14

Анонимен

преди 7 години

До 16Столицата на Швейцария всъщност е Берн, не Женева

13

БАЙ Иван

преди 7 години

До 19Истината е ,че София и изобщо българите никъде в Европа не ни броят за живи .....Ние сме външната тоалетна на Европа и никой не го интересува какво е времето в клозетта!

12

Анонимен

преди 7 години

"Петър Янков обясни, че София е единствената европейска столица, която не влиза в картите на европейските синоптици. Причината е, че е близо до планина и времето в нея трудно може да се прогнозира " - Ами Женева да не е в пустинята ?! На кави ни правите ??

11

Анонимен

преди 7 години

Зимата е по-студена защото ГЕРБ не са на власт.

10

времето

преди 7 години

Днес 12 ч в София е плюс 4 градуса но термометъра показва минус 6 на спирките отчита минус 9.

9

Адмиралъ

преди 7 години

Обещават те...Нищо не познават. Язък, че взимат толкова пари.

8

Анонимен

преди 7 години

Глупости! Тези неща само БГ синоптиците ги дрънкат, колкото да стане новина от типа "ШОК". Влезте в един западен синоптичен сайт от типа на AccuWeather и вижте истинската прогноза! Това, че на Мусала ще стане минус 15, не значи, че и в ниското ще е толкова.

7

Анонимен

преди 7 години

абе днеска щеше да е 8 градуса то -10 хахаха ок ясно че нищо не е ясно но направо се жалки пируетите на т.наречените синоптици които казват уж прогнозите по тв-то особено чолаков и една има малкоданска , която също изглежда като че не е добре психически, но за парите които им дават са готови и от балкона да скочат.

6

до 7

преди 7 години

Разлика между Бойко Борисов и генерал Маринкин няма. Генерал Маринкин назначи Герджика, за да покрие далаверите на Боко.Народът пак е излъган !

5

Анонимен

преди 7 години

Топлият февруари подсказва,че пролетта ще е студена.Така,че малко търпение.Зимата трябва да е снежна и студена.,та да се радваме на прекрасна пролет. В

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 2Така е при РадефМъкааа, нема баце Бойко, нема и слънце, реви народе герберастки , вземай пример от "Анонимен 2"

3

до 4

преди 7 години

Напротив, в последно време нещата се сбъдват...

2

Дедо Гого

преди 7 години

...Така си - нов сняг от порядъка на 5 см. е сериозен валеж ! Леле, леле - важно е нещо да се каже.

1

Асен

преди 7 години

А беше едва вчера, когато същият този "синоптик" разтягаше локуми в студиото на БНТ1 как зимата вече си е тръгнала, сняг не се очаквал и идвала истинска пролет! И синоптиците ни са същия пълен т. ашак както и всичко останало в Република Бантустан!