32

Циник до Берлин

преди 7 години

Абе , *** ти верно ли си кьорав какво пишат "нормалните" юзъри???!!! Любимата ти Мурксул -ханъм вкара Европа в такъв батак, че и праправнуците ни ще се чудят кой път да хванат! Супер ме нервиш - честно! Не може да има толкова куха балалайка! И ник си изтъпанчил...сигурно си някое трансполово нищожество...много се радваш нещо на расовите арабски мулета!

31

Иванчо+Марийка

преди 7 години

Какво правят мюслитata ?! Бавно завладяване. Населват се в дадена държава като гости след 10 години започват да имат и претенции за свобода, независимост, автономни територии. Не знам тия от ЕС слепи ли са ? Нагледен пример БЮРМ (бивша югославска република македония).

30

ДС

преди 7 години

Тръмп - милиардер, който прави това което иска обикновения човек ( в случая американец). Показват че имало много протестиращи а не казват че 50 % от американците го подкрепят. Но политическата класа в световен мащаб беше свикнала да манипулира обикновения човек, да го лъже, да го заплашва с *** и атентати. Дойде Тръмп и каза ""много е просто......."

29

невероятен шанс

преди 7 години

за Европа да си направи федерация и армия. Тъпaците от UK се махат и Тръмп е лунатик с болен мозък, който ще бъде зает със собствените си болни фантазии.

28

ПЛАНЕТ ОВ ДЪ ЕЙПС

преди 7 години

Европа се присъединява към Русия... Така в света ще има две свръх-сили, тероризмът ще бъде унищожен и хората ще живеят по добре и нормално... Третият свят ще бъде изолиран със стени!

27

Анонимен

преди 7 години

Ние европейците имаме невероятният уникален шанс да принадлежим на един съюз олицетворение на всички човешки стремежи за един свободен свят.Ще е жалко заради няколко продажни *** да позволим да се разединим, като си мислим, че по отделно ще сме по-независими.

26

Берлин

преди 7 години

Естествено, че ще се притеснява. Всеки нормален човек се притеснява от кpетен с ядрени бомби.

25

Анонимен

преди 7 години

Доналд Туск (Д.Т.) тръгнал да критикува Доналд Тръмп (Д.Т.) :)

24

Тусканка

преди 7 години

Искам дете от Тръмп!

23

Анонимен

преди 7 години

Да, Туск е много притеснен, защото не плува в традиционната copocouднa среда, получи директно ypuнupaнe върху себе си от Тръмп, който явно и открито каза на Туск и подобните нему гангренозни образувания в Брюксел, че убиват Европа и цивилизацията ни. Мисля, че Туск и цялата брюкселска олигархия трябва да получат павета и тояги в главите и ЕС да рестартира. Иначе той се разпада, а Европа - загива!!!

22

хюго бос

преди 7 години

С'я Тръмп ли е враг номер едно на ЕС?? Това ли решиха спонсорите на грантове тук...

21

Анонимен

преди 7 години

До 12 А носителят на ,,Нобелова награда ,,гълъб искрен . А Клинтънкта още 10 гълъба искреност .

20

Анонимен

преди 7 години

До Софиянец Тя, селянията се домъкна преди 40 -50 години . Много сте от нея.

19

12

преди 7 години

До 18Не знам дали Индипендънт са дипендънт но за себе си знам със 100% сигурност че не съм дипендънт и в същото време съм 100% убеден че тромпета не само че не е добре с главата ами и е мошеник.

18

Софиянец

преди 7 години

София требе да се изчисти от селянията която се домъкна последните години, трябва да останат само истинските софиянци.

17

Анонимен

преди 7 години

Тръмп да го уволнии тоя че ме дразни

16

Анонимен

преди 7 години

*** ЕС се разпада, той горкият се запритеснил за други континенти.

15

Анонимен

преди 7 години

До Наблюдател 9Абсолютно съм съгласен с предложеното от теб.Естествено ще се наложи да репатрират и всички НАВЛЕЦИ-бълг*араци отишли да мият тоалетнитев Западна Европа. А също така ще РЕПАТРИРАМЕ от София всички провинциалисти там от където са довлекли.

14

Анонимен

преди 7 години

Ко бе кораба ли потъва и какво ви е виновен Тръмп, той си гледа неговата държава оправяйте се сами. Много баби хилаво дете или ЕС е едно изродско недоносче.

13

до 12

преди 7 години

"Индипендънт е много много депендънт...те парите са моторът на четвъртата власт..особено парите на Сорос....