267

Пян Гъ

преди 7 години

Независимо мнение: В тази ситуация никой не е "добър". Защо? Ами депутатите трябва да имат възпитанието да изслушат встъпителната реч на президента, а не да подвикват като двойкаджии от последния чин. Недопустимо е. А после да нахъсват хората, "Видяхте ли го, а?", сякаш репликата не беше в отговор на техни подвикавния. А президентът не върви да отговаря веднага на всяка провокация най-малкото защото "по-умният отстъпва". Дърварска работа... Ама така е като гласуваме за военен, хак ни е.

266

Анонимен

преди 7 години

От сега нататък нищо хубаво не Ви очаква.Българите са КЪСОПАМЕТНИ.

265

Тик-так

преди 7 години

Остават ви 6 (ШЕСТ) дена.

264

Анонимен

преди 7 години

Съпругата на Гроздан Караджов от Реформаторския блок е спечелила 1,5 милиона лева от държавна поръчка, съобщава "Труд". Скандалното в случая е, че тя е направила това с фалшиви документи, а поръчката е в атакуваната всекидневно от Караджов и колегите му българска прокуратура.

263

justice

преди 7 години

мисли към коя политическа формация ще се присламчиш за изборите, не се ежи, че ми мязаш на борсук.

262

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 305Е да щото Чехль изобщо не се излагаше със всяка своя поява.Даже Доче Веле го осмяха.

261

Бойко Пеевски

преди 7 години

Гроздане, генералът вече каза - остава ти една седмица да цапаш сградата на НС. След това ще ви уволни вкупом. Ти Гроздане заедно с още 4-5 като тебе ще гледате заседанията на следващото НС от коня на Цар Освободител. По скоро под коня. И ще се търкаляте по жълтите павета срещу 20-30 лева на ден. Парите които имаш не са твои. Те са крадени. Ще ти ги приберат и ще се наложи да се търкаляш. Друг изход за вас няма. 2 016 032 човека избрахме Радев и искаме това от него !

260

Анонимен

преди 7 години

А тоя Грозданов кой точно беше????

259

justice

преди 7 години

Гроздане, Гроздане, жал ми е за родителите ти...

258

Анонимен

преди 7 години

Нова телевизия е анти българска телевизия. Винаги изкривяват нещата, срещу Русия и патриоти. Вчера Нова тв защити правителството, но се подигра на новия и по истински ,президент Радев.

257

Анонимен

преди 7 години

Какъв импийчмънт . Ти си пътник. Остават ти 6 дни.

256

Анонимен

преди 7 години

Я па тоя, да вземе да се гръмне, после да повтори.

255

Анонимен

преди 7 години

Време е вече РБ да разберат, че повече парламент няма да видят и никой не се интересува от мнението им.

254

Анонимен

преди 7 години

Как па не се намери в тая страна един интелигентен човек за президент бе, най-големия аграр (хасковски) президент на Републиката.. Срам, срам, срам....

253

Пешо*

преди 7 години

Шапкаря начело на Страната на чудесата. Толкова ни отива.Имаме си прецедент- зелено човече.

252

Анонимен

преди 7 години

Леле, как ще го изтърпя пет години тоя шапкар не знам, лоша работа... Да потъваш от срам с тоя текезесар.

251

Анонимен

преди 7 години

Леле, как ще го изтърпя една седмица този? Сбогом дано не те виждам повече в парламента.

250

Анонимен

преди 7 години

Ояли се ту.упи. Хайде изчезвайте !И една седмица ви е много! Стига сте принизявали парламента. Там където би трябвало да седят най-достойните, най-достолепните и мъдри българи , са се намърдали от кол и въже пр...ци и тър.аши! И само се ръфат за власт, ръсят лъжи и гледат на "суверена" като на стадо за доене и стрижене. Стига толкова.

249

Анонимен

преди 7 години

Г-н Караджов, Радев още в понеделник може да ви разпише подадената оставка. Вземи внимателно да прочетеш Конституцията, пък тогава се изказвай!

248

РОСЕН

преди 7 години

ТАКИВА ,КАТО ТОЗИ СИН СВИНАРИН , ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СА В ЗАТВОРА ЗА ЛИКВИДИРАНАТА ОТ ТЯХ БЪЛГАРИЯ ,СЛЕД 1989 Г.А , ОТНОСНО ИМПИЙЧМАНТА , ТО ТЕЗИ ЛИКВИДАТОРИ СЕ ЗАКАНИХА ОЩЕ В НОЩА СЛЕД ИЗБОРИТЕ И ТОВА НЕ Е НЕЩО НОВО. ТО ВОДИ НАЧАЛОТО СИ ОЩЕ ОТ ЛЪЖАТА ЗА ЖАН ВИДЕНОВ ,МИНА ПРЕЗ ДРУГИТЕ ПРАВИТЕЛСТВА НА БСП И СЕГА Е НА РЕД ГЕНЕРАЛ РАДЕВ.ЗАЩОТО ЛИКВИДАТОРИТЕ СА ОБХВАНАТИ ОТ СМЪРТОНОСНА ПАНИКА , ПРЕЗИДЕНТСКАТА ИНСТИТУЦИЯ ИМ Е ОТНЕТА ПОНЕ ЗА ДЕСЕТ ГОДИНИ И ГИ ОЧАКВАТ БЕЗСЪННИ ДЪЛГИ НОЩИ