56

Анонимен

преди 7 години

Анонимен 51 е типичен нагъл мюсюлманин. Не само не сте били тук преди нас, ами и исляма се е пръкнал след християнството. И ако на времето България не е била разделена, нямаше да стъпите на Балканския полуостров , а може би и от Анадола щяхме да ви изринем. Тогавашните управници явно са били толкова умни като днешните. Етническа толерантност друг път. Къде е вашата. С арменците може би, но с наглеци като вас, не.

55

Анонимен

преди 7 години

ВоЕводо има Конституция,която урежда правата и задълженията,а това което на теб ти се иска НЯМА да се случи;)

54

Войвода

преди 7 години

До Анонимен 62,Май не мойто е блян, а твойто. Докато бленуваш внимавай със засягането на НАШИТЕ права. ;))

53

Анонимен

преди 7 години

ВоЕводо споко;)аз не се притеснявам и не се страхувам от никой и от нищо

52

Войвода

преди 7 години

До Анонимен 60,Да не ти се стъжни "реалността". Да ти прави впечатление че в България много общини гласуваха закон за турския геноцид над арменците, закон за фереджетата? А шантавия султан мълчи. Да виждаш участие на мюсюлманите във властта? Скоро няма да видиш. Да забелязваш, че кадрите-парашутисти от ДПС и ДОСТ в държавната администрация вече липсват? Реакция отнякъде? Да ти прави впечатление законите за мюсюлманите във Франция, Италия, Германия, Чехия, Швеция, Швейцария? Накъде върви, а?

51

Анонимен

преди 7 години

ВоЕводо,воЕводо твоето е блян,а моето реалност;)

50

Войвода

преди 7 години

До Анонимен 58,Ти си точно толкова у дома, колкото са у дома етническите българи в Одрин и Истанбул. И имаш повече права от тях. Но последното не е даденост. Така че внимавай, и с фереджетата, и със свинското в училище, и с другите претенции. Северен Кипър няма да се повтори, защото светът вече не е същия! Па ако щете псувайте Запада на "кръстоносци". Вече на никой не му пука!

49

Анонимен

преди 7 години

ВоЕводо:аз съм си удома,ти помисли;)

48

Войвода

преди 7 години

До Анонимен 56Имаш права да изпълняваш законите, които гласуваме ние, дьонме! За другите си права можеш само да се жалиш и ако не ти изнася да одиш на майкя си у...на адреса!

47

Анонимен

преди 7 години

до:55 лелеее...много заплашително няма що;) След като си плащам всииички данъци и осигуровки и всичко що може да се даде на тази страна,аз съм равноправен гражданин и имам и права,а не само задължения.

46

Георги Българина!

преди 7 години

До Анонимен 51,Ето такива безочливци като тебе ще ни докарат до война. Ти, наглецо, как си мислиш, с всичките мръсотии, които върти Ердоган на САЩ с Инджирлик, дали САЩ ще му позволят да си разиграва коня и тука? А Путин дали ще позволи на Турция да стъпи на Балканите пак? Затова си налягай парцалките. Тук е стратегически ВАЖНА, НЕДЕЛИМА ЧАСТ НА ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА! Тука мюсюлмански своеволия и хаос НИКОЙ няма да толерира!

45

Белият Рицар

преди 7 години

Голяма напаст са тези мю(юлмани, отиват в цивилизования свят и пак живеят като д,иваци. Налагат си културата(ако въобще имат такава). Откакто са се пръкнали винаги са били зло за света.

44

Анонимен

преди 7 години

До 51> МОЛЯ?????????? Когато думата е подлог в изречението, тя е с пълен член. В случая - Ислямът ....А иначе от вашата ислямска напаст ще се отървем все някакси....

43

Георги Българина!

преди 7 години

До Анонимен 51,Къде е дошъл бе, неграмотнико?! В Чехия? И в България?! Нагли и безочливи натрапници! Тръмп е повел хорото, сега Европа ще ви започне. А в НАШАТА ДЪРЖАВА редът ще бъде какъвто НИЕ РЕШИМ! Който не му харесва марш обратно в Анадола.

42

Анонимен

преди 7 години

С каквото и да ходят си е тяхна работа.Исляма е дошъл преди "вас"в тези земи и няма смисъл да ни гоните,ние сме си удома;)

41

Анонимен

преди 7 години

Hodyat s kofi na glavite....

40

Анонимен

преди 7 години

В моята къща аз определям реда, гостите да не ми се бъркат, защото ей къде е вратата! Проблемът с мюсюлманите е, че докато са малко на брой, се спотаяват и чакат с раждаемост да направят количество, след което започват да се затварят в квартали и да имат претенции. Като метастази...

39

Наблюдател

преди 7 години

Нахални бе! Като искат да се носят чаршафосани да ходят в Суадитска Арабия1 Какво търсят в Европа!?

38

Анонимен

преди 7 години

братовчедка ми пък учи в Англия и е със забрадка и няма проблем.

37

Н

преди 7 години

Уча в подобно училище с северна европейска страна. Имаме мюсюлманка от Бангладеш в курса. Първия ден на лабораторните упражнения с яви с глава покрита с шарена кърпа. Учителката обясни, че това не отговаря на професионалните изисквания за хигиена и външен вид на един медицински работник, постави и отрицателна оценка в дневника и бангладешката я свали. В момента всичко е наред. Има стандарти какво трябва да представлява една сестра на работното си място- вързана прибрана коса, униформа и т.н.