41

Антон Макаренко

преди 7 години

Малко са го били!

40

Анонимен

преди 7 години

По време на дивокрация наркоманизираните са на власт и не трябва да бъдат извеждани от кафенетата, където спят и правят свинщините си.

39

Охранителят- София

преди 7 години

Въпреки ,че се опитват субекти,да толерират, престъпници , неадекватни и дрогирани ,се.л.и.н.д.ж.ъ.р.и ,ние офицялно професионалните охранители,няма да спрем да озаптяваме индивиди независимо кои са и какви са ,които тормозят хората! Осъждаме хора,които толерират анархия и пишат против нас и полицията в подобни случки и инциденти!.

38

Анонимен

преди 7 години

Той народа и друго е казал, че който не храни собствената си полиция, храни чужда.... а, да и като те погнат *** през нощта, не викай полицията, която мразиш, бъди мъж и ги отупай сам.

37

РККА

преди 7 години

,,Дори и да е откраднало не трябва да го бият,,..????ами ако е откраднало от теб,а кога ще могат и да стрелят.....

36

Анонимен

преди 7 години

Народа е казал "на простия му дай власт и му гледай сеира".

35

Суека

преди 7 години

То и затова куките са готови да станат МУТРИ и обратното МУТРИТЕ куки те са си лика прилика и по телосложение и по мозък ! А и постоянно намират корумпе куки (престъпници) демек я дилъри , я граничари , я някакви други *** дето са пуснали чадър над техните хора бандити !

34

а1

преди 7 години

Всяко общество и държава се крепи на своето законодателство и законодателни органи!Всеки Гражданин, както и Правоохранителните Органи имат Права и Задължения,във всяко едно от изброените общества:- демокрация- монархияили - диктатураВсяко нарушение на Закона от гражданите или правоохранителните органи, в което и да е от по- горе изброените общества се наказва от Закона!!!псПолицаите в случая нарушават Закона превишавайки дадените им от Закона права!и трябва да понесат наказание!

33

М, да ...

преди 7 години

Требвало е ревльото да го шамаросат още докато е малък! Сега е късно!

32

М, да ...

преди 7 години

На каква възраст е младежа? Ако имаше казарма щеше поведението му да е друго, и нямаше да огласява ефира с рева като бебе!

31

Анонимен

преди 7 години

"О-хоооо, чорапи ли плетем...?"Малко са го съветвали, такъв трябваше да го гримират, да му вземат бялото и кинтите .Слабо момчета, слабооооо... Още трябва.

30

fdvd sf

преди 7 години

Ако наистина битият е наркопласьор - добре е да се пусне пак клипчето някъде и да се гледа - капка радост в очите на изтормозените българи. Не могат да върнат умрелите по негова вина, но някой и друг потрошен кокал може би ще му напомнят за ада който го чака.

29

NIP

преди 7 години

От "161" ли са охранителчетата?

28

МАЙНА

преди 7 години

Тва не са ченгета , а кърски пъдари.

27

Анонимен

преди 7 години

за пласьорите има чудесно наказание - пускат го, ако изяде или изшмърка всичко, което намерят в него. да видим другия път къде се намира, ако оцелее. ама с тези побоища от униформени само си плачем за европейски съд, всичко излиза от нашия джоб.

26

Анонимен

преди 7 години

селска държава със селски тарикати. на наркодилърите мястото им е в затвора и там има кой да ги бие и не само. това не е работа на полицията обаче - у нас те бият задържани, а не знаят къде се намират когато им посегне някой от тъмно виолетовите. единствено насилие срещу полицай е оправдание за сила, и то даже са ни твърде меки правилата, направо трябва да ги окафезват за дълги години тези, които посегнат на служебно лице. но същото наказание и за полицаите, които бият вече арестувани.

25

Анонимен

преди 7 години

Това са частни охранители от ДЕЛТА-М, фирмата която охранява Заведението за бързо хранене в подлеза. Извикани са от служители да изхвърлят наркопласьора Дидо, който е предлагал дрога на постетителите на заведението.

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 36Е да де повечето сотаджии са бивши полицаи.Няма разлика и едните и другите са коплекасари,много срещу един.През 90-е имах среща от близо с един милиционер,сам бе колегите му,по нататък не ми се разказва,само ще ти кажа че не беше много смел.

23

Анонимен

преди 7 години

Тоя е дребен наркопласьор. Срещал съм го много пъти. Живея точно срещу кръстовището. Постоянно се навърта там и предлага дрога на учениците от 22-ро.

22

Анонимен

преди 7 години

Стига манипулации - това не са полицаи, а СОТ-аджии, частни охранители. Вижда се доста добре.