26

До extremist

преди 7 години

Еми аз като бачкам давам всеки месен пари в честно пенсионно дружество, имам 2 недвижими имота от които взимам 1 наем,имам малка инвестиция в хедж фонд и 5 декара орехи. По този начин ми се диверсифицира портфолиото. И утре ако остана без работа ще ми е все тая. Ама като взимам голямата заплата не ходя като шефче,а се живея скромно. Финансова култура ми се вика.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 27В цяла София няма вече места за паркиране и това не е никакъв показател . А който иска да си купува в новите квартали без канализация и пътища като манастирски ливади .

24

до 18

преди 7 години

Много си прав човек. Да държиш парите си в банка при лихва 2% и да ти ги изяжда инфлацията си е най добре. Отделно пък ако вкараме еврото тия парички ще духнат стойността си за секунди. Хората инвестират в фондве, акции, облигации, земя и апартаменти пък ние ги държим по банките. Ей затова ще сме на последно място. Парите не се завъртат.

23

Ром-сириец

преди 7 години

Трябват ни нови сгради. Иначе как ще поберем воините на Аллахкоито прииждат всеки ден. Нека дойдат с милиони, даже държаватада им ги подарява. Все някой трябва да оправи демографията. Роми,турци и помаци не смогваме.

22

Анонимен

преди 7 години

всичко е измами.

21

до extremist

преди 7 години

Прави си има много бедни хора, но има такива които не искат да са бедни и какво правят.... бачкат. С плюене и седене пред телевизора не става брат. Така че ти като си беден ми е през нали ...

20

Сони

преди 7 години

Помня, че през 2008-*** като се спука имотния балон, а и в годините след това, стотици хора по форумите коментираха как цените до няколко години щели да бъдат по 150-200 евро за квадрат. Това което се получи беше, че цените паднаха с до 20% в зависимост от имота, а пък 9 години по-късно имотите са по-скъпи и от 2008-***.

19

Анонимен

преди 7 години

Има тенденция да се заменят по-малки жилища-гарсониери, с по-големи тристайни,а който няма пари и легален доход пред банката,плюе и гледа...какъв балон бе ,най-много еврото и ЕС да изчезнат ,но апартамента ,не!А вие бедняците си философствайте,балони и глупоси..

18

Анонимен

преди 7 години

Живея в центъра и има стотици апартаменти празни . Тези поръчкови статии нищо не помагат , освен някой и друг балък да вземе заем от банка-пирамида и да се зароби за цял живот .

17

Haho

преди 7 години

Глупости, няма такова нещо.

16

наблюдател

преди 7 години

Създават се условия Българи да има възможност да настани поне 3 млн. бежанци, мигранти и всякаква ***, защото не виждам след 30г кой друг ще живее в повечето жилища в България.

15

Вай вай

преди 7 години

ПЛАТЕНО. Живея в София Младост 2. Шест етажен блок 18 апартамента. Шест апартамента са празни, в 3 живеят квартиранти. То хора няма те глупости говорят.

14

akud

преди 7 години

хахаха най голямата пропаганда. искат да накарат хората да си изхарчат кеша. гледат как в бг банките има спестявания за 50 милиарда и само точат лигите смотаните олигарсо. духай те.......супата

13

Анонимен

преди 7 години

Бум на ипотечни кредити на стойност четвърт милион?За срок от 30 години?Не мисля че това е разумно освен ако не сте милионери.След няколко години ще има бум на лоши кредити и неизплатени апартаменти.Не го казвам със злоба а със съжаление.

12

Анонимен

преди 7 години

Бум на строителните пирамиди.

11

Анонимен

преди 7 години

новото ктб

10

Анонимен

преди 7 години

Жилищният пазар окрилен! Строи се, кредитира се, купува се-Само в София ,Бургас Варна и Пловдив останалите места са прованс и е точно обратното.

9

Анонимен

преди 7 години

Значи "бизнеса" има пари да строи никому ненужни сгради, а за заплати на работниците няма.

8

Анонимен

преди 7 години

Колкото повече намаляваме толкоз повече бум на имотите и бум на кредитите банките и народа са в разцвета си.

7

Анонимен

преди 7 години

купувайте на кредит, когато лихвите се дигнат след няколко години и не можете да си обслужвате кредита, тогава ще продавате на загуба или ще ви бъде отнет имота и препродане на по-ниска цена, този балон ще се спука рано или късно, такива цени за такива имоти в такава държава са многократно надценени!