81

Анонимен

преди 7 години

"Трагедията в "Ечемишка" заради корозия на метална конструкция"Не! Трагедията е заради безхаберието на всички управляващи! Повтарям - ВСИЧКИ! Без значение от коя партия са! ВСИЧКИ!

80

Анонимен

преди 7 години

Корозията се учи в 5 клас и ако ГЕРБ правиха подводници а не магистрали ...Ми пак корозията щеше да е виновна времето и вълните .А водата е мокра да знаете герберасти и зимата замръзва .Физика не сте ли учили а магистрали правите с купени дипломи .Защо в Германия се знае кой точно е сложил всяка една лампа а тука не ?

79

Shopp

преди 7 години

В *** се взриви най-голямата ВЕЦ в света, точно заради ръждясали болтове, изби 70 човека персонал, но хората пак си избраха президента ***...

78

Led

преди 7 години

Moje korosiata da e ot nov mineralen izvor...

77

Анонимен

преди 7 години

Ех, как искам да се върне Социализма! Няма да има гладуващи, няма да има бездомни, няма да има безработни, няма да ми падат лампи и парчета бетон на главата, няма да пропадам в дупки по магистралите, асфалтът на бай Тошо е 50 пъти по-здрав от "демократичния"!

76

Българина

преди 7 години

Наследството на герб тепърва ще го оценяваме по лоши ремонти може би само намибия. Такива са и пътищата им, една зима -10 и сега е погром няма толкова разбити пътища. В русия и норвегия може би е вечно лято и там асфалта не се разрушава

75

bulgaristan ood

преди 7 години

Кой е виновен кой кой кой е виновен кой питам кой а. Койчо беше доволни ли сте!

74

Анонимен

преди 7 години

По времето на така нареченият ТОТАЛИТАРИЗЪМ имаше бригади които отговаряха за всички тунелни съоръжения в Мутроландия! Та тези бригади си имаха бригадири които носеха отговорност за съоръженията! Тогава всички тези съоръжения се подържаха по план график. Никога не се оставяха без наблюдение и при най малката повреда бригадата я отстраняваше а не се чакаше като сега да умре човек за да кажат че корозията е виновна! Защото бригадира щеше влезе в затвора за доста дълго ако умреше човек! А сега?

73

Китов

преди 7 години

100 лева винетка, мерси.

72

Анонимен

преди 7 години

Магистралите-гордостта на банкянският тулум с фекалии!

71

socialen

преди 7 години

Резултатът от великото "управление" на Борисов.

70

Пламен

преди 7 години

Жалко, че онзи *** Павлова я няма вече да я видя какво щеше да измисли...

69

Анонимен

преди 7 години

71, кой да тропне, не сме и аз и ти тия, които трябва да го направим? Зоповядайте всички тая вечер след 18.00 пред президентството, за да си изискаме правото на живот! Нека све всички заедно, без значение от партийни пристрастия, без знамечение какви сме!

68

Фисколтурник Ботев

преди 7 години

До Кина Азпомня кога е строена магистралата и тунелите 83-84 г водехме учениците на бригада там . Озеленяването и отводнителните траби над тунелите те ги изградиха . За ремонти от тогава спомен нямам ТОВА СА ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА СИНИ И ЧЕРВЕНИ И ДЕГАЗИРАНИ ПАТРИОТ-***

67

Кратун

преди 7 години

Изненадаха ме! Как така не е поради "несъобразена скорост"? Сега може да се окаже, че има други виновни, а шофьорът е невинен.....

66

Анонимен

преди 7 години

Корнелия ги е развинтила, като си е ходила до родното село. Предизборна надпревара:)

65

Анонимен

преди 7 години

Ледени шушулки ни пробиват черепите, лампи ни убиват на място. Лекари ни тровят, даскали ни се пулят дибидюс,кучета ни разкъсват месата, къде е краят на тази българска трагедия? Няма ли някой да тропне по масата и да каже :"СТИГА"!

64

Анонимен

преди 7 години

До G, как да обясниш на ***, че има различни ремонти - планови, превантивни, аварийни и че освен тях имаш и постоянен контрол на съоръженията, ама то за това трябва да си видял малко повече.

63

Наивен

преди 7 години

Ами сега? Дали Бойко ще смее да ходи в Северна България на предизборна агитация с автомобил ? Май хеликоптер или самолет вече не му се полагат, но кой знае. А колкото за произшествието, виновна е несъобразената скорост. Ако бяха карали по бързо или по бавно, нямаше да се случи нищо с тях. Давам безплатен жокер на адвокатите.

62

Бойка Борисов

преди 7 години

Няма виновни!Това е наследството на Орешарски.Аз пак ще дам пари от моите да Ви го оправя индиаанци