48

Анонимен

преди 7 години

в България срещу куфарче долари всичко можеш да получиш всичко. Бананова република, а населението все повече заприличва на папуасите от Нова Гвинея... чиято средна заплата е два пъти по-висока от българската Тази държава ще я има още малко, докато си заминат последните пенсионери работели през комунизма.Ще останат шепа бездетни българи, които ще са колкото ромите.Мина лошото, почна страшното

47

Лили

преди 7 години

Какви са тези опашати лъжи? Пенсионери с 180 - 280лв пенсии, нямат пари за хляб , а могат да плащат 10лв за кубик водаЕдин яде месо друг картофи, средно българите ядат месо с картофи

46

Чичовото

преди 7 години

Тези или са луди или летят в орбита ама не над България!10 лв кубик?????Вие чувате ли се...

45

Мат'ряла на Бой

преди 7 години

КОНЦЕСИИ В БАНАНОВА РЕПУБЛИКА КАТО БГ. Е ОЩАВЯНЕ НА ВСИЧКО ОТ ВОДАТА,ТОКА И ВСИЧКО ДРУГО. РЕФЕРЕНДУМ ЗА ВСИЧКО ТРЯБВА КАТО В ШВЕЙЦАРИЯ.

44

Анонимен

преди 7 години

определено всичко ще става все по-скъпо все пак гоним европейски стандарт и тока ще вдигнат тази година,но заплатите са поне 5 пъти по ниски от тези в Европа не се издържа вече май изхода е само един,да емигрираме за да живеем малко

43

Бай Иван

преди 7 години

На КЕВР ако почнат да им изчисляват заплатите за свършена работа колко ли ще получават ???

42

Анонимен

преди 7 години

Шефът на КЕВР е човек на приведения зет - няма какво да се коментира! Естествено, че концесионерът му е по-скъп, отколкото народа. Докато не се направи една ревизия на всички договори подписани от приведения зет, все ще тъпчем на едно място, даже вече почваме да затъваме!

41

Ivan

преди 7 години

Последната година ми прави впечатление че плащаме повече вода от ток. Водата ни е 40 лв на месец, трима души. постоянно и вдигат цената, а иначе отдавна не я пием, качеството е отвратително, не пясък ами павета в бъбреците ще получиш ако я пиеш.

40

Анонимен

преди 7 години

А може би КЕВР умишлено нагнетява напрежение за да дойте бянканската тиква на бял кон и да свали цената и готово става само 5лв м3

39

Теди

преди 7 години

Толкова много сняг или дъжд вали. Контролирано изпускат язовири ,защото преливат и стават наводнения. Но само увеличават цените ,вместо да ги намалят и да я използват хората при изобилието на вода.

38

Анонимен

преди 7 години

Това е пълно ограбване и всичко това благодарение на усмихнатия Софиянски дето даде водата на концесия и КЕВР която разрешава това. Нагли та нагли.

37

АЛООО

преди 7 години

А БЕ ДКЕВР ВИЕ КЪДЕ СТЕ БЕ ? СРЕДНА ПЕНСИЯ 300 лв. КУБИК ВОДА 10ЛВ. НИЕ КЪДЕ СМЕ БЕ , НА СРЕД САХАРА ЛИ . ПРЕДИ ГОДИНИ В СОФИЯ БЕЗ "МИЛИТЕ КОНЦЕСИОНЕРИ" БЕШЕ ДРЕБНИ СТОТИНКИ, УЛИЦИТЕ СЕ МИЕХА С ПИТЕЙНА ВОДА. ДО КОГА ТОВА ОГРАБВАНЕ!!!

36

Анонимен

преди 7 години

Какво значи социално поносима цена?! На тази база ли се определя цената, колкото можем да понесем? Не съобразно разходи, а колкото могат да изтупат от чувала. Тоя да си хващат и методиките и концесионера, дето не киха нищо в общинския бюджет и да вървят на ..... си!

35

а пенсионерите?

преди 7 години

Стига вече с тази средна заплата!!! Ако на един човек заплатата е 50 000 лв., а на други девет е 460 лв, не значи, че средната заплата е 5 414 лв. Това е стъкмистика, а не статистика! Разберете, че 90% от хората изнемогват с тези такси!!! А пенсионерите с по 180 лв., те какво - да мрът ли? Или да помолят някой със "средна" заплата да им плати таксите?!

34

user

преди 7 години

ще пием бира :)

33

Анонимен

преди 7 години

Заплатата на шефа на Софийска вода беше някъде 60000 лв, заплатата на шефа на КЕВР 6 минимални заплати + допълн., да за тях е поносимо, но за всички останали е прекалено скъпо.

32

Вълнаро

преди 7 години

Аз пък съм изчислил, че заплатите в ДКЕВР са назаслужено високи и социално непоносими за средностатистическите Българи. Какво правим?

31

vlady

преди 7 години

Постоянно вдигат цената на водата, а не са направили никакви сериозни ремонти за да ограничат загубите. На това място румънците казват "Къде си Цепеш, господарю?", руснаците - "Сталина на вас нет!".

30

Анонимен

преди 7 години

Бойко Борисов е виновен ! Оставка ! Оставка ! Оставка !

29

Анонимен

преди 7 години

А па то една вода - оня ден купих аквариумче, с две рибки на детето, обаче забравих да купя препарат за тежките метали/химикали. Напълних го с вода от чешмата, подгрях я на 22 С и...............на утре ден рибките умряха.