121

Некъф луд

преди 7 години

Нали бяха много отворени макетата, а да ги ивидим сега големите националисти.

120

Една българка

преди 7 години

До македонацТи луд ли си? Фамилиите завършващи на -СКИ са традиционни славянски фамилии. Най-често се срещат в Полша. Или и всички поляци са македонци? И те ли брате македонски!?! А да ти кажа и моята фамилия е Сърванска. И сме огормен род от София. и имаме родословно дърво от 14-ти век. Все от Софийско. Все чисти българи. До един!

119

sofeto

преди 7 години

Албанците, най добрите съседи и съюзници на България срещу асимилаторската мелница на белградските комуняци в Македония!

118

Кмета на Симитли

преди 7 години

До 10 години ще делиме тази ТЕРИТОРИЯ между България, Сърбия, Гърция и Албания поравно. Иначе в момента Миленко го оправят четирима арапи-шиптъри отзаде (защото и много дебел и има много дупки).

117

бг

преди 7 години

Американците и НАТО-ОТАН настояват да се откажеме от Кирилицата и да преминеме на латиница.

116

бг

преди 7 години

Колкото повече американски бази в България,толкова повече дебългаризация.

115

бг

преди 7 години

ЦРУ насърчава чалгата в България.

114

Честит

преди 7 години

Още преди години предрекох - като не искат да са българи децата им албански ще сричат. Сега пак ще се намерят пишман патриоти у нас да им помагаме. За макетата пръста си не мърдам.

113

бг

преди 7 години

НАТО-ОТАН подкрепя ислямската дъга.

112

Дърт комунист

преди 7 години

Македонците са бивши българи затова са толкова про-сти. Макодеония ще стане албанска, защото албанското население ражда и се плоди 3 пъти повече от македонското. А в България на малко по-късен етап сценария ще се повтори и България ще стане първата ромска държава в света. Тъжно но факт.....

111

Анонимен

преди 7 години

Винаги съм повтарял едно и също: когато албанците в Македония станат 50%+1 ще прекроят картата на измислената държава .

110

bluesky1

преди 7 години

До Анонимен 154 Тази глупост за някаква ислямска дъга я слушам вече 30 години. Албанците в Македония и Косово, мюсюлманите в самата Сърбия, босненците и мюсюлманите в България, които са две групи - турци и помаци, не са общности с единно национално самосъзнание, което е предпоставка за създаването на такава дъга. Освен това общата религия също не е предпоставка, доколкото повечето са секуларизирани хора, т.е. са по скоро светски, отколкото религиозни...т.е. липсва и втората предпоставка!

109

bluesky1

преди 7 години

Албанците и техните искания са справедливото историческо възмездие и нормална последица от късогледството, корумпираността, държавническата импотентност и безпочвен национализъм на балканските народи и особено политически елити, особено що се отнася до Македония и Сърбия! Правилно Сърбия, на която дълги години се падаше да е на страната на победителите, което и даваше възможност да краде земи от съседите си, се сви до един Белградски санджак и такава трябва да си остане!

108

Анонимен

преди 7 години

До Съгласен! Кадафи го каза. Щяли да ни превземат не с оръжие, а по друг начин.

107

Анонимен

преди 7 години

Въпросната ислямска дъга Турция - Виена. След Македония ще искат да лапнат Хърватия, Босна и Херцеговина и така ще стигнат безпрепятствено Европа. Само Гърция им пречи все още и България.

106

Партиен член

преди 7 години

Новото име на тая държава ще е МакеАлбания.

105

Съгласен!

преди 7 години

Някой от ислямските идеолози преди години бе казал че тяхното оръжие са матките на жените им....

104

Анонимен

преди 7 години

Абе какво ни занимавате с низвергнатите и напъдени българи втора употреба самонарекли се македонци. Те са прокудени и забравени, тяхната съдба е да се стопят и изчезнат, но на нас изобщо не ни дреме. Ауфидерзеен другарю Миленко Неделковски.

103

велко

преди 7 години

Албанците завиждат на македонските архитектурните чудеса, построени през последните няколко години. Хората цяла история си построиха за 5 години. Разбирам ги албанците.

102

ВЕЛИКИОТ МАКЕДОООН

преди 7 години

Честито на античките гюбреядци!