95

Pet

преди 7 години

A според някои между САЩ и Германия и сега няма подписан мирен договор и затова американските войски са там.

94

Анонимен

преди 7 години

Започва нова икономическа война САЩ-Германия.Къде е нашият интерес ?Малко по в страни, само с ЕС, но вече не само по правилата на Германия.Никога със САЩ!

93

Анонимен

преди 7 години

Западна Европа да им благодари, че не попаднаха под руския ботуш като нас.

92

factotum

преди 7 години

Кой спонсорира Хитлер за да я има тази война ???

91

евродебил

преди 7 години

След войната САЩ, всъщност, колонизираха Зап. Европа. След "перестройката" и източна.И трябва да им целуваме ръце за това.

90

балама

преди 7 години

Абе, САЩ колко спечелиха от войната, въоръжавайки и двете страни - и Германия, и Русия.

89

Анонимен

преди 7 години

Най-после шанс Европа да се еманципира от САЩ, което не значи, че трябва да се хвърли на врата на дядя Путин.

88

АБСОЛЮТНО ВЯРНО

преди 7 години

ТОВА ГО ТВЪРДЯХА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ДЕСЕТИЛЕТИЯ , ТОВА Е ИСТИНАТА .

87

...

преди 7 години

Цели заводи гепиха и едните и другите, че заедно с инженерите и документацията!

86

Анонимен

преди 7 години

Напечатвам едни хартийки и ти ги давам, при условие обаче, че купуваш от мен, разбира се, че се подписваш че тези бумажки форевър са номер едно...моята икономика процъфтява, народът ми благоденства, а онези балами, даже ми дължат пари...в един момент обаче, дойчовците се усещат и започват да въртят същия номер( пример Гърция и отчасти ние, както и много други)...Аааа, не е хубаво така ! И се започва един вой, икономическа, а може би и гореща война.

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-------------То по същата логика ЕС трябва да е благодарен и на Русия,-----------------За какво ЕС трябва да бъде благодарен на ***, бе ***? По силата на някаква извратена русофилска логика ли? По същата, по която България трябва вечно да бъде благодарна на Русия?

84

Васо

преди 7 години

САЩ каквото дадох си го взеха десетократно. Айде стига с тия локуми. Русията не може да е на печалба, щото зад победата и стоят милиони човешки живота. Ама там това не се цени. Даже е въпрос на чест и доблест.

83

Анонимен

преди 7 години

То по същата логика ЕС трябва да е благодарен и на Русия, ама руския посланик не реве като малко дете пред медиите, нали?Няма място за благодарност, няма място за сантименти - капитализъм е!

82

Некъв кестен

преди 7 години

Да, САЩ са помагали, но цялата вина за конфликта в Северна Африка и Близкия Изток е изцяло по тяхна вина. Кой влизаше в Ирак, Либия и помага на джихадистите в Сирия? Ай да не сме ние от ЕС, а да са САЩ.

81

Анонимен

преди 7 години

Помните ли филмът,,Подводница U-21", там славен американски екипаж, начело с Джон Бон Джоуви, открива немската шифровъчна машина, което обръща битката за Атлантика, а историческата истина е, че английски екипаж сторва това!? Та мисълта ми е, че Холивуд и Дискавъри, по един рафиниран, но все пак Гьобелсов почин, прекрояват историята за американско ползване, което обаче дава разсейки в местните краварофили.

80

Ха-ха-ха

преди 7 години

Американците и те почнаха да го карат по руски тертип. Вече близо век и половина руснаците ни карат вечно да им бъдем благодарни за освобождението, да им пълзим в краката и да им лижем ботушите. Ще излезе , че Тръмп е ученик от руската шсола!

79

HH

преди 7 години

Да сме им благодарни, че ни продадоха на СССР??? За " народния" съд?, За бомбардировките над цивилно население? Или за това че ни принудиха да изоставим българските земи в Сърбия, Македония и Беломорието? Гетдафакап!!!

78

Не сьм русофил

преди 7 години

Тука богатия пенсионер компания трьмп се изказал прекалено лакомо! Ако не бяха успяли руснаците по то време да защитят русия, можеби сега в момента в света Iphone tableti нянаше да сьществуват!

77

Анонимен

преди 7 години

Не гледайте само Дискавъри, а четете и книжки ако искате да сте наясно със събитията от Втората световна война. Има достатъчно обективни западноевропейски историци. Пропагандните филмчета от САЩ колко са велики, които гледаме имат малко общо с действителността!

76

Анонимен

преди 7 години

Все едно да кажеш, ако Германия бе спечелила войната, че България и Румъния са спечелили битката понеже ние сме доставяли храната и облеклото( които и досега не са ни платени), а румънците горивата.А за битката за Атлантика, по-голям принос има Англия, но сега сервилно оставят Големия брат да си приписва заслугите.