30

Анонимен

преди 7 години

Бързи кредити са група мутри даващи пари с висока лихва!Ами мутри дето да не бият няма !Въпроса ми е защо има ЛИХВАРИ в БЪЛГАРИЯ и то съвсем ЗАКОННО !Бият наред и лихвите са непосилни това се знае ама ГЕРБ от това живее .

29

4epa

преди 7 години

UZAKONENITE BSP MUTRI- SAZDADENI OT GOZEV PO RUSKI MODEL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 7 години

A наистина ли бе? Това и баба ми знае!!! То навсякъде така правят според вас това новина ли е?

27

Бой

преди 7 години

Бой до спукване, стига са се правили на разсеяни. Нямал 30 лв и взема 450 и като знаем колко ги е грижа за децата си на които даже имената не знаят. Тази статия нещо ми намирисва на фълшиви новини

26

Armagedon

преди 7 години

Къде са тия от Българският Хелзински Комитет?

25

Анонимен

преди 7 години

Фирмите за "бързи кредити" са и колекторски. Парите се дават с ясното съзнание,че обективно не могат да се върнат.Въпросът е кой и защо дава пари на фирмите и как се връщат!Длъжниците стават роби- наемни контрабандисти,терористи,***,или ги разчленяват на органи и продават? 2млн българи хъшове,3 млн работят,2млн деца, безработни и пенсионери-къде са другите два милиона? Правилно!Демокрация е! Както казва Иван Гарелов - живеем в модерен 21-и век и се радваме на евроатлантически ценности!

24

Анонимен

преди 7 години

Те таксиджиите за 5 лева човек ще убият , вие се чудите ,че за 30 мутрите тръгнали. Те докато стигнат до това село са минали през още 10 махали.

23

философ

преди 7 години

А защо не пратят такива събирачи на дългове при хората, които дължат милиони левове на държавната хазна?

22

UK

преди 7 години

"Големите проблеми възникват"....защото мутрите и биячите в България нямат страх от МВР. Това е тъжната истина и тази директорка да не си измива ръцете с проблемите на малцинствата, а да си върши работата и да пази хората от мутри и биячи. Законът си е закон и трябва да се спазва...най-вече от МВР.

21

Анонимен

преди 7 години

Моля да не използвате думата колектори за обикновените мутренски събирачи на дългове.Списъка с колекторските фирми е на страницата на АКАБГ. Повечето от тях са част от големи и известни международни фирми, структури и организации и нямат нищо общо с тези от репортажа. Всички други са обикновени необразовани мутри и биячи.

20

UK

преди 7 години

Човек да се чуди в кой век живеете в таз България.

19

Додо

преди 7 години

Г-жа Рандева да не ни обяснява като на *** кое защо се случвало, а колегите й да се съсредоточат да спрат безчинствата на събирачите на дългове. Специално в случаи като този, на кредитиращите фирми като ямболската трябва да се забрани да ползват "събирачи", СЛЕД КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ОТПУСКАТ СУПЕР РИСКОВ КРЕДИТ НА ЧОВЕК, БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ И БЕЗ КАКЪВТО И ДА Е ДОХОД. Като дават такива кредити, да си теглят теглото!

18

Асан

преди 7 години

Ром взема,не връща !

17

Диспансеризиран

преди 7 години

В рекламите млада плеймейтка ви обещава бърз кредит ,а после пращат мутри .Що не пратят леката мома да си събира кредито :)

16

да ама не

преди 7 години

До ТурчинаКак ще са мафиот ски нали вашия човек от ДПС Данчо ментата, написа закон и уж оправи всичко а!?

15

Ставри

преди 7 години

Добре, че ги има тези бригади иначе тия няма кой да ги възпитава.

14

Анонимен

преди 7 години

Това ни е "икономиката". Стотици фирми за бързи кредити. Молове. Аптеки. Банки. Таксита. Бензиностанции. Производство почти няма.

13

Анонимен

преди 7 години

"които вземат пари, но в последствие не могат да обезпечат връщането" "по простата причина, че нямат постоянен трудов доход" - ами тогава не им давате пари и не се налага да си ги събирате

12

do 11

преди 7 години

Стара мафиотска практика, прави се показно за 30 лв, да знаят другите да си плащат. В БГ нищо не ме учудва вече. В ромите ми е надеждата, да се съберат цялото село и да ги набият :)

11

Анонимен

преди 7 години

тези кредити затова са с висока лихва, защото са рискови, част от тях няма как да се съберат по законов ред, но се избиват от високите лихви на събраните. Иначе тук си е дивия запад, вчера един пребива някого по подозрение, че му взима стотинките от кафе машина, днес за трийсет лева, за кокошка няма прошка нали? А КТБ, а АЕЦ Белене, а ? Много жалка държавица сме, а и не ми се признава, но май и жалък народ станахме.