31

Анонимен

преди 7 години

Последните стъпки на Плевнелиев, а дано не се връща.

30

Анонимен

преди 7 години

Радев ,Тръмп ,Путин едно ново начало за България и за светът.Тръмп е твърдо за връзки с Русия.Също така каза че само 5 държави отговарят да са членки на НАТО и то не 100% така че не даде никаква гаранция за останалите държави.А нашия бивш за малко да обяви война на Русия.Успех на гн.Радев.

29

Анонимен

преди 7 години

Крачка напред за радев,три крачки назад за България.

28

Един от Северозапада

преди 7 години

Слушахте ли речта на Радев, при встъпването му??? Няма да я ковментирам, и тона, и съдържанието и ме накараха да настръхна, в добрия смисъл на думата.Незнайно защо, си представих Баце, да произнася такава реч, с неговия маниер, и настръхнах пак, от яд, че народът позволи на толкова ограничени хора да ни разиграват толкова време, но, всеки народ си заслужава съдбата. Дано най-накрая се осъзнаем, след първия верен избор, от години насам!!!

27

Божил

преди 7 години

Угарката Нинева що не говори на "ВИЕ",а говори на "ТИ" с Българския президент- това не ти е Путин или Ердоган ***,дръж се по-възпитано с нашия държавен глава!

26

Андрешко

преди 7 години

Много прости ***,демокрация,та демокрация,къде е тази ваша демокрация? Толкова ви промиха мозъците,че на капитализма почнахте да казвате демокрация. Едно време му казваха див капитализъм. Колко е демокрация не виждате ли как демократично разгонват демонстрантите,водни струи,сълзотворен газ и гумени куршуми...

25

Анонимен

преди 7 години

Не може да чете доклади,но като главнокомандващ отлично стои.Дано се поразкърши и да придобие маниера на Петър Стоянов.

24

До Големанов

преди 7 години

Така е но истината не им изнася на другарете от оорума затова само цъкат минуси и си повтарят че не е така докато си повярват.

23

Патриот

преди 7 години

Аз такъв като този прецедент, който всяка една реч чете от сгънато на четири листче не мога да го уважавам. Как може дори последната си реч да не я запомни, а отново да я чете. А Радев излезе и си каза речта без да чете от листчета. Открийте разликата. Този за 5 години мандат така и не придоби малко поне дар слово. кой ще го уважава този и къде ще бъде добре приет в чужбина като чете постоянно от листчета? Някой виждал ли чужд такъв държавник да излезе на трибуна и да си извади листа пред себе с

22

някой

преди 7 години

Разгледах с интерес снимките.Не зная доколко новият президент ще оправдае очакванията ни.Но... има една поговорка, че по дрехите посрещат...Огромна е разликата във визията на двамата - Радев показва стегната, изправена стойка, излъчваща сигурност и решителност. Делово ръкостискане, гордо вдигната глава, изпънати рамене, спокоен и преценяващ поглед.А за Плевнелиев какво да кажа - мистър Бийн в български вариант, от възпитание няма да пиша повече. За него "...по ума изпращат"... с освирквания.

21

Патриот

преди 7 години

Днес е един хубав ден за България. Много съм щастлив,че свърши мандата на този преЦедент е се надявам никога повече да не го видя нито по телевизията,нито по други медии печатни,електронни и всякакви. По моето скромно мнение това е най-слабия ни прецедент,който за малко не ни вкара във война с глупавите си, непремерени и надявам се необмислени изказвания. Казах необмислени,защото ако всъщност бяха обмислени значи нещата са много по-лоши отколкото съм си мислел и той е проводник на чужди интереси

20

Генчо Гевгелиев

преди 7 години

Гледах интервюто на сем.Йотови. Да говориш за леви идеи от супер луксозния си апартамент не е ли цинизъм?

19

Анонимен

преди 7 години

Баце с тази шапка показа аристократичност, ум, класа, възпитание....

18

Големанов

преди 7 години

Радев досега направи два компромиса -първо прие подкрепа от най-крадливата партия и второ прие вицето коеото му спуснаха от нея. Дали ще прави още компромиси със съвестта си? Най-вероятно да, особенно ако БСП дойдат на власт по някаква случайност.

17

Сократис

преди 7 години

Тук цензурират и обикновената и невинна шапка у*шанка...

16

Бай Кузман

преди 7 години

Грешката на *** беше че пренебрегна вътрешните проблеми и дрънкаше само за ЕС, НАТО и КРИМ, а грешлата на Румбата е че смята ГЕРП за лошите а БСП за добрите в игра в която добри доказали се няма.

15

Сократис

преди 7 години

Правилно!Както казва колегата "зорко око"във този тържествен момент Премиерът да е със скиорска шапка е неглижиране на повода и проява на лош вкус.Има официални шапки,*** и каскети които можеше да ползва,но това си е Той-Човекът от Народа който на официални срещи и пресконференции се обръща към министрите на малко име,който казва-"Дадох еди-колко си милиона за това и онова","Платих еди колко си по еди-кой си дълг"...Само още не е започнал да тропа с обувката си по масата както правеше Хрушчов

14

Анонимен

преди 7 години

До АнонименРадев е кукла на кукловодите от БСП,Нинова и днес не пропусна,да се държи предизвикателно и просташки,като не попаде ръка на Цветанов.После я подаде,но си показа рогата.

13

Анонимен

преди 7 години

Важното е че ген.Радев го наби до макарите на тиквената партия.

12

Бай Ставри

преди 7 години

Роско чекаме те.