8

ба4и кико

преди 7 години

еи барем вдигнат парата с 600 лефа ни са живеи

7

Анонимен

преди 7 години

че то тогава ще си купувам минерална вода от магазина за къпане и миене и ще ми е по-евтино! ще си събирам дъждовна и ще си сложа панели за ток на покрива, монополистите да ги видя тогава. егати наглеците! дай като е 10лв поносимата цена и като са високи доходите да се възползваме. с това мислене ще има избори и протести до дупка, докато разберете че не сте тук да ограбвате народа, а да му СЛУЖИТЕ!!!

6

Анонимен

преди 7 години

Тая вода от Юпитер ли ще я карат тия диви селяни от КВЕР.Ще си я купуваме от интернет.Комунизма свърши другаре

5

popov

преди 7 години

pod vsqkakva kritika sa maloumnici

4

анонимен

преди 7 години

Звучи ми в стил: абе тя не струва толкова, ама гледам имате пари що да не ви ги вземем, ще си плащате.Апелирам НСИ когато прави такива справки за доходите в София да прави отделна справка като извади държавната администрация, защото тя много цапа картинката.

3

Мислеща

преди 7 години

Тези вече са за РАЗСТРЕЛ!!! Какво значи "прогнозни доходи" ? Мога ли да прогнозирам дали утре ще съм без работа, или тежко болна и няма да мога да си посрещна елементарните човешки нужди?! В някои страни /Словения/ в конституцията записаха, че водата е неизменно благо/право на всеки гражданин!, а тука я правят недостъпна! Целта е една - МОР за населението. Дори не са си направили труда да направят една лъжлива икономическа обосновка, че да ни замажат очите, а откровено се гаврят с нас!

2

Анонимен

преди 7 години

Xa ,xa,xa........

1

Анонимен

преди 7 години

а пенсията ми е социално непоносима,след като трябва със 280 лв. да плащам ток,вода,парно....................ама на кой да се жалвам ? и мая манолова няма да ми ги плати!