11

зорко око

преди 7 години

Бай х. с кожената тужурка и плетено шапче на главата като да е на футболен мач. Ама той толкова си отбира от дрескод, ако ще и 50 години да печели с фалшификациите на Цвъкнята пак ще си остане бай х.

10

СуперРосен

преди 7 години

До ZlatenaМожеш да си купиш билет до всяка една страна,в която ти се живее,цените в благодарение на нас са ниски,ние ежедневно се грижим за 6 млн човека в неравностойно положение- 3млн пенсионери с по-високи пенсии,1,5млн роми с по-висок социал, 1,5млн затворници,психично болни с топла вода и 1 100 издръжка на месец,увеличаване на помощи за майките и безработните и инвалидите,това са Българите,за които се грижим ние,а на останалите помагаме да намерят подходяща работа и университет зад границ

9

????????

преди 7 години

Как Борисов му се хвърли на врата в "топла" прегръдка.Радев не очакваше ,но и нямаше вече какво да направи.Защо ми се струва ,че това беше прегръдката на Юда.Внимавай президенте,при Борисов няма нищо случайно,внимавай.Както те прегръща,така ще ти подложи отдолу крак -това е в кръвта му,да удря в кокалчето където най боли.

8

Жибор

преди 7 години

Той ще се отърси от влиянието на Плевнелиев и на Бойко,но не от онова на Карнелия нито на Йотова,понеже е под чехъла на жените- вижте че без жена си никъде не ходи!

7

Тодор Боянов Луканов

преди 7 години

Ох, добре че се уреждам на държавна служба отново като главен експерт в ТСБ Враца, утрешния конкурс си е нагласен в моя полза.

6

Хайтър Пийтър

преди 7 години

Що не казахте две приказки за предателствата и измамите на червената подгласничка Маргерита Свещеникова а все за шефа й Плевнелиев говорите- кажете?

5

провaл

преди 7 години

Плевнелиев, бившият ни вече президент, имa родa в Сaндaнски. Първa брaтовчедкa и коленa след нея. Женицaтa мизерствa със семейството си, кaкто и топящото се нaселение нa тaзи великa земя. Корaвосърдечен и изстинaл кaто човек откaзвa дa им помогне, мaлко подкрепa дa им дaде дори. Той нa тях не помогнa нa нaс ли. Жесток и мaйкопродaден зa пaри предaтел.

4

Какво е демокрация?

преди 7 години

Според такива като номер 3, 'нужна е промяна', демокрация има когато номер 3 и апапите му печелят, а когато мнозинството реши друго, това не е демокрация и трябва промяна.

3

нужна е промяна

преди 7 години

в закона ! Много е лошо когато в една държава глу-паците са мнозинство ! Жалко за малцинството умни хора които не гласуваха за Радев ! Сега заради глу.паците ще страдат и умните хора в България ! Трябва да се промени закона и в политиката да не се допускат русофили , ако ако вече са допуснати незабавно да бъдат отстранени ! Сега ще го видим Радев накъде ще поведе България ! България винаги е страдала заради русофили ,ако не ми вярвате вижте историческите факти ,те не могат да бъдат заличени !

2

Анонимен

преди 7 години

Като излиаше от президентството се чуха освирквания. Нормално, американците така изразяват задоволството си.

1

СуперРосен

преди 7 години

Росен-Най-великият! СВИКВАШЕ КОНСТАТИВНИЯТ СЪВЕТ! Грижеше се за 6 млн неработещи българи - 3млн пенсионери взимаха пенсийки, 1,5 млн роми взимаха социал, 1,5 млн затворници,психично болни,инвалиди,безработни,майки с деца взимаха помощи. А останалите хора,които са здрави,красиви,умни и успешни и се оправяха сами с живота им помогна като намали самолетните билети за Европа и САЩ и те отидоха там да изкарват повече пари и да живеят добре. Заслужено е наричан от мнозина специалисти БАЩА НА НАЦИЯТА!