15

Пешо*

преди 7 години

САЩ в историята си не са вземали нито едно външнополитическо решение, което да не е основано на интересчийство и лицемерие и да не е накарало света да ги мрази.После се чудят защо хората се радикализират срещу тях. (Т.е. Когато не са го организирали сами)Като ония жени дето излизат по минижуп и после се сърдят като им гледаш краката...Тръмп що не забрани влизането на мъже в чаршафи от ОАЕ?

14

Tiko

преди 7 години

Tova vazi samo za rayona na deistvie na sada v Seattle, a ne za vsi4ki letishta

13

Стига пропаганда

преди 7 години

Има 150 мюсюлмански страни, блокирани бяха 7 в които има и други религии ... значи САЩ винаги е приемала мюсюлмански страни с изключение на някои с които е имала проблем. Пак пълните родните медий с пропаганда.Между другото да пътуваш до друга страна е привилегия а не дадедост ... вървете до Северна Корея де? Ааа не можете хахаха

12

Анонимен

преди 7 години

"Неграмотен си, умнико! Пише се "националисТ", какво си тръгнал да даваш съвети като си илитерат."МОЯТА ЦЕЛ ТУК Е ДА СИ НАПИША МНЕНИЕТО:-)АЗ НЕ СЪМ БЪЛГАРИН И ОТ МНОГО ВРЕМЕ НЕ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ:-)ПРЕДИ ДА НАПРАВИШ ЗАБЕЛЕЖКА НА МОЯТА ГРАМОТНОСТ НАПРАВИ ЗАБЕЖКА НА БЪЛГАРИТЕ:-) ДАЖЕ НА ПИШЕЩИТЕ СТАТИИ:-):-):-)написано фалшиФи в едно заглавие тук например :-):-):-):-):-):-) това видя ли го:-):-):-)

11

До 40

преди 7 години

Неграмотен си, умнико! Пише се "националисТ", какво си тръгнал да даваш съвети като си илитерат.

10

Андрешко.

преди 7 години

Скоро ще почнат да се връщат. Тръмп вече смени министъра на правосъдието и състава на върховния съд.

9

Анонимен

преди 7 години

пф, американците са *** глупаците. по-жалки лигльовци и от хомосексуалните граждани на ес излязоха. и ще ги затрие собствената им глупост, горките.

8

Анонимен

преди 7 години

"хаха сигурно, против Тръмп са само азиати от ориента"СПОРЕД МЕН И САЩ И РУСИЯ Е ЕВРОПА СА ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ:-):-):-)АЗ СЪМ СИ НАЦИОНАЛИС:-), КОЙ ТО НЕ САМО ПОД ТУРСКОТО ЗНАМЕ ЗАЩИТАВА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА, НО И ПОД ДРУГО ЗНАМЕ:-)КАКТО ПРАВИ И ЕРДОГАН:-):-):-):-)ДОКАТО ВАШИТЕ НАЦИОНАЛИСТИ ГОВОРАТ САМО ПОД БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ...АМА САМО ГОВОРАТ, ДЕЛА НЯМА:-)

7

Анонимен

преди 7 години

Ще стане както Тръмп нареди. Утре ще изгони целия съд в Сиатъл и обвини в държавна измама. Като влязат няколко съдии доживот, ще им мине мерака да оспорват президентски указ.

6

до 28

преди 7 години

На мене пък хич не ми дреме за сащ. Само ме интересува кога ще изригне Йелосоун че да затрие тази прокажена държава.

5

До за 23

преди 7 години

ДРАГИ АЗ НЕ СЪМ РУСОФИЛ НИТО ПЪК ЕВРОПЕЕЦ:-):-)

4

Анонимен

преди 7 години

Доналд, спиран муслимските из/чадия, връщай тоз човешки баклук. Нали не обичат Християните и САЩ, какво напират за там? Обратно всичкото ман//галопитек.

3

Анонимен

преди 7 години

"ЩОМ НЕ ИМ ДРЕМЕ ДА НЕ ХОДЯТ ТАМ."И САЩ ДА СЕ МАХНАТ ОТ ТЕХНИТЕ ДЪРЖАВИ ТОГАВА! ЗА КАКВО ТИ Е ЯД? ЗА ТОВА, ЧЕ ЗА ТВОЯТА ЕВРОПЕЙСКА, НАТОВСКА И ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА НЕ ДАВАТ ВИЗИ ЛИ:-):-):-)

2

Анонимен

преди 7 години

Ако Арабските страни кажат тук не искаме американци - какво ли ще стане?

1

Анонимен

преди 7 години

Нищо, Тръмп все още има властта да уволнява чистачките на почти целия втори етаж на Белия дом. Няма да допусне нито една чужденка там!