38

Анонимен

преди 7 години

До умниците които пишат от апартаментчетата в големите градове и дават акъл на хората по селата- абе умници вие знаете ли какво става с трафопстите когато 50% от хората решат да се топлят на ток? И не не говорим за недостиг на ток! И 5 АЕЦ да се направят няма как да закарате тая енергия до къщите!!! За газолюбителите - знаете ли колко % от населените места са газифицирани? Преверете! Единствения вариант за хората е твърдо гориво и то не стига !

37

Я гледай....

преди 7 години

До Анонимен 40 Реформата в избирателната система да се направи така ,че винаги да печели БСП и да ни водят към светли бъднини.Нали така ?

36

Schutzstaffel

преди 7 години

Я пиши със какво се отопляват африканците че да се ограмотим малко. Ако им е студено. Да пишат едно писмо до Володята да им пусне африкански поток. За вас *** от Донбас във чувалчета.

35

Анонимен

преди 7 години

Някой ще ми обясни ли ?Каква е връзката между студа и изборите?Извинявам се не съм от най умните , и тази логическа нишка ми се губи ,а очевидно на някой от вас ви е ясна.Така че моля да ни светнете нас незнаещите.

34

Шунко Шункаров

преди 7 години

До хахахИ аз така си мисля,но пъпчивия и неграмотен младеж леко се е заблЮдил.

33

хахах

преди 7 години

До Шунко ШункаровАми явно някой, който обича шуНка :Д Какво друго ще да е... :Д

32

Шунко Шункаров

преди 7 години

До Анонимен 38Ам'чи ко туй шуНкар ба?!

31

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 31Абе пич ти некъде из космо са ли живееш или кютиш в землянка кат шункарите и караш на трофейна царевица и кашкавал? Ако това е изхода ората отдавна да са си монтирали перки и панели и никой нямаше да строи централи Да не би да си дилар на перки и панели?

30

МММДА

преди 7 години

Ако се мислеше повече за екология и хората които използват въглища преминат към отопление на ток, ще ни се разкаже играта. АЕЦ Белене нямаше да ни стигне.

29

Анонимен

преди 7 години

Сега ще видим Герджиков какво ще открие, от репликата му към Борисов обаче сякаш се усеща, че много смърди!А иначе Винету сам се издаде, гузен негонен бяга!:)

28

Анонимен

преди 7 години

СКУПО Е ЗА БЪЛГАРИНА. АЕЦ КОЗЛОДУЙ РАБОТИ С РУСКИ МАТЕРИАЛ / НА ИШЛЕМЕ/ ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ МОСКВА ЗА ИЗНОС. И БЪЛГАРИЯ КУПУВА СЛЕД ТОВА. И ПОНЕЖЕ НЕ Е СВОБОДЕ ПАЗАРА. КАКВОТО И ПРЕДЛОЖАТ. ЖУРНАЛИСТИКАТА НЕ СЕ БУТА ТАМ МНОГО МНОГО.

27

Анонимен

преди 7 години

Аз понеже съм на автономно производство на ел. енергия от 19 години досега незнаех че такива цени съществуват! Когато ми казваха рприятели че им надписват за тока преноз и превоз неможах да повярвам преди да ми покажат фактурите. Ако всичко това е истина и този народ търпи нямама думи. Тези цени са над допустимите норми за живот. С една заплата неможе да си купиш и за един месец гориво. Не усещате ли че ви имат за дребни кротушки бе? Защо спите а не ги избиете? Та вие сте живи умрели бе!

26

Трябва да прогледнем

преди 7 години

В държавата на Боко е така! Очакваме режим на тока!Как я мислите, *** човек без образование, ценз и интелект да управлява държава и да взема отговорни държавни решения!?

25

Анонимен

преди 7 години

Никога до сега въглищата не са били проблем!Откакто обаче станахме страната на Тиквите дори водата вече е проблем!За сметка на това пък имаме Тикви и простаци в излишък!

24

Анонимен

преди 7 години

ВСЯКА АБОНАТНА МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА КОТЕЛ ЗА ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ. И ТОВА СЕ ПРЕДЛАГАШЕ ОТ ЕВРОПА С ЕКЮ. Но ТОГАВАШНАТА ДПС И БСП ВИДЯВА ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ДА ИМ СЕ ПРИТОКА НА ПАРИ И БЪРЗО БЪРЗО СМЕНИХА ТРЪБИТЕ ПО УЛИЦИТЕ.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 22Да бе да колкото сега пада цената на горивата - веднага ще стане картел и сега няма проблем да се газифицираш ама титрябват 5-10 хилки.

22

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Едно от големите престъпления на ГЕРБ беше това, че позволи на приближени фирми да изсекат българските гори.Сега техните хора печелят от страданието на хората и спекулативно вдигат цената на дървата. Същите тези дърва, които сякоха къде законно, къде не толкова ...

21

Анонимен

преди 7 години

ПЪРВОТО НЕЩО ПРИ СВОБОДЕН ПАЗАР. ТОПЛОФИКАЦИЯ ЩЕ СЕ ПРЕВАТИЗИРА, И ЗАМИНАВА НА МАЙНАТА СИ. ГАЗТА ЗА БИТОВИ НУЖДИ ЩЕ РЕАЛИЗИРА ГОЛЯМ ОБОРОТ НА КОТЛИ ЗА ЛОКАЛНО ОТОПЛЕНИЕ.ДОСТАВНАТА ЦЕНА ЩЕ ПАДНЕ.

20

Анонимен

преди 7 години

Аве оти се оплаквате? Баце ви санира мезонетите с народни пари! Да не искате с народни пари да ви купува и въглища? Май някои са изкупили складовите наличности на зелено и сека плющат кинти. Май ще трябва с пръстов отпечатък да раздават кюмщря както в болниците!

19

Мда

преди 7 години

Царските хора вече са на власт! Ще са граби по царски!Бай Симо е здраво е огладнял!