76

Готин

преди 7 години

До "men"! Да навсякъде по света има ограничения!Но,защо да започваме най-напред с ограниченията!!! Защо най-напред да не вкараме,например,както в Румъния, десетки политици в затвора!?!?!? Първо скапаните политици!!! Не- на ограниченията-хранилки! И още нещо! Не ми се плюнчи с латински букви!Ако много ти харесва отивай на миеш чинии в Брюксел!

75

Данъкоплатец

преди 7 години

Винаги съм бил убеден,че у нас би имало реална промяна,когато престанат да си светят водачите за "партизани"по пътя и когато "партизаните"станат истински униформени "слуги"на данъкоплатците. Държава със знаци капани,с ловджии скрити и залегнали зад радари,не е държава. Не е нормално да имаш полиция ,която със вътрешна административна заповед да ти отнема свидетелство,не е нормално полицията да бъде държава в държавата със своите множество наредби и други подзаконови актове и т.н

74

Men

преди 7 години

Na vsiakade po sveta,se spazvat ograniceniata i zakonite po patia.nai goliama smartnost ot ptp ima v bg.zasramete se.mrete kato pilzi.dargavata se stopi.na 1-vo miasto dme po smartnost vav sveta.galko

73

Анонимен

преди 7 години

Няма ли кой да отключи катинарчето на нежният Ананиев.

72

Анонимен

преди 7 години

Ако си трезвен ненадрусан документите на автомобила в ред гумите над 4 мм имаш гражданско селска отговорност преглед вминетка и всичко останало няма за какво да се заядът за да ви свалят номерата. А понеже няма за какво да се заядът ще ви измислят нещо което не го пише никъде. Примерно защо колата ви е мръ'сна дясната чистачка замазва габарита изгорял стопа свети само с една ламба на тавана имате парче сняг и всичко тава ви струва 50 левчета. А се оплачете на арменскио поп! Така е в мутроландия.

71

opps

преди 7 години

Пак гласувайте за тези и после се чудете защо сте бедни и е пълно с олигофреенщина....

70

opps

преди 7 години

Ако има съсобственик, който не укусва - КАК ЩЕ ГО НАКАЗВАТЕ БЕЗ ВИНА БЕ?????????????Това и по комунистическо го нямаше....А ако е служебна????????????? Или в такива случаи само "почерпката"????

69

Сержант

преди 7 години

Никой не обича истината, а като я кажеш започва едно сърдене.

68

Анонимен

преди 7 години

До Аз Прав си подкрепям те.

67

Аз

преди 7 години

Сталинистки метод! "Колата" НЕ Е ВИНОВНА! Тя си има регистрационен номер и няма причина да й бъде свалян!!! Отговорността е нашофьора - намерете тачин да си го накажете него НЕуважаеми катаджии! Но всъщност вината не е ваша, а на НЕнародните представители!

66

Красив

преди 7 години

Аз. Призовавам всеки който е недоволен от новите глоби за превишена скорост да пише до Асоциацията на вносителите на автомобили!Те са най-заинтересовани да има кой да купува мощните им коли!

65

Врат

преди 7 години

Паркирали сме, паркираме и ЩЕ ПАРКИРАМЕ! Не се хабете!

64

41

преди 7 години

Към сержант! Утре някой *** депутат може да реши да си бутаме колите в града!И какво трябва да го слушаме ли.!?

63

Готин

преди 7 години

Ако ти си избирал онова лигаво нещо, Ананиев,аз не съм гласувал за него!!!Така че ти спазвайте тъпия закон!

62

Сержант

преди 7 години

Това е вярно. Законите за държавните служители уличени в корупция трябва да са по-строги.

61

БАБА КУНА

преди 7 години

ПИЯНИЦИ, ХОРА БЕЗ КНИЖКИ И НЕСПАЗВАЩИ ПРАВИЛАТА Е НОРМАЛНО ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ, НО ЛОШОТО Е ЧЕ В БЪЛГАРИЯ ПЪТНИТЕ ПОЛИЦАИ СА БЕЗБОЖНО КОРУМПИРАНИ И СЕГА ПОТРИВАТ РЪЦЕ ОЧАКВАЙКИ ПО-ТЛЪСТИ РУШВЕТИ.

60

Сержант

преди 7 години

Абе щом закона така пише трябва да се спазва. Все пак ние си избираме хората пишешти законите.

59

41

преди 7 години

Абе милиционерска аритметика!

58

Българин

преди 7 години

Прогноза на КАТ: До края на годината 15 000 кафета повече ще изпият полицаите,докато продължават да си клатят краката.

57

7+

преди 7 години

63*52=3276, как ги сметнаха 15000 при същото темпо ???