15

Wat

преди 7 години

A te sa pomagali na esesovcite sigurno? ...sled 2 sv bulgaristan ne e bil v europeiskia souz do 2007 godina. Ama sega mnogo pomagat na es, migar es e pak sled voina?

14

САЩ

преди 7 години

Ало Европейците трай те си приемайте бежанци,работете за нас че ще ви спретнем един майдан и тогава ще видите вия демокрация и свободи ......

13

Циник до BURZUM

преди 7 години

Бе верно нещо не си у ред!Бая време те наблюдавам :-)

12

Анонимен

преди 7 години

Всъщност преди това щатите са били много зле икономически , това е периода в който американската икономика дърпа напред, именно за сметка на Европа. Сега пък Китай прави това което тогава Америка.

11

това е

преди 7 години

Всички тези критики срещу САЩ са театър,Европа е под окупацията на САЩ дълги годите те имат военни бази по цяла Европа и Европейците няма къде да мърдат....

10

Анонимен

преди 7 години

Америка за това ли ви помогна да станете ЕС равноправен на САЩ, не затова,я се делете на малки държави и не се правете на силни, че така няма да се разберем, ние очакваме подчинение а не равноправие.Защото заедно, започнахте да се чувствате силни.

9

Анонимен

преди 7 години

Руснаците обаче са им благодарни. Ако не бяха американците сега в Москва щяха да говорят на немски.

8

факт

преди 7 години

В Европа комунизма се разпорежда от 20 век насам -дали е съветски или социал демократическо немски -все тая .Затова и се мразят американските колеги . Нали така бе мишмороци.

7

Анонимен

преди 7 години

Я кажете с колко се облажи дядото на Буш, с търговската с Хитлер и защо дойдоха 1 година след Битката при Курск, за да не стигне СССР до Ламанша! До тогава си играеха на партизани с японците!

6

само да попитам

преди 7 години

Тоя "загрижения" защо на уточни кой даде парите на оня с мустачките за да я почне тая война не бяха ли едни еврейски фамилии Рокфелер и Ротшилд или това е малко неудобно.

5

Sofia

преди 7 години

Da, da i blagodarnost ...za gratis bombardirovkite.

4

а всъщност

преди 7 години

Европа е тотално объркана, меко казано .Истината е че са луди .В името на просвещението затриват своя континент ,приемайки люде мразещи Европа .Отварят сърцата си за тях ,но мразят янките щото им помогнаха да бият Хитлер ,който официално постоянно обругават.Европа е във висша форма на лудост.

3

Циник

преди 7 години

Помогнали ли? От чист алтруизъм? Или защото им трепериха гащите от масовия убиец другаря Коба-Джугашвили? Тези дрънканици са за третокласници! Трябваше им Желязна завеса - за да спрат дивашкия болшевизъм! Лъжи върху лъжи! Всъщност ситуацията не се е променила много оттогава досега! Руските мужици чакат само знак - от новия кремълски вожд - да си върнат влиянието в Европа.

2

Анонимен

преди 7 години

Това бяха нашата кръв, нашата пот, нашите сълзи и нашите пари, които направиха Европа такава, каквато е. ------------------------------Какви пари ? Американците направиха милиарди милиарди печалби от тази война. Самите те се чудеха как да се включат, за да намажат и те. И каква кръв ? Европа даде МИЛИОНИ жертви, а САЩ дадоха стотина хиляди. Къде са тръгнали да се сравняват с Европа

1

ййй

преди 7 години

Европа към САЩ. Благодарете се, че ви създадохме!