52

Браво!

преди 7 години

Единни ще устоим, разделени ще се провалим!Но защо тогава е тази сегрегация на източноевропейците? Западът се пази от тях като дявол от тамян!И същевременно приема и дава гражданство на милиони други хора, за които европейският манталитет, култура и християнската религия са нещо, което следва да бъде унищожено! Такива хора стават граждани на ЕС, ядат социални помощи от парите на европейците-данъкоплатци и практикуват разни форми на джихад!Що за шизофренична представа за единство е това?!

51

Наблюдател

преди 7 години

Най-голямата заплаха за Съюза са ЕС лидерите! И те го доказаха! Да не би Тръмп да покани всички мигранти на Света без да попита хората в ЕС дали са съгласни!? Тръмп ли е виновен за наливането на милирди евра на данъкоплатците в бездънната гръцка каца!?

50

Анонимен

преди 7 години

кукли на конци.. кой е кукловода, недоволен от президенда на САЩ?

49

Анонимен

преди 7 години

Задавате ли си въпроса защо Тръмп го знае целия свят, а Туск не се сещаме кой е, нищо, че сме в ЕС?

48

смЕх

преди 7 години

"Изказванията на Тръмп били външна заплаха за Ес" ами либерастите да го сложат в черния списък и да наложата санкции на краварника нали така правят когато нещо и някой не им играе по свирката ха-ха.

47

Анонимен

преди 7 години

в Гърция на поляците им викат "картофени човеци"наистина приличат на такива - едни блудкави.... явно и в акъла им е блудкаж

46

Анонимен

преди 7 години

Все едно чета любовните обяснения на прелъстена и изоставена любовница. От Пайнер да купят авторските права за нова песен.

45

Циник до цирк.ес

преди 7 години

На чист български - Фурнаджииски лопати! Поразиите на Обонго, и Мурксул - ханъмата...лъснаха на фона на патриотичната политика на Тръмп! Сега вече той е ПРЕЗИДЕНТ и изявленията му, че Мурксул-ханъм е лу*да - придобиват нова тежест! Желая да продължи да нарича нещата със истинските им имена! За разлика от брюкселските, и берлински лицемери!

44

321

преди 7 години

Еми като е заплаха Тръмп въведете санкции срещу него,ха ха палячовци.

43

Анонимен

преди 7 години

Туск е пуснал до лидерите опорките преди срещата, да не вземе някой да каже нещо по-различно и да му разруши фантазията за "обединен ЕС". Пък недай си боже някой лидер изрази лично мнение или позицията на държавата си, вместо да повтори като второкласник заучените стихчета, които Туск е оставил за домашно...

42

Анонимен

преди 7 години

"европейските лидери трябва да си спомнят, че Европа е по-силна, когато е единна. "Единствено ако сме заедно, можем да бъде напълно независими", посочва Туск."Напълно независими държави? В ЕС? БухахахаххаНаправете това, направете онова, иначе ви спираме субсидиите, иначе ви налагаме санкции. Вземете тая директива и изпълнявайте, ако не я изпълните- пак санкции.

41

Анонимен

преди 7 години

Егати "писмото"- САЩ това, САЩ онова, ред сълзи, ред сополи. Само дето не е изрецитирал и американския химн.

40

Пенчо

преди 7 години

Като е толкова хубав и демократичен този ЕС, защо ни вкарахте и държите насила в него? Защо нямаше референдум за членството ни? Ааа?

39

Умен

преди 7 години

Обединявам всички коментари с една дума:ЗАКРИВАААЙЙЙЙ!!!

38

Анонимен

преди 7 години

Евалата си Калина, отличен коментар, очевидно не си калинка грантаджийка.

37

Спартак

преди 7 години

Егати евросъюза, егати организацията щом се разклати от две индиректни думи. Като е толкова слабо и уязвимо това мутирало отроче, има ли смисъл да живее, питам аз?

36

Анонимен

преди 7 години

Туск скоро ще е без работа за това *** квиииииииик грух-грух

35

той

преди 7 години

До Доналд ДакЕдин от тези който съсипаха ЕС ,и чиито дядо е работил за фашистите в окупирана Полша!

34

Анонимен

преди 7 години

Ами да се притесняваКрайно време е да се притесни

33

Анонимен

преди 7 години

САЩ,Китай и Русия действително са супер сили.ЕС е сбирщина от различни по националност,манталитет и финансови възможности държави.ЕС се управлява от алчни политици с неустановена сексуална ориентация.Хора подвластни на парите и анти човешките мераци на фондации управлявани от хора като Сорос.Единна Европа означава равни права на страните членки и нулева толерантност към *** и извратените евротолерасти.