32

Без думи

преди 7 години

Нещо на ми е ясно ... изстреляни са 5 патрона един в корема ... къде са отишли останалите 4 при стрелба от отлкова близко разстояние как не е вкарал всичките в него ? Как така е оцелял да не са стреляли с въздушна пушка по тара.м.б.ук.чо ?попадение от 5.56 каккъмто и НАТО стандарта .. в стомаха или корема е 110 % сигурна смърт !)!!!!

31

Анонимен

преди 7 години

Нас с румънците като не ни пускат в Америка що не се вдигнаха американците на протестен митинг? Не е по темата, но понеже в коментарите ги споменаваме

30

Анонимен

преди 7 години

До Очуден: Първо си провери правописа и после се учудвай! Учуден такъв!

29

Очуден

преди 7 години

Как така не са се появили още разни идиотчета,които обясняват ,че не всички мюсюлмани са такива и че тия всъщност пак не са мюсюлмани и че исляма е най,ама най мирната религия?

28

Анонимен

преди 7 години

Няма ли да има ,,, Аз съм Лувър,,

27

картечар

преди 7 години

'бах ти куците стрелци, от пет изстреляни куршума, един улучил???Тия не наблягат на тренировки на стрелбището.

26

Циник до 43

преди 7 години

В Чуждестранния им легион...сигурно е пълно с тарамбуки .....

25

Курти

преди 7 години

Този цирк е за изборити,ще има още и още докат не спечели Льо Пен,Германия я чака същата сценка докато не падне Меркел.Това са вътрешни борби ,сами си ги организират ,сами си намират разни арабчета които по късно казват ,че са прекосили цяла Европа и видите ли шенген е лошо нещо,тря граници ,тряа сваляме ЕС и те така.Всички са част от новия световен ред ,дори и Тръмп с писалката за укази

24

Анонимен

преди 7 години

Този терорист да го пратят на Клуни, Мадона, Джоли или някоя друга откачалка, която милее за бежанците.

23

Welcome refugees!

преди 7 години

Ко? Не!

22

Анонимен

преди 7 години

После Тръмп бил лош!!! хаха!

21

Друг Пустиняк

преди 7 години

Ако искаш да си докажеш тезата дай нещо по-различно от статистика, защото това е най-манипулираната величина напоследък.

20

Але франсе

преди 7 години

Сега какво да слагаме на профилите-аз сам Луварю? Или аз сам ма4ете?Но не зака4аите талибана-да се намеси веднага БХК!!!А ма4етето не е било ма4ете,а наи -вероятно-4етка за рисуване,а талибана е искал да рисува хората,а не да ги коли...

19

Анонимен

преди 7 години

То това си е направо заплаха за националната сигурност на Франция, какво е това ,, , терористичен акт,, с мачете малко ми мирише

18

Некъф луд

преди 7 години

Въобще да не ми се оплакват франсетата. Нали много искаха бежанци и бурки.

17

венсеремос

преди 7 години

всички френски активисти в атака за осигуряване пабедата на мадмоазел Люпкен до фрекзит, после като изтрезнеят, ще му мислят.

16

Анонимен

преди 7 години

Човекът е искал да види "Грешната мадона с големите бомби" в Лувъра и ако може да ги взриви. Един почитател на живопистта за който любовта към изкуството е по-силна от страха от смъртта!

15

Т

преди 7 години

Миличките муслиман, искал да се образова в Лувър а гадните франсета не му дали. Така си пробил път към галериите но ги застреляли. Душичка, да тича онзи шля((ко от БХК, Краси, да му помага, да иска дело в Страсбург. Франсетата явно не да разбрали, не изметат ли резанчов(ците ще ди ги колят, разстрелват, пребиват и унижават. Но те имат оръжие, толерантността, меченца и цветенца на мястото на убитите франсета и песнички. Ех, колко миролюбива в тази религия, убива но не измъчва.И Тръмп бил откачен?

14

Пустиняк

преди 7 години

Естесвено, че ще има терористични актове. Ислямският тероризъм е от десетилетия много преди бежанската вълна. За него може да сме благодарни на СССР и САЩ. но колкото и да се повтарят глупости за гибелта на Европа, западната й част остава около 100 пъти по сигурно място от САЩ и Русия. Справка: криминалните статистики от там. Миналата година само от полицейски огън в САЩ са загинали в пъти повече, отколкото от тероризъм за десетилетие. Да не говорим пък в Русия квъв бездънен бандитски ужас е.

13

Анонимен

преди 7 години

За белите французи бг и ro е равно на една думичка която излиза със звездички.