277

Анонимен

преди 7 години

Как ли ги сметна тия 35%? Ти не си математик. Шорошоидите могат само да броят центовете грант. Сметките ви ги правят от Козяк.

276

Анонимен

преди 7 години

Чудя се това български президент ли е. Направих кратка извадка от изказванията му след като стана президент. В тях България е спомената с 35% по-малко от Русия. Чудя се дали изобщо въпросния мики маус е българин. Най-вероятно е руснак с български паспорт. Иначе го бива да говори за чуждопоклоничество поклонил се в стойка Г на Русия. Но виновни са избралите го *** и национални предатели. Които вместо да бъдат екстадирани са оставени да гласуват.

275

ИСТИНАТА ЗА БГ

преди 7 години

Българина е фурнажийска лопата

274

Анонимен

преди 7 години

Хора сега като чух изказванията на Тръмп че ще е безразличен ако ЕС се разпадне, докато в същото време Путин каза, че ЕС трябва да остане единен и осъзнах, че Русия е по-малкото зло и Европа трябва да се съюзи с Русия, а Америка да си гледа работата и стената с Мексико. Поне руснаците не са фашисти!

273

Анонимен

преди 7 години

Русия не преговаря с терористи.

272

Анонимен

преди 7 години

До ВълчоТи ли си суверена бе русофилска гнидo? Продадохте България на руснаците мръcници с мръcници. А сега ще ми се правиш на суверен. Tъпак с ***.

271

Щирлиц

преди 7 години

Родните политици все по-често ще споменават Русия,това е ясно.Неясно е в какво ще мимикрира ГЕРБ,след откровените анти руски напъни,два мандата вече?Важното е,че колелото се върти в правилната посока.

270

Анонимен

преди 7 години

Слугата на червените чорбаджийки и московския архи чорбаджия пак предаде българските интереси. Отиде в Брюксел да защитава кремълските интереси. Мисля че трябва да върне парите за командировката си до Брюксел на България и да си поиска хонорара от Путин.

269

мижитурко Радев

преди 7 години

Руският агент Радев е срам за България!От интервютата на Радев пред Euroactive и France 24 става ясно, че президентът има три послания, които засягат външната политика: че отнемането на чужда територия в Европа може и да не се наказва; че притеснението от кибернетична намеса в европейската политика трябва да се потиска, за да не породи още гняв у потенциалния извършител; и че антиимигрантската политика на Тръмп и отзивчивостта му към Кремъл представляват източник на надежда.

268

Анонимен

преди 7 години

Трябва да казвам - да махнат санкцийте, че нали за туй ме избраха от Москва !

267

аз

преди 7 години

Абе нали Радев владееше английски.Защо тогава говореше на български!

266

БГТРАКИЕЦ

преди 7 години

ДРУГО Е ДА СТИСНЕШ РЪКА НА ИСТИНСКИ МЪЖ,БЪЛГАРИН,ЛЕТЕЦ,ГЕНЕРАЛ,ЧОВЕК ,КОЙТО ЩЕ ЗАЩИТИ БЪЛГАРИЯ,РОДИНАТА СИ,ТОВА ИЗЛЪЧВА ТОЗИ НАШ ПРЕЗИДЕНТ,И НЯМА ЛАБАВО,ОТДАЛЕЧЕ СЕ ВИЖДАТ ИСТИНСКИТЕ МЪЖЕ.УСПЕХ.,ДА ВЪРНЕШ ЗАКОНА ЗА КОНЦЕСИИТЕ И РАЗДАВАНЕТО НА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ И ОБЕКТИ ОТ ГЕРБЕРИТЕ.

265

Анонимен

преди 7 години

Русофила Радев, пак намери повод да спомене Русия в Брюксел Само заради това изречение прелетя няколко хиляди километра за да се намаже на московския си началник. ИД е измислен враг и е хиперболизирано неговото влияние. НАТО има хиляда бойни кораби, ИД нула, НАТО има 15 хиляди изтребителя ИД нула, НАТО има 15 хиляди крилати ракети ИД нула, НАТО има десетки хиляди танкове ИД нула. За какви алианси става дума и на кого са нужни те? Радев говори откровени глупости в Брюксел и то само заради Путин.

264

Анонимен

преди 7 години

Кой е тоя Радев?

263

Анонимен

преди 7 години

Последни издихания на сорошката ггмеж.

262

Анонимен

преди 7 години

Истински Президент!Я си представете да беше Плевнелиев,по известен като мистър Бийн.Как щеше да се увърта като кутре около краката на господаря си и да ги облизва,смеейки се като наръпана зелка.И разбира се щеше да се кокошини срещу Русия и Путин,показвайки какъв проскубан врабец е.Слава богу,това недоразумение вече е на сметището на историята.

261

хахахааааа.....

преди 7 години

До Станой от АхелойНе се прави на голям проповедник.....

260

мечти...мечти...

преди 7 години

До Станой от АхелойВашият Радев твърде малка птичка и за Москва...

259

Анонимен

преди 7 години

Що не питат Асад като по нашумял в случая за това какъв тероризъм е туй-площаден,местен,регионален,пограничен,междуобщностен,междудържавен,международен,континентален,глобален със сфери на влияние и защо е пуснал там корени,че и още настрани като през дувар плевел щир и сега модерните от него вид за поляна с басеин и игрище на трева с градина дето връз такъв щир,ако добиче влезе ще бъде подгонено с тояги и буци да се разкара откъдето е влязло да не тъпче щира в тая градина щателно гледана за щир

258

искам да попитам

преди 7 години

До luckymanКой му позволи това?