7

Анонимен

преди 7 години

И тези от Спаси София не са в час. Ако ще и всички МПС с двигатели с вътрешно горене да спрем в София, през зимата замърсяването ще си е почти същото. Някой ги използва, за да ни отклони вниманието от по-важните проблеми.

6

Анонимен

преди 7 години

Psycho Realm :)

5

Анонимен

преди 7 години

Хе-хе-хе, платена работа но от кого е въпроса? И какво стои зад тази "акция" на "възмутени" граждани - артисти? Обработка на общественото мнение да се вдигне някой данък или такси, май. София е в дупка и през зимата е така, особено като има мъгла. За информация на всички, сега въздуха е много по-чист от преди 10 години. Проблема не е трафика а горенето на въглища и дърва. Защо не се газифицира София, защо? Или тези от които зависи си имат пари и не им дреме. Отново далавера.

4

тц тц тц

преди 7 години

Всичко може да се оправи с 2 прости мерки:1. По време на ГТП се спират от движение всички превозни средства без или със свален катализатор като се свалят и номерата.2. Забранява се отоплението на твърдо гориво в център и широк център на София.

3

Анонимен

преди 7 години

Така става като се пренасели едно населено място което е и котловина и се спре притока на чист въздух. Гиди евролиберасти, га софия нямаше централно парно и всички горяха пляка щото по-качествени въглища нямаше смог нямаше!

2

Анонимен

преди 7 години

За какво ли не се ядосваме всеки ден и от какво ли не се страхуваме. А това, че дишаме отрова въобще не ни трогва! Браво за акцията!

1

Анонимен

преди 7 години

otkriha toplata voda. toi e ot desetiletia mrysen