33

Рико

преди 7 години

Дано ЦИК прозрат ръката на Прокопиев в тези кандидатури и спрат наглите му попълзновения към властта.

32

Иванов, фамилията?

преди 7 години

Що нещо си спомням, че Христо "Иванов" не е Иванов, сменил си е фамилията, а нещо от рода на Бавечки или Балвечки, видна комунистическа фамилия, мразена от много хора, с отнети адвокатски права, участвал в служебно правителство на ГЕРБ, някаква фондацийка има... Тъмно комунистическо минало с опит да го прикрие, не ми вдъхва грам доверие този човек.Аман от пребоядисани. Не става.

31

Ферди

преди 7 години

Платените протестърчета наистина ли си мислят, че имат някакъв шанс да се набутат в парламента? Зелените отдавна показаха, що за стока са и вече трудно ще заблудят някой с предизбордните си лъжи.

30

Мартин

преди 7 години

Коалицията между "Зелените" и "Да, България" наистина е повече от естествена! Все пак и двете партии са финансирани от Иво Прокопиев!

29

Todor R

преди 7 години

Опазил ни Господ тези да участват в политиката, дето за едни избори не могат да се регистрират.

28

911

преди 7 години

Събраха се всякакви отритнати и неуспели персони политика да правят..

27

аз

преди 7 години

До ===Ти да беше прочел поне заглавието - щеше да знаеш как така събират подписи! Не мисля, че на теб трябва нещо да ти се обяснява! Или не си способен да разбираш, или се правиш на три и половина! До момента има само един човек в цяла България, който наистина е внасял законопроект за съдебна реформа и само *** може да се чуди и смее на това!

26

аз

преди 7 години

До Малкия МукВиждам, че ти си държиш на "полово ориентирани", за да те "оправят". Но трябва да ти кажа, че те нямат в предвид точно такова "оправяне", каквото на теб ти се иска! Та, така - не са и чак толкова "полово ориентирани".

25

Иван

преди 7 години

Голяма коалиция няма що. С едни рекетьори и едни измамници. Това говори много и е показателно какви хора са в Да, България след като се сдушват с тия.

24

Ники

преди 7 години

Ей тук вече ме изгубиха. Цялата суматоха с тия жалби явно си беше просто поредния политически трик, за да може да се направи тази коалиция. Още като се основа Да, България и Зелените и ДЕОС веднага скочиха да се коалират с тях, ама нагласите бяха, че така ще се създаде новият реформаторски блок, който пак ще краде и няма да се знае кой взима решенията в него. Ето сега се вижда, че с този измислен ход с жалбите си постигнаха коалицията и уж вече имат сериозни аргументи за нея.

23

Анонимен

преди 7 години

Хората изявяват реална желание за борба с корупцията по високите етажи и ги разознават като опозиция на на герб , бсп и другите,при които злоупотребите с парите ни са в нечувани размери.Затова те не говорят за реформи в съдебната система,а за стабилност и сигурност.Ама такива със зависима от политиците съдебна система няма да се постигне.Много пари се отдръпват от България точно заради това.

22

Йеси

преди 7 години

"Да, България" към вота със Зелените и ДЕОС. "Да, България" към 1% със Зелените и ДЕОС викам аз :)))

21

vdch

преди 7 години

Оставете ги да дойдат на власт. Нека спрат и АЕЦ Козлодуй и газът от Русия и въгледобива от Марбас и всичко та да се върнем не в каменната ера, а в тази на динозаврите.

20

Анонимен

преди 7 години

Аз наистина се чудя как и кой им плаща на такива прости атакисти да коментират. Почерка им е ясен във всички коментари и когато не могат за извадят нещо умно и логично от празните си русофилски тикви започват да те наричат ,гей ,да изкарват сестра ти ку..а .Е ако ти си достойният политик жална и майка на България с такива *** и неграмотници като теб.

19

Анонимен

преди 7 години

До до 14ТИ ПРОЧЕТЕ ЛИ СИ КОМЕНТАРА БЕ АТАКИСТ НЕДОНОСЕН ? Я ПЪРВО СИ ПОПРАВИ СВОИТЕ ГРЕШКИ И СЕ НАУЧИ ЧЕ АТАКА Е НАЙ-КОМПРОМЕТИРАНАТА ПАРТИЯ С ВОДАЧ ЕДИН ХУЛИГАН ,И МОЖЕ БИ ПАТРИОТИТЕ ЩЯХА ДА СЪБЕРАТ ПО-ВЕЧЕ ГЛАСОВЕ АКО БОЛЕН НЕ БЕШЕ ВЪТРЕ ,ЗАЕДНО С АРМИЯТА СИ ОТ БОДИГАРДОВЕ.ПОД ДОСТОЙНСТВОТО МИ Е ДА РЕПЛЕКИРАМ ЧЛЕНОВЕТЕ НА АТАКА .......

18

не гласуващ

преди 7 години

Спечелиха симпатии именно с шамара, който отвъртяха на Раданчо. На много хора преди това им бяха някак блудкави. На дсб проектчето отиде и няма да трябва да се обясняват защо няма да работят заедно

17

Анонимен

преди 7 години

До до 14Ти да не си на щат да поправяш граматиката на коментарите. Ако си много умен ,няма да висиш само пред компа да плюеш по достойните и да величаеш тези дето натикаха образованието в България в миша дупка. Българи я е на ръба на оцеляването и то благодарение на такива *** дето са на щат към партийните централи и работят това да плюят коментаторите и да величаят недостойните КРАДЦИ !нЕ МЕ Е СРАМ ОТ ПРАВОПИСА МИ А МЕ Е СРАМ ОТ ТАКИВА СЛУГИ КАТО ВАС !

16

Малкия Мук

преди 7 години

До СтрахилАми те "умните и красивите" до един са полово неориентирани и ментално фрустрирани. Затова много се дразнят от всичко нормално и го обявяват за ксенофобия. Той и Бойкикев (Хр. Иванов), също върви по левия бряг.

15

Анонимен

преди 7 години

А бсп и герб заедно с дпс и дост разчитат на ***.

14

Анонимен

преди 7 години

ДНЕС В БЪЛГАРИЯ УМНИТЕ ХОРА СА МАЛЦИНСТВО ,ЗАЩОТО ИЗБЯГАХА ОТ БЪЛГАРИЯ. И НЕ СЕ УЧУДВАМ ЧЕ НАЙ-МНОГОТО НЕГАТИВНИ КОМЕНТАРИ СА ЗА ХР.ИВАНОВ И Р. КЪНЕВ. НО ТОВА Е ЗАЩОТО ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ БСП, ДПС И ГЕРБ СА ПЪЛНИ С КОМУНИСТИ. КОМУНИСТИТЕ ИМ Е ХУБАВО ТУК В БЪЛГАРИЯ ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА НАПУСКАЛИ ВЛАСТТА. НИМА ЩЕ ОТРЕЧЕТЕ ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е НА ДЪНОТО НА ВСИЧКИ КЛАСАЦИИ ПО БЛАГОСЪСТОЯНИЕ И НА ПЪРВО ПО ДАЛАВЕРИ ,ПО УБИЙСТВА И ГРАБЕЖИ. И ТО Е БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕЗИ ТРИ ПАРТИИ.ОТРИЧАТ ГО САМО СЪУЧАСТНИЦИТЕ В ГРАБЕЖ