58

SILENCE

преди 7 години

До ЗапасенДругарю драгий,ако ОПГ Топлофикация докаже,че може да работи без тръби = инсталация,т. е. това не е оръдието й на труд,можуеш да си съчиняваш още по-продължително и напоително. А и,според Европейското законодателство,Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ КАЛКУЛИРА ИНСТАЛАЦИЯТА КАТО ОТОПЛЕНИЕ! 10 години се правят,че не са в ЕС, и за грозните тръби,които не са им собственост,искат пари като за радиатори.Откъдето и да го погледне човек - ОПГ. Рекетът /и под други форми/ - отделно. Определението е на Манолова

57

Съдийко

преди 7 години

Няма как за иск от 21 стотинки да се присъди такава сума. Новината е подвеждаща. Извадете решениет и не пишете глупости.

56

Анонимен

преди 7 години

Топлофикцията разбира само от удар в зъбите!Но с такъв робски народ тия топлофикационни бандити могат да си правят каквото поискат. Може да го съдят и да половин стотника!

55

Анонимен

преди 7 години

"Е.ати държавата щом съучаства в подобен грабеж и издевателство над хората!!! Това ли е демокрация?"Не опетнявай името на демокрацията, че слабомислещите ще те разберат погрешно. И без това са мнозинство. А може би точно това ти е целта?Това, че нямаме хубав закон, който да урежда тези проблеми, но нямаме и добри, можещи и справедливи съдии, не означава, че демокрацията е лоша! Хубава е, но с нея злоупотребяват мързеливци и хрантутници... Първите ги мързи да работят и да мислят!

54

Анонимен

преди 7 години

Е.ати държавата щом съучаства в подобен грабеж и издевателство над хората!!! Това ли е демокрация?

53

Анонимен

преди 7 години

Така ще бъде,докато си мълчим.

52

Анонимен

преди 7 години

ТОВА НЕ Е СПРАВЕДЛИВО - сигурен съм,че жената дори не е знаела за това задължение,кой няма да си плати такава нищожна сума,не им прави чест,даже бих казал много подла постъпка

51

Анонимен

преди 7 години

Мен ме осъдиха за същата сума,но за дълг от 2,20 лв."Справедливата" ни съдебна система ли е по-виновна-която дори не ви вика в съда за да си защитите правата,а направо разписва сумите подадени и от "Топлофикация" или алчния монополист,който иска да си запълни дупките,рекетирайки гражданите за такива суми.Къде е държавата?Къде е общината?Къде им е справедливостта?И още ли мислят ,че ще гласуваме за тях?

50

Анонимен

преди 7 години

а осъждането работа на арбитражен съд ли е - те там се вихрят с тия безумици, от арбитражен съд всичко може да се очаква , дерат ни кожите там - всички монополисти

49

Благодаря им!

преди 7 години

Благодаря на фандъковци и прошковци и за билетчето и за топлофикация! Празнувайте 1 февруари - ден на народното възмездие срещу българските нацисти и царските генерали и полковници - безобразници!

48

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 57Не се дръж кат учиндолския тарикат - топлофикацията не използва отпадъчна топлина - провери какво е турбина с пароотбор каквито се използват в когенерациите, а кондензационните тецове работят с кондензатор където поради вакума температурата на парата е около 36 градуса и не става за топлофикация! тезо неща се учиха по физика 8-9 клас!

47

до анонимен

преди 7 години

Ти дето казваш, че ТЕЦ-овете произвеждат ел.енергия, а топлото за радиаторите е отпадна топлина...та питам Плочкаджия ли си или Барман! За един прЕател питам!Всички в тая държава "разбират" от това дето не им е работа, демек познания 0!!

46

Анонимен

преди 7 години

Само да ви кажа че по принцип ТЕЦ-вете произвеждат ел. енергия и топлото е отпаден продукт. Произведената пара за турбините трябва така или иначе да бъде втечнена до тола вода и тоново изпарена за турбините. Но въпросните ТЕЦ-ове ни продавата тази толина като ли че злато тече в радиаторите.

45

ни са знай

преди 7 години

Преди 5 или 6 години ми смениха датчиците(топлоизмерители) ,прикрепвани към радиаторите под предлог,че батерийките се изразходват.....До ден днешен тези батерийки(сменените) си работят и дават индикация....Докога ненаситните ще вилнеят безпрепятствено?

44

Анонимен

преди 7 години

Къде си бе Цацаре, къде си ?!

43

Анонимен

преди 7 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ Е РУСКА ИЗМИШЛЬОТИНА. И ТАКАВА Е ИМА САМО В РУСИЯ. КОЛЕКТИВНО ОТОПЛЕНИЕ. КОЕТО СЕ ПОЕМА ПЛАЩАНЕТО ОТ БОЛШАЯ И МОГУЧЕЯ.

42

Теди

преди 7 години

За 20 стотинки какви главоболия и колко пари сега трябва да даде

41

Анонимен

преди 7 години

В ЗАКОНА ЗАДЪЛЖЕНИЯ И ДОГОВОРИТЕ ЗЗД. ИМА ДЕСЕТИ ТОЧКИ КОИТО ТОПЛОФИКАЦИЯ НЕ СПАЗВА. ЕДНА ОТ ТЯХ. НЯМА ИНДИВИДУАЛНИ ДОГОВОРИ.2. ВСЕКИ ИМОТ Е РАЗЛИЧЕН. Един е с ЮЖНО ИЗЛПЖЕНИЕ И ПРИ СЛЪНЦЕ СИ СПИРА ТОПЛОПОДАВАНЕТО, ТОПЛО МУ Е- НЕЗНАЧИ ЧЕ КРАДЕ ОТ СЪСЕДИТЕ..3. ВСИЧКИ ОБЩИ ЧАСТИ ДА СЕ ЗАПЛАЩАТ ОТ КАСАТА НА ЕТ. СОБСТВЕНОСТ. Чл. 42. - Асансиор, покрив, инсталации и т.н4.В ЗЗД Е КАЗАНО ПРИ НЕПОТЪРСЕНО ЗАДЪЛЖЕНИЕ ОТ ГРЕШКА НА НЕБРЕЖНО СЧЕТОВОДСТВО . ИЛИ НЕСЕ ПЛАЩА. ТОПЛОФИКАЦИЯ САМА ИМА ПРАВО ДА С

40

Анонимен

преди 7 години

"Да сте видели некои в италия или гърция да се топли на климатик?"Първо не знам защо конкретно за тези две страни ме питаш.И второ, че и двете са по-топли от България!И трето... Да, видял съм, точно там, да се топлят на климатици! И то нормални хора.Всеки се топли на каквото си иска.Тук в нашата държава излиза по-евтино да се топлиш на климатик, отколкото да плащаш на Топлофикация... Факт!Какво повече да ти кажа?

39

Анонимен

преди 7 години

До Запасен 43Има термопомпи които работят и при -25 градуса, но под -15 градуса СОР на машината пада под 1.5 и на практика климатика става духалка. Да сте видели некои в италия или гърция да се топли на климатик? - само простолюдието - праха който дишаш е само бонус!