61

бай руй

преди 7 години

Бесепето е виновно.

60

Анонимен

преди 7 години

"Борисов: Ако не бяхме платили "големия шлем" на БСП, щях да подаря 1.5 млрд. на пенсионерите" "Нинова: Ако не бяхме платили "голямото саниране" на ГЕРБ, щях да подаря 2 млрд. на пенсионерите" И така, до каря на света.......

59

G

преди 7 години

Как да им се обясни на тъпите червени картуни,че тая тръба на тунел Ечемишка не е рамонтирана от бай Тошово време и е планирана за пролетта след завършване на другата тръба.

58

Кина

преди 7 години

Мир на душата на жената ... Но заглавието е подвеждащо относно причината за нещастието. Корозията е завладяла цялата държавна система във всички сектори. Жалко, че жертвата не е някоя от отговорните особи за това безобразно състояние на съоръжението. Да си спомня някой кога е построено ? А кога е ремонтирано за последно ? А кой отговаря за поддръжка, контрол и мониторинг ?!

57

Анонимен

преди 7 години

Корозията не е виновна !Виновна е партията дето строи с болтове дето ръждясват !Има стомана НЕРЪЖДАВЕЙКА ама нали някой трябва да умре първо ...ГЕРБ УБИЙЦИ !

56

Анонимен

преди 7 години

НЯМА ЛИ ПРОКУРАТУРА ДА РАЗСЛЕДВА ДЕБЕЛАТА БЕРТА КЪДЕ СА ПАРИТЕ ЗА ПЪТИЩАТА И ЗАЩО НЕ СЕ ПОДДЪРЖАТ!?ВСЪЩНОСТ ЗНАМ ЧЕ НЯМА ДЕ..ТОЙ ЦАЦАРАТУРАТА Е САМО ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

55

Анонимен

преди 7 години

До antikomunist,Един господ знае, най-вероятно ще е същото ***, защото малко от нас изискват от "нашите", а повечето просто са анти "другите". Когато знаеш, че искаш справедливост, а не си срещу комунистите/***/реститутите, то тогава ще я изискваш от всеки, който е на власт, дори и да са "нашите".

54

Анонимен

преди 7 години

"Паднала осветителна греда в неремонтираната тръба е причина за инцидента в тунел "Ечемишка" на магистрала "Хемус", съобщиха официално от АПИ."Това вече го знаем, интересува ни само едно нещо. Защо? Корозията и планираният ремонт не са отговор на въпроса. Защо е допуснато стълбът да изгние и падне върху хората?

53

antikomunist

преди 7 години

До Анонименнинова дали ще се справи по-добре....

52

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Абе онзи магистралмайстора да я беше боядисал поне.Но той си каза, че построеното от Тато даже не може да го боядисаме

51

Анонимен

преди 7 години

А ПЪК В РАЗНИТЕ АГЕНЦИИ..АГЕНЦИЙЙКИ..КОМИСИИ ..КОМИСИЙКИ..МИНЕСТЕРСТВА КОЛКО МИЛИАРДА ПАРИ ПОТЪВАТ ЗА ОГРОМНИТЕ ЗАПЛАТИ НА НИЩОНЕВЪРШЕЩИ ЧИНОВНИЦИ И ЗА КОРУПЦИЯ ВМЕСТО ТЕЗИ ПАРИ ДА СЕ ВЛОЖАТ В СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТИ!

50

Анонимен

преди 7 години

Къде е Свинетката да обясни как всичко е наред с магистралите и тунелите?

49

Анонимен

преди 7 години

За Герджиков не се бех сетил да го включа. И Радев - също. Виж, това че преди година са обследвали осветлението и на двете тръби се сетих. Нали знаеш КОЙ го играеше главен технически по магистрали и сокаци през 2015-та?

48

Анонимен

преди 7 години

За съжаление партия ГРОБ си оправда името.

47

Анонимен

преди 7 години

Да крадеш пари от държавни поръчки е финансово престъпление, нямам предвид крайния изпълнител. Но като знаеш, че това води до опас ност за живота на хората е криминално престъпление нешо като предумишлено убийство !!!Крайно време е Борисов, Павлова и Лазаров да понесат отговорност !!

46

до 46

преди 7 години

Не са само пътищата. Драмите със санирането тепърва предстоят...дано няма много жертви.

45

Анонимен

преди 7 години

Има признаци ,че ГЕРБ каквото са пипнали по пътищата си е като заговор срещу живота на хората!

44

РОФЛ

преди 7 години

Днеска лампите, утре моста след тунела и двете не са барнати от 1974-та насам и все през това време си е управлявала една и съща партия под различните и форми - БКП...

43

Анонимен

преди 7 години

43, Съдейки държава, той съди мен и теб, а на управляващите им е през оная работа, не ги вадят от джоба си. Съд за тия, които са позволили това да се случи!

42

Анонимен

преди 7 години

Сега брата на загиналата жена да съди държавата за милиони,въпреки че жената си е заминала.