18

мъдреца

преди 7 години

До АнонименАма точно както с мусюлманите, значи!

17

Анонимен

преди 7 години

урааааааа в кравария ще останат само нискоинтелигентните , другите няма да имат достъп

16

Анонимен

преди 7 години

това е, защото някога индианците подцениха имигрантския проблем. сега цял свят има проблем. не трябва да повтаряме тази грешка.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (6)Прав си. Но често емиграцията е много повече от просто по-добра работа, къщи, коли и др. материални неща. Парите не са всичко.

14

ППГЕРБ

преди 7 години

Тръмп нанесе удар на българите. Уби им мечтите да живеят свободно, богато и щастливо. Да се къпят в топлите води на Флорида и Калифорния, да пият уиски целодневно, да * хубави американки, да прескачат всеки уикенд до Хавай и да играят в екшън филми, които се снимат ва България. Тръмп е оръдие на Путин. Само ГЕРБ може да ви спаси. ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НАС.

13

Моника

преди 7 години

Чета ви и изпитвам ужас от това как скоро рукнаците ще анексират САЩ. Толкова са много че им трябва само един референдум и тогава ще ги превърнат в руска губерния. Ще превземат Мексико и Канада и ние умните и красиви българи няма да има къде да емигрираме. УЖАС, УЖАС!

12

Анонимен

преди 7 години

Преди време една рускиня ми каза, че всички руснаци искат да заминат и да живеят някъде на по-хубаво място от Русия, но когато го направят, то животът в това място също става лош, защото те са се появили.

11

Mars

преди 7 години

До 42:Само не разбрах от какво да изпитва срам Берлин. Или долавям злоба и завист, че някои успяха да се устроят в развити държави. Моля, не си изкарвайте огорчението от България на другите, които са решили да не живеят в огорчение. Хайде със здраве :)

10

spas

преди 7 години

Браво мястото на българите е в България. Стига сте трили ду.петата на боогаташите.

9

42

преди 7 години

До БерлинПък аз виждам в твое лице българин, избягал от народа си и горд от този факт...Вместо да изпитва срам.

8

Циник

преди 7 години

"Белия дом все още не е коментирал ПРОЕКТЪ..."Граматика...правописЬ ....сайта ви го списват ЧУКЧИ - вече съм сигурен!

7

Берлин

преди 7 години

Голям удар за братушките. Те емигрират на талази в Щатите. Лично съм виждал как русская бабушка вие на умрело, щото имигрейшъните я връщат в мaтушката. Над 3 000 000 живеят официално в САЩ.

6

Кико

преди 7 години

Едно време "имиграцията" е била за хора, търсещи с ТРУДА си да създадат блага за поколенията си! В наши дни "имиграцията" мутира като термин и сега олицетворява ислямизация, престъпност и криминал! Абсолютно в правото си е Тръмп да спре неограничения достъп до Американски блага на позиращите за "сирийски бежанци" ислямски изверги, от които освен доживотни източвачи на социал, ознасилвачи, касапи и камикадзета-групови убийци друго не става!

5

Додо

преди 7 години

Половината от написаното в статията е левичарска безумна пропаганда,но не това е важното! По- важното е, че света има надежда в лицето на Доналд Тръмп! Бог да го благослови в делата му! Амин!

4

viacom

преди 7 години

До Анонимен 9На твоята одавна са и го цепнали !

3

Анонимен

преди 7 години

До русская картаР00ската зелена карта щяла да е червена. И ще дават по чувал с рубли на член от семейство. Подаването на молби- в офиса на атака.

2

Анонимен

преди 7 години

Явно Тръмп ще накара американците да работят. Щом спира слугите от целия свят. Само че как ще се навежда 300 килограмов американец да бере ягоди, например?

1

Анонимен

преди 7 години

Всички които се радваха на Тръмп, нека се радват и сега когато директно нанесе удар върху българите!