257

Анонимен

преди 7 години

Всичко се решава в Брюксел, а не в София!

256

не се интересуват

преди 7 години

До Анонимен 343Той е твърде малка птица за Москва.

255

Анонимен

преди 7 години

До Жалко "пощенски гълъб на Путин"Не правете евтина реклама на Радев.

254

фантазия

преди 7 години

До Анонимен 343Много се съмнявам...

253

Анонимен

преди 7 години

"Радев - човека на Москва"Това е партенка изфабрикувана в Москва

252

Анонимен

преди 7 години

До 2233Радев е кукла на конци. Конците се дърпат от Москва. И е пълен пухльо!

251

богиня Рея

преди 7 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ СЕ ИЗХРАНВАМЕ С ТРУД !и го правим НЕ на чужда земя, а на своята !и не го правим от вчера,а го правим от хилядолетия !

250

богиня Рея

преди 7 години

Човек, който оправдава, варварската анексия на суверенна територия от призната държава член на ООН,НЕ МОЖЕ ДА Е ОБЕДИНИТЕЛ НА ЕВРОПЕЙСКА НАЦИЯВОЕНЕН ИМПЕРАТИВ"забиването на знаме върху чужда, призната територия на окупационна сила"НЕ МОЖЕ ДА Е В ПРОТИВОВЕС НА МЕЖДУНАРОДНО ПРИЕТ ПОЛИТИЧЕСКИ ИМПЕРАТИВ НА ООН и ПАСЕ.........................вярно е че в изолацията, имаме много братушки останали от Кубратовите държавиТе са от нашия етнос и с нашия ген.НО между нас и викингите на Рюрик има съществена разлика.Ние НЕ се изхранваме с гумени подлодки и атомни ракети...НИЕ БЪЛГА

249

Анонимен

преди 7 години

В същност Радев пробутва в щаба на НАТО като своя идея, стария план на Путин за сключване на антитерористична коалиция по подобие на антихитлеристката по време на ВСВ. Целта е да се забрави за руската агресия в Украйна и анексията на Крим. Русия да се представи пред света като борец срещу тероризма и важен фактор за стабилността. След това нова Ялта и преразпределяне на зоните за влияние като постсъветското пространство стане изключително руска зона. И отмяна на санкциите, разбира се.

248

Осман паша

преди 7 години

НАТО както и ЕС са като в приказката за орела, рака и щуката...всички знаете какъв е ефекта...

247

Анонимен

преди 7 години

"Действай ти с русофилската си шпатула по 3адниците на радев и путин"Е хайде де, нали си много ербап, нали си уверен как Радев говорил "надълго и нашироко" за Русия в Брюксел при Туск и Юнкер? Цитирай кога Радев е говорил за Русия пред тях? Май си въздух под налягане а?

246

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 331"Радев с Туск и Юнкер, в който той говори за Русия! Хайде действай!"Действай ти с русофилската си шпатула по 3адниците на радев и путин.

245

Анонимен

преди 7 години

"Факт е че радев е руски агент, изпратен от Путин да разбива ЕС и НАТО. Факт е че ти си русофилски и путинофилски миcир."Ей ***, май изчерпа аргументите вече, а? Хайде извади цитат от срещите на Радев с Туск и Юнкер, в който той говори за Русия! Хайде действай!

244

Анонимен

преди 7 години

Браво на балтийците, браво на поляците и румънците! Нашият сoпoл вместо като тях да иска гаранции и засилване на сигурността ни и по-голямо ангажираност от натовските ни съюзници хленчи за колаборация с русия. Съд за такива предатели!!!

243

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 328"Лъжеш, хайде първо да се запознаеш какви теми е дискутирал с Туск и Юнкер и тогава да се изказваш. Никъде не е споменал Русия. На директни журналистически въпроси е отговарял за позицията си, но не е подхващал темата в Брюксел. Факт!"Факт е че радев е руски агент, изпратен от Путин да разбива ЕС и НАТО. Факт е че ти си русофилски и путинофилски миcир.

242

Анонимен

преди 7 години

"Е как да не е говорил за русия? Той не е говорил за България, но за тай-големия български враг русия е лобираал на дълго и широко през цялото време на визитата си."Лъжеш, хайде първо да се запознаеш какви теми е дискутирал с Туск и Юнкер и тогава да се изказваш. Никъде не е споменал Русия. На директни журналистически въпроси е отговарял за позицията си, но не е подхващал темата в Брюксел. Факт!

241

Анонимен

преди 7 години

До до 323"В Брюксел не е говорил за Русия"Е как да не е говорил за русия? Той не е говорил за България, но за тай-големия български враг русия е лобираал на дълго и широко през цялото време на визитата си.

240

до 323

преди 7 години

Че пред кого е лобирал? В Брюксел не е говорил за Русия, а в НАТО защити позицията на американския президент за съвместни действия с Русия за унищожаване на терористичната заплаха. Как така лобира за Русия? Ти май от няма и къде вече се чудиш какви простотии да измислиш.

239

на амбразурата

преди 7 години

Радев бил зовял ?!?!?! леле какъв ***

238

а1

преди 7 години

до анонименвместо Президент си имаме руска балалайка-----------------------Напротив, много разумно и балансирано становище на г-н Радев!Ако трябва да използваме метафори, бих казал - нито руска балалайка, нито американско банджо, по скоро - българска тамбура.За разлика от бившия ни преЦедент, който едва ли не с поредното си лачено изказване щеше да обяви война на РФ!