15

Анонимен

преди 7 години

По Конституция предсрочните избори се организират от Служебно правителство, а не от съществуващото до сега, за да има повече безпристрастност. Някой да пита още защо са сменени и областните управители?

14

Анонимен

преди 7 години

Аз нали ви казвах, че хората от НДСВ не са стока

13

Анонимен

преди 7 години

Друго не съм и очаквал от президент член на БКП и доносник от ДС

12

Трагедия е...

преди 7 години

Трагедия е, как да не е трагедия? Сеа кои депутати ще носят чувалчетата, и ще броят бюлетините. Хам *** ха, капризен народ! Лош мтриал, ааа. Претенции, не стиа, че ви давам по пет леа увеличение, ми все недоволни.

11

хъммчо

преди 7 години

Как не виждате блатото в което сме затънали- вместо да си менкат властовите позиции да бяха създали ясни и прости принципи за заемане на каквато и да е длъжност, но у нас конкурсите отдавна се мафиотизираха. Няма ли общ принцип, който да се спазва(дори и насила) от всички, няма държава! Бандюги и нагаждачи останаха...

10

анонимен

преди 7 години

Каква национална трагедия -били сменени половината областни управители на Герб.Как може,недопустимо е -гърмят герберските медии.А как беше при служ. правителство на Близнашки -сменени до един не половината.Но тогава можеше сега не може.Защо смятате народа за стадо.И да знаете това ви е голямата грешка,че подценявате народа!!!!!

9

Ханко

преди 7 години

..реже се до кокал , иначе гангрената тръгва пак...за останалите областни груберуправители ми е мисълта...

8

Анонимен

преди 7 години

Герджиков сменя половината областни управители назначени от ГЕРБ, но оставя другата половина, което означава, че в половин България ГЕРБ ще фалшифицира изборите, а в другата половина не е ясно дали изборите ще са честни или някой ще ги фалшифицира.

7

Крали Марко

преди 7 години

Поздрави за успешният старт на управлението на Президента Генерал Румен Радев /подкрепян от 87% от българските граждани/ и смяната на 150-килограмовите КАЛИНКИ от ПП Мафия ГЕРБ.

6

До Сандокан

преди 7 години

Имаше хайдут на име Странджа, появи се Шоп, сега Сандокан, имена на герои от литературата, без Шоп. Шоп в нарицателно за дървеняк, *** но винаги прав, неизкъпан и смръдлив. И тези герои защитават едно природно чудо, Бай Муй и свитата от лъжци и крадци, затрили де що имаше останало нормално. Льотчика е от вчера и той вече виновен, че ....! А Бай Муй вече 15 години вилнее из страната а тя заприлича на пар((цалеса, смазана, окрадена, обезлюдена. Румънците показаха пътя към Нормалността.

5

Анонимен

преди 7 години

Кви губернатори Ве?!Тая институция трябва изобщо да се премахне!!Освен да смучат народна пара,нищо полезно не вършат.

4

Сандокан

преди 7 години

Абе казвах ви аз, че Тавариш Радев ще павира връщането на ДПС и БСП на власт с техните приоми - превземане на властта, манипулиране на изборните резултати, ама вие не ме слушате.Сега да ви е честит Тавариш Радев и много да му се радвате. Аз намерих пътя през летище София. Ще ви гледам отстрани и ще се хиля. Ама вие нали сте доволни от Тавариша?

3

Анонимен

преди 7 години

Знаете ли още колко герберунгели трябва да се изритат, около 5-6 хиляди. Професоре, изритвайййй, мащайййй и на съд. Който и да се хване, без да се пита ще знае защо.

2

Анонимен

преди 7 години

Губернаторите... Смех! Вие в коя точно паралелна вселена живеете? В България поне длъжност "губернатор" няма - има областен управител!

1

Анонимен

преди 7 години

Каква е тази професия "политолог" и кому са нужни празните им дрънканици?! Какво произвеждат, с какво допринасят за добруването на обществото?