20

Анонимен

преди 7 години

Никой от досегашните ни президенти не е завършил президентска академия, инто ВУЗ за политици. Какво толкова се вторачват в Радев? Та той е висш офицер със ссъответната подготовка. Защо не ги впечатлява магистратурата "Стратегически проучвания"? Срокът от 7 дни трябваше да им се напомни на лоясалите безденици в народното събрание. Репликата е попаднала право в целта, щом като се вдигна толкова шумотевица.

19

Анонимен

преди 7 години

Хайде,хайде Гоцко,не ревнувай!Др.Решетникова те прекара!

18

Първанонелюбников

преди 7 години

Точни и премерени изказвания.Ах, колко ти пречеше властта...

17

Българка

преди 7 години

Първанов и той като всички досега управляващи нищо не направи освен да се нагуши.А България трябва да поддържа добри взаимоотношения с всички страни включително и Русия.Това е в интерес на страната.

16

Циганин

преди 7 години

Трябва все някой президент да е противопостави на дупетатите ,а не като Първанов да си топли местенцето и да не се задява с седящите в топлите кресла в парламента . Първанов с какво се запомни -с "Големит шлем " който се счупи отвсякъде -той не можа да защити проекта "ГОЛЕМИЯТ ШЛЕМ" страхувайки се от депутатите и Борисов .

15

Киро кофражиста

преди 7 години

Президентът Румен Радев, в речта си каза,че въпроса е затворен.България е член на ЕС и НАТО.Още каза,че ще работи за подобряването на отношенията с ЕС и НАТО.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз избирам Русия!

13

Анонимен

преди 7 години

Гоце е американски агент! А България иска референдум за излизане от НАТО и ЕС!

12

Анонимен

преди 7 години

Референдум по темата не трябва да има.Не може някакви пияни и неграмотни селяни да определят бъдещето на България.Референдуми се правят в развити демократични държави,но дори и там понякога простотията и невежеството надделяват.Англиччаните вече започнаха да усещат каква груба грешка направиха.

11

Анонимен

преди 7 години

Как се уял червения ***.

10

Ема Робъртз е сука

преди 7 години

Българите бягат, и лaйната на Виденов не си достоен да ядеш, *** изостанал, българите почнаха да бягат, заради отпадъци като Симеон и тиквуна защото те са виновни за сегашното състояние на страната

9

Анонимен

преди 7 години

Лъжете се Г-н Първанов, аз съм за излизане от ЕС. Като сте толкова убеден предизвикайте референдум по въпроса, а стиска ли Ви?

8

до Хамлет

преди 7 години

хахах ... Плюсче от мен, а отговора вероятно е - Защото ние сме будали, коя от коя по-голяма... :)

7

Анонимен

преди 7 години

ГЕНЕРАЛ РАДЕВ НЕ Е КУКЛИЧКА НА КОНЦИ! ОЩЕ ОТ ПЪРВОТО СИ ВЛИЗАНЕ В ПАРЛАМЕНТА ГО ДОКАЗА НА ЕДНА ШЕПИЧКА ОТРЕЕПКИ! НЕ МИСЛЯ, ЧЕ ЩЕ ИГРАЕ ПО МУЗИКАТА НА БСП. ИМА ПЪЛНАТА ПОДКРЕПА НА НАРОДА СИ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА ХИЛЯДИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА, КОИТО НЯМАТ И НЕ СА ИМАЛИ НИЩО ОБЩО С БСП!

6

Анонимен

преди 7 години

Да си присвоят? Че Радев Е БСП. Това че спечели е единствено само защото гербавите номинираха онова недоразумение Цецка. Макар, че на предизборната кампания дори тя беше по-адекватна от Радев.

5

Анонимен

преди 7 години

Именно защото не е политик ще го изядът с парцалите. Да не говорим че не си знае правомощията.

4

Надя Николова

преди 7 години

Вие наистина сте наивници и си заслужавата съдбата.Продължавайте да вярвате,че Радев е 'независим' и,че сам ще си нареди кабинета без наставленията на Нинова.

3

Анонимен

преди 7 години

Една поправка, Гоце - хората гласуваха за Радев ИМЕННО защото не е политик. Това би следвало да ви наведе на мисълта - цялата политическа с.в.о.л.о.ч.- че "избирателите" ви мразят и в червата.

2

Анонимен

преди 7 години

Първанов направи добронамерен и балансиран коментар.Всички се надяваме новият президент да оправдае очакванията ни.Но трябва да бъдем толерантни и търпеливи за дребните грешки на човек,който никога не се е занимавал с политика.Дано за важните за страната неща да взема правилните решения.

1

Анонимен

преди 7 години

Да Гоце, най-добре да го оставят на теб и ортака ти Тиквата, докато Пикаещият озучава спалнята на мулташката адвокадка...