роми погребали левски, сега разбирате ли кой подкрепя ромите

59

Бре

преди 7 години

Тоз явно не е копал, как ще рече иначе, че мочурлива почва било лесно..?!

58

Анонимен

преди 7 години

Според изследването на един фатматк, гроба на Левски е доказано, че се намира на Луната. Има много исторически личности чиито гробове със сигурност не са доказани къде са, но това не пречи хората да ги почитат като светци. За мен това е поредният опит да се омаловажи българина, да му се втълпят разни глупости.

57

Анонимен

преди 7 години

Какво пък,има логика в това което казва криминалиста!

56

Анонимен

преди 7 години

На тази градинка от край време й викат Дълбоката,защото се намира в долчинка.Може и да е била блато навремето.Тя е единствена в района,който иначе много се застрои.Преди махалата беше в къщи,които обаче бяха от началото на 20 век

55

Анонимен

преди 7 години

По принцип тази градинка не е далече от паметника на Левски където е обесен.Само че вече много версии за гроба му станаха,а пък тази книга която цитира криминалиста,също не знаем доколко е достоверна

54

Анонимен

преди 7 години

Много турци и русофоби в тази тема. Ашколсун ...Йес, на вас, мъррши!

53

Божил

преди 7 години

Вангя добре го е казала- костите на Левски са под вода но не защото са в Искър,а защото са в някое мочурище като Кюлюците.

52

Анонимен

преди 7 години

поданиците на султана са записвани САМО според религията им - толкова християни, толкова юдеи и толкова мюсюлмани, никога по етнос. затова в родопите е имало 50% мюсюлмани и 50% християни, но от тях 98% - българи. същото е в сирия или либия - 90% мюсюлмани, но 3% от турски етнос и 88% араби. именно това и до ден днешен предизвиква конфликти и граждански проблеми в новосъздадената държава турция - там, освен всички етноси и племена, има и доста религиозни различния.

51

Божил

преди 7 години

След Освобождението властта в България е взета от русофили- затова нашите поборници,включително роднините на Левски не могат да се доберат до нея!

50

Анонимен

преди 7 години

Като гледам София на какво е приличала по турско,и каква е само 20 години по-късно.много почвам да се чудя на мозъците на тия родни застъпници на Турската Империя!Или няма значение,важното е да изкараме руснаците лоши!

49

Балкански синдром

преди 7 години

Не знам дали си давате реална сметка какво е направил този човек - създал е революционен комитет, който да вдигне възстание, така че в Европа да се чуе ,че тук има някакъв забравен народ който спи 500 годишен сън...другото велико дело е Съединението, което е било абсолютно недопустимо според Великите сили, вкл и Русия.Може би и до днес щяхме да сме 2 държави ако не са били родолюбците навремето...