61

Тъп ли си?

преди 7 години

До king_for_a_dayТова е цитата от фейсбук, умнико!Авторката на статията го е приложила, за да запази интегритета на публикацията и текста към видеото.

60

king_for_a_day

преди 7 години

Веселина Йорданова, ти статия ли пишеш или се пазариш за цената на картофите на Женския? Какво е това "белким", що за елементарен език? Нарочно ли използвате турцизми и диалекти за да се правите на интересни, или просто толкова си можете?

59

тити

преди 7 години

тази жена защо не снима клип в къщи как е малтретират, и защо медиите формират обществено мнение за едни наркомани който трябва да са на едно топло местенце.

58

До FB госпожата

преди 7 години

Значи то да си краде, а ние да не го закачаме. Как да разбере друг път да не прави така ? Имам чувството, че се крие официалната статистика за лудите в България. Има ли престъпление - трябва да има наказание. Няма ли наказание, след като ти ограби покъщнината, накрая и на живота ти ще посегне...

57

гафур

преди 7 години

ааа така в нас сигурно има много такива случаи които остават скрити или пострадалите не си търсят правата но нали критикувате че в турция не се спазват правата на терористите коментирахте тука защо е бил посинен окото на терориста от дискотека зейна който утрепа близо 100 души а при нас до като си вървим на улицата ни галят нашите куки

56

Табак-ов

преди 7 години

Не са полицаи...а охранители от СОТ 161 ! Успешна седмица на всички !

55

Георги_НЗ

преди 7 години

Да - те ченгелите невинни!!!! Кой е виновен за престъпноста днес? Симбиозата между ченгели,престъпници. полицейски шефове и мафия!!!

54

Джафар

преди 7 години

Ето това са мюсюлманските ценности,да биеш,унижаваш,изнасилваш,убиваш..

53

Джанер

преди 7 години

Ето това са християнските ценности, да биеш, унижаваш, убиваш..

52

Тихомир Томов

преди 7 години

Днес е неделя и дано главния секретар поне да е около 1.3 промила !

51

Един от село Банкя

преди 7 години

"полицията" е организирана престъпна група. Слабограмотни, без трудови навици, крадливи, завистливи, пренасят забранени от закона Субстанции от точка "А" до точка "Б" , Отбиват се в Заложните къщи в работно време и си носят портрета на Доносникът Путин в патрулката..........Накрая няма да има кой да плаща данъци. Всичко живо се изнася.

50

Анонимен

преди 7 години

Миналата година ступах един полицаи в дискотеката - естествено беше като цивилен. Напил се и се прави на мъж. После се събраха 5-6 момчета от "колегите", ама като разбраха че може и да се разчуе работата се пръснаха. Аз се имам за честен и достоен мъж. Предполагам че и полицаите трябва да са такива. Обаче сред тях има и много ***, които не са достойни за позицията си

49

Георги

преди 7 години

МВР се напълни с разни пешлемета, които са по-прости и от престъпниците. На тати момчето. Баща му бил полицаи и направили и сина полицаи, нищо че за 5 стотинки няма мозък в главата. Държат се нагло, арогантно.. Скоро гледах facebook профила на едно такова. Вътре снимки с питбули, рингове и т.н. Повече приляга на профил на престъпник.. и тоя човек ще ни пази!

48

фдфд

преди 7 години

В София за мен няма полиция. Това са престъпници. Сестра ми на рождество отива да чака приятелка на летището. Идва един полицай и и казва грубо махай се. Тя го попитала защо ? Той и казал ама ти си много нагла. Искаш ли да те закопчая за 24 часа и да те хвърля на ***. А тя е с две малки деца,работи в немска фирма в кал център ръководи отдел. Интелигентна жена и някаква мутра полицай ще я заплашва

47

Анонимен

преди 7 години

Аз пък никога не съм виждал наркопласьори и сутеньори пред НДК.Тия може да не са били пияни или дрогирани.Просто да са си такива.Ходат,обикалят,заяждат се,правят проблеми.Комплекси,тъпотия,злоба.Може би са очаквали,че охраната е някоя женица като в супермаркетите или пенсиониран дядо който си помага на пенсията.Като в подлезитеТия как го разказват все едно НДК е на Харлем гетото.Наркомани,***..въй въй.По-скоро диви *** дошли в големият град да покажат там квото има да показват.

46

Анонимен

преди 7 години

ПРокуратура ли ? ,,Богоизбраният,, вкарал забранени за внос ваксини ,забранени за употреба в Е.Съюз, Прокуратурата, си чопли в носа . Ех ,де да беше Сидеров . Малиий!

45

:))

преди 7 години

До 64 Анонименпре наркопласьорите и подобна и.мет вече боят не помага! Претръпнали са! Често ползвана реплика /учудващо, но факт/ към униформените е : Ако искате ме бийте! или Бийте ме!пп. днешните младежи се извратиха и рядко ще чуеш от тях: ще се бия! Как ще ми посяга някой, а? , т.с свикнали са и носят на бой, нямат чест и достойнство, че физически никой небива да им посяга!

44

Анонимен

преди 7 години

Да яде здраво бой, не е с белезници защото се е разхождал да разгледа изложбата на моста. Постоянно се навъртат на това място накропласьори, сутеньори, ... сега ще ги съжаляваме, после защо никой нищо не прави или ... децата ни били страшно застрашени. Има страшна престъпност, трябва бой, защото няма съд, няма прокуратура, има само тояга.

43

бургазлия.

преди 7 години

Първия тест капан на служебния МВР.Всичко това е алтернатива на плана за тримесечната операция за справяне с престъпността.

42

Анонимен

преди 7 години

Униформени бият младеж в клип.----------------Аха ! Безотговорните медии толерират хулиганските прояви и порицават униформените представители на общественият ред! пп. следващият път униформените без много шум да оставят и забравят младежа в тъмно, влажно помещение за 10на дни без храна и вода! 4ма се занимават колко време с някакъв па'разит, а обществото плаща! Полза никаква и за никого!