79

Анонимен

преди 7 години

Всеки дн без Роско и Бойчо на екрана е празник за душата!!! И през отпуските не съм отмарял така!!!

78

Анонимен

преди 7 години

Не мога да повярвам, че 40 процента биах харесали Йотова. нито че 5 процента биха гласували за мутрата марешки - патерица на Гер. надуват им процентите. за останалото - по съм съгласен.

77

Анонимен

преди 7 години

Наш Бойко днес пети утре петдесет и пети ,на България не са нужни подобни самохвални човечета

76

Анонимен

преди 7 години

тази класация, поредното доказателство за клиентелизма на материала. Харесва слините на деня. Малодушие, подмазвачество...

75

учител

преди 7 години

Политици като Цвета Караянчева са раковото образувание в обществото!Те насаждат страх и несигурност,променят нашето ДНК на протеста и недоволството,спираме да мечтаем,защото мислим за оцеляването си!Отново започваме да възпитаваме в себе си роба!Караянчева реално упражнява цялата власт в област Кърджали.Всяко назначение или уволнение,минава през нея!Никой не обича тираните!Мотивът е стар,така че не се учудвайте на падащия рейтинг.

74

Аскювлия

преди 7 години

Многу *** натъжихте уа!! Защо не сте класирали Доган? Че то БСП-то без Мемедюута патерица за къдей???

73

Анонимен

преди 7 години

Не доходите , а хората от които зависят , са низки .

72

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Тези двамата палячовци - Радев и Герджиков оставиха на власт половината областни управители на ГЕРБ да правят избори.Генерал Маринкин/Радев и мишока Герджиков ще върнат Тиквата на власт.Помнете ми думата !

71

Анонимен

преди 7 години

Винаги с Русия!

70

ваши величества

преди 7 години

народът много ви обича, не ги слушайте тия...искате ли грозденце, или може би грейпфрутче

69

;(

преди 7 години

Троловете за ГЕРБ и БСП,платени или просто дръги наивни хора,се оплюват взаимно и слагат минуси,но като стане въпрос за ДА,България стават един отбор,защото КОРУПЦИЯ им е второто име.И всеки който иска да и попречи за да станем една по-нормална държава е техен общ враг. Тъжната ИСИТИНА. И те са прости , явно ние сме още по-прости и затова се разбираме.Каза си ни го в лицито и ни и се оказа прав

68

Коко

преди 7 години

А бе, нещо гледам че са подхванали с метлата да разчистват... не ми е много принципна тая позиция, ама дано да е за добро!

67

За тези народа

преди 7 години

Народът е казал за тези, да хванеш единия и да удариш другия!

66

Анонимен

преди 7 години

До sevКо речи? Радан и Христо Иванов читави? Точно там, при Христо са се свряли едни от най-корумпираните и той ще бори корупцията? И като иска реформа в правосъдието, колко чупки и маневри направи, за да се регистрира за изборите, след като събираше пари в личната си сметка? Дребни наглед неща, но говорят ясно, че на следващ етап законът може да бъде прекрачван в зависимост от интересите! Все пак, не падаме от Марс, нали?

65

Анонимен

преди 7 години

До изнервенПази си нервите, човече! Дай го по-леко. А това, че Радев не те е канил на кафе .... може да не обича да пие кафе с хора, които не го харесват.

64

Анонимен

преди 7 години

НОВАТА ПРОГРАМА НА ГЕРБ ПОКАЗВА, ЧЕ БОЙКО БОРИСОВ ВЗЕМА ЛЯВ ЗАВОЙГЕРБ СТАВА ЛЯВА ПАРТИЯ, ЯВНО Е-

63

ПАЗАРДЖИК

преди 7 години

АБЕ СТИГА СТЕ ДРАСКАЛИ ЗА ТАЗИ ЧЕРВЕНИ КОМУНИСТИ ЗА ТЯХ ЗАБРАВЕТЕ НЯМА КОМУНИСТИ В БГ ИМА ДЕМОКОРАТИЧНИ БСП-БКП ИМАШЕ ПРЕЗ ВРЕМЕТО НА ЖИВКОВ.ИЛИ СТОВА СЕ ОПРАВДАВАТЕ.ИМА ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ КОИТО СА КОРУПЦИОНЕРИ КРАДЛИВИ П.С.Е.-ТА-ТЕ СА ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИЧНИ ПАРТИИ-КОЕТО ГО ВЗЕХТЕ ОТ САЩ И ЕС

62

Анонимен

преди 7 години

"Дългогодишният водач на класациите за народен любимец Бойко Борисов ...---Виц на деня: " ББ (Банкянският Боко ..к) - Народен любимец." :)

61

Istinata

преди 7 години

Abe verno smetkata za toka ne e li kakvatobsi ia napravish?v smisal ima cena na kilovat ti kat ne mojesh da plashtash gasi klimatika.nema se praite na ushtipani

60

Анонимен

преди 7 години

Червената мафия е на ход! Пак старата приказка,как няма да имаме ток,как има проблем с язовирите,с отоплението,със здравеопазването,с обучението! И как Братушките ще ни спасят... Пак! И най важното за тях- как ще оправят София. Гръмнаха тръбата за парното,както едно време Св.Неделя! А бе те така разбират демокрацията!