161

турчин

преди 7 години

Значи нямало ,,робство".

160

Анонимен

преди 7 години

По-добре на изтъргуваме Македония за Западните покрайнини и Поморавието Пирот,Бела паланка,Бабушница

159

Кукловодът

преди 7 години

... И тогава .... Дазка койт ое бил приятел с Русия печели , който не е ... губи . Ако ви направи впечетление Сърбия направи учение в края на годината заедно с руски военни и се взе решение Русия да подари безвъзмесдно 24 Т90 , 24 МиГ29 модернезирани и 12 Ц300 на Сърбия . е и още някой друг БТР ама то на фона на другото . Та лично аз очаквам до 5 години да има сериозна битка тук . Сърбия няма да прости за Косово и Босна .

158

Кукловодът

преди 7 години

Още една рана която остави САЩ по пътя си към своята смърт . Хайде да не си правим илюзии че албанци , косовари или бошняци имаха някакъв изобщо шанс ако не бяха подпомогнати от Европа и САЩ , а те го направиха защото искаха да контролират газовите доставки . Да именно използваха това като предтекст за да си направтя колонялните бази и трабата от Катар да е под техен контрол . Ама ядец . Прецакаха ги . Сега остава само времето да минава и да се изтощат финансово и да си махнат военото присъствие

157

Мишо

преди 7 години

А добър ден.Първо Косово, а сига и Македония.В Европа са решили да станат мусулмани.Католиците искат да убият православната вяра.

156

до 42

преди 7 години

Албанците са били католици преди да приемат исляма нищо не знаеш!!!

155

1

преди 7 години

Искам да кажа на братята видяхте ли вашите герой Сърбите как ви предадоха БРЮМ се казвате!Единственият ви приятел може да е България да подпишем един договор за приятелство езикът ни е еднакъв няма прегради!Един народ сме вярата ни една историята ни е една и езикът!!!!

154

Анонимен

преди 7 години

Така се случва като се чупят паметници на български войници.

153

Анонимен

преди 7 години

До етнически граници--193;Македония и Солун са съставна част от БЪЛГАРСКАТА ЕКЗАРХИЯ ,утвърдена със Султански Ферман 1870 г.

152

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен---195;Навремето затова отрязаха главата на Стамболийски.Той подписа "НИШКАТА СПОГОДБА "със Сърбия.Той се отказа от Македония и всички македонци. Внимавай.

151

www

преди 7 години

Задава се май поредната бежанска криза - този път към България. Поне с езика няма да имаме проблем. Техните бежанци едва ли ще искат свой език - владеят достатъчно добре нашия ;)

150

Анонимен

преди 7 години

Да взимат Македония, цялата. Тогава поне хората с българско самосъзнание няма да са тормозени. Албанците ни уважават и ни смятат за най-силната и стабилна държава на Балканите. Пък да взимат цяла Македония, ние нямаме парите да я поддържаме или ремонтираме. Извън столицата още селата са с черни пътища. Села има без ток, трябва целият бюджет на България да ходи там за 5г, че да дойдат на нашето ниво и за какво? За макета дето ще се бунтават и протестират. Албанците ще ги научат.

149

king_for_a_day

преди 7 години

Нищо де... важното е да се мразят "татарите".

148

етнически граници

преди 7 години

ако балканите се върнат към настоящите реални етнически граници всичко ще се успокои не към тези от преди 100 години колкото и да ни се иска на нас, нито към сегашните чертани от великите сили за нас Западните покрайнини излаз към Бяло море при Деде агач ,Сърбия да взема МАКЕДОНИЯ и тя да се разправя с албанците те така или иначе ще се обединят,може да е еретична идея за политиците но това е реалноста

147

ПРО-Българин!!

преди 7 години

Да живее ФРАНКО! Да живее Примо де Ривера!Искам тирания,искам диктат! Бой по балканските глави ,и по българските включително!*** народ сме,само бой и много бой,и дисциплина ,ще ни покажат правилния път!!Ограмотявайте се! Четете "Хосе Антонио Примо де Ривера - Биография и Идеология" ,"Jose Antonio and the spanish falange" !Четете литература!ПРОФАНИ такива!!Баща ми е бил в УБО ,баба ми и дядо ми са били също с държавни работи.Знам какви са комунистите,знам и добрата страна!Не бъдете прости

146

Аз

преди 7 години

Тези не искат да имат нищо общо с Българите, а сега ще станат албанци. Странна работа.

145

Анонимен

преди 7 години

Дълги години сърбите гледаха на албанците в екс Югославия,като на хора от втора ръка и така ги радикалицираха.След кланетата и геноцида,който Сърбия извърши над тях,те получиха свобода за Косово,което отключи процеса на "събуждане"на албанските групи да търсят своите права във всички балкански страни,където те битуват.Сърбия обаче вижда в това отслабване на своето влияние в тях,по-специално,в Македония.Ако албанците спазват демократичните правила,БГ не губи от това.

144

Анонимен

преди 7 години

Рода на Шиптърите е ИЛИРО ТРАКИИСКИ. От кои род са скопяните .Кои са ни братята и коя ни е кръвта .Шумадииците НЕ СА .И друго да го знаете .Българина не се продава за една пе4ена кокошка .Така казваха преди около 100г. Българите около ВАРДАР.

143

емигрант

преди 7 години

Най -добре да си гледаме нашата държава, защото такива искания от страна на албанците водят до отцепване..... Втори език, знамена и др. подобни. Посочвам за пример Каталуния, Страната на Баските. Испанците се чудят как да им угодят, но......

142

Анонимен

преди 7 години

Хубавото в цялата работа е, че т. нар. македонци ще изчезнат преди да са изчезнали последните българи. До около 2181г. предполагам, че ще има българи да отбележат 1500 г България, но през 2145 не очаквам да има "македонци ", които да отбележат 200г от създаването си от коминтерна.