10

Анонимен

преди 7 години

Това прозвище, с което искате да минете за оригинални никак не е удачно. Нима не ви прави впечатление, че не е оригинално? Бих казал, дори е доста тъпо!

9

Анонимен

преди 7 години

Кой ще нагуши паричките за машинките за гласуване? Ха сега познайте кой и ще ги и плата .Ся кажете госпуда къде в ЕС които на някои не им излиза от устата когато имат интерес има гласуване с машинки?

8

Щом е Мая значи не!

преди 7 години

Като си спомня изборите 2013 и Мая Костинбродска и ме побиват тръпки.Вероятно *** са открили начин да манипулират изборите с машинното гласуване.

7

Vei

преди 7 години

Bg medii sa mafia.

6

Нас

преди 7 години

Излишни пари !!! Много малко хора ще гласуват машинно !!! РБ се оляха !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Честни избори?!)))Такова животно нема.Възможни са само, ако никой не гласува. Те тогава ще ви видя колко ВИЕ сте честни. Двама души да са отишли до урните , вие ще ги обявите като 2 млн.Машините нямат морал, не го търси ти там.

4

НАТРЪМПЧЕН

преди 7 години

Тая чалгаджийската шоуменка Мая Манолова май е време Корнелия Нинова да я уволни и да ходи на *** при възродителят Първанов които незнам защо смята че е комунистРеферендум при въведено за първи път от 1989 задължително гласуване където над 1 000 000 човека най-вече от дедо и баба над 70 са смятали че ще им треснат парична глоба ако не гласуват и там ако е валиден то в цялото правителство на България трябва да участват само ало-изцмамниците

3

анонимен

преди 7 години

Пък в Холандия ще връщат гласуването с хартиени бюлетини, заради .... заплаха.

2

ООООоххх,

преди 7 години

Ама,какво и стана и на тая жена,бе? ...Властта съвсем замъглява мозъка на политиците.....машинното гласуване е НАЙ-ЛЕСНО ЗА МАНИПУЛИРАНЕ.ПО-ЛЕСНО И ОТ СЕКЦИОННИТЕ ПРОТОКОЛИ И СПИСЪЦИ....

1

Анонимен

преди 7 години

Мдааа... Аз пък виждам условие за източване (крадене) на още пари. Пък с мошеници какви честни избори ?