54

Михаил

преди 6 години

Аз правя съпоставка между себе си и други до каква степен аз реагирам в дадени ситоаций и други има разлика но закона е един за всички и кво значи като има некадърници или такива който нямат възможност да придобият моята ротина бързина и прецизност...или някой не можел да кара и всички биваме третирани така ама не е така и не трябва да бъде така

53

Mihail

преди 6 години

И как новите по-строги мерки ще въздеистват на хора който не са запознати със ЗдвП (неправоспособните)или на социопати който не са съгласни(джигити) и как да разграничим майстора зад волана чийто реакций са значително по бързи от средно аритметичната константа по която е създаден въпросният "Крумов закон" всеки шофьор трябва да минава през психо тест в ДАЙ който да определи възможността му за реагиране съответно при установяване на нарушение да се взема в предвид и да има индивидуални ограниченя

52

ЖОРЖ

преди 7 години

МУТРЕНСКАТА ДЪРЖАВА В ПОСЛЕДНИТЕ ДНИ НА ПРОСТАКА-МУТРА СТАВА ,,БЯЛА,,.Грамотните хора знаят това. НАЛИ ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ СТАНА РАЗГРАДЕН ДВОР- БЕЗ ИНСТИТУЦИИ ,ПРАВИЛА , ЗАКОНИ . ДЖУНГЛА. КОЙ не зачиташе Народното Събрание, поставяше министри-мижитурки, ВЪЗСЕДНА ЗАКОНОДАТЕЛНАТА ,СЪДЕБНА И ИЗПЪЛНИТЕЛНА ВЛАСТ ..... Сега ПРЕДИЗБОРНИ КЪОР ФИШЕЦИ. ПЛИТКОУМНО.

51

Анонимен

преди 7 години

Искаме закони и ред, но да ги спазват другите без да важат за нас. Е, няма такъв филм! Навсякъде по света законите са за всички. По-добре коли без номера и солени глоби отколкото убити като във война!!! Едва ли нормален човек ще приеме да го сложат на операционната в ръцете на неквалифициран пиян/надрусан хирург. Същото е с шофьорите без книжка.

50

ИЗУМЕН ДО 57

преди 7 години

Да ще плащам по- високи данъци, но и ще получавам услуги срещу тях. Не пътища, които са по-зле от след войната в Сърбия. Не полицаи, които се държат като мутри. Не държавни чиновници/послушни връзкари/, които те гледат сърдито защото им прекъсваш чатенето във фейса. А тука без "нас" наистина голям Рай ще стане, само че за такива като теб с робско самосъзнание.

49

До 59

преди 7 години

Катаджиите кога ли са работили?!

48

Анонимен

преди 7 години

Катаджиите ще работят ли всеки ден и по празниците.

47

до ИЗУМЕН

преди 7 години

И къде отиваш: в някоя държава без данъци ли? По-скоро в Западна Европа, където плащаш тройни данъци, за да има помощи за афганистанския ти комшия...Какъв рай ще стане България без вас!

46

Анонимен

преди 7 години

Мрънкай ***, мрънкай! Ясно е, че от добро не разбираш, но като ти бръкнат в джоба, ще се научиш! Друг начин няма - "мат'рял"...

45

пепо

преди 7 години

браво, все така да продължават куките !

44

ИЗУМЕН

преди 7 години

ДО АНОНИМНИК 53 Може и пеша. А може и с такси към терминал 2. Все пак не всички сме мазохисти - те да ни дерат кожите на общо основание, пък ние да им се радваме, че и ръка да целуваме.

43

Анонимен

преди 7 години

До ИЗУМЕНКато не ти харесва - пеша!

42

Анонимен

преди 7 години

Докато шофьорите са убедени, че каквото и нарушение да направят, никой няма да ги санкционира, все така ще бъде, каквито и огромни наказания да се запишат в закона по искане на КАТ. Този филм го гледаме от 27 години ....

41

Анонимен

преди 7 години

Убиецът на трима души усеща беззаконието и затова на него не му пука и 5000 лева да му сложите глоба.Ама на ред е да се мачкат малките та да кажат гледай, гледай става страшно за нарушителите.Защо най често статистиката е лоша преценка, отнето предимство и несъобразена скорост с пътната настилка- за движението в БГ въпреки огромния трафик не се инвестира достатъчно.Все още не са въведени специалните цени за тежките и дълги машини.Пътищата се ремонтират с години, а разширението е мечта...

40

До Млад шофьор

преди 7 години

Ами ще карат с колкото си искат, нали КАТ го няма и никой няма да ги санкционира. Няма държава по света, където закона да се спазва от възпитание, култура и други подобни простотии. Навсякъде държавата със сила е наложила спазването на закона.

39

Млад шофьор

преди 7 години

До Анонимен 12. Ограничението е 80 км/ч, но това не пречи да съм виждал шофьори да карат със 120 км/ч. Ясно е, че в задръстванията това не се случва, говоря за останалото време. Софиянецът щом види прав булевард, който е многолентов и еднопосочен забравя всякакви ограничения. По бул. История славянобългарска ограничението е 50, а редовно се кара със 70-90 км/ч. Въобще примерите са много. Бул. Сливница ограничение 50 скорост - колкото може и т.н.

38

ИЗУМЕН

преди 7 години

Гражданска-300лв - получаваш НИЩО; Винетка-100лв - получаваш ДУПКИ; Данък МПС-100лв/средно/ - получаваш ОЩЕ ДУПКИ и затворени пътища; купуваш си гориво примерно за 100лв./ от които поне 50лв. отиват в държавата под формата на ДДС и Акциз/ - получаваш униформени рекетьори с интелигентността на амеба. Насреща получаваме - Затвор /ако си без гражданска/ , конфискация на семейно имущество /защото МПС-то става неизползваемо без номера/, хиляди левове глоби и съдия изпълнители!!!! РАДВАЙТЕ ИМ СЕ ОЩЕ

37

Анонимен

преди 7 години

Още по- строги санкции за червените каскети, гласуващи за такива като Радев.Затвор и отнемане на имущество за каскети, които карат без винетки старите си миризливи таратайки!

36

Анонимен

преди 7 години

Иначе в Турция е било диктатура ама тук демократично ти крадат номерата които си ги платил в кат !

35

Анонимен

преди 7 години

Тридесет?! Шоферите са по-голяма напаст и от бежанците... Да се чуди човек как държавата успява да покрие и двата фронта, щом са толкова мащабни!