287

Макс

преди 7 години

Благинката да е в НС се изпарява. "Блажиш ли, блажиш ли дядо попе "- свърши , МЪКА за всеки оял се с депутатски кифтета.

286

Анонимен

преди 7 години

На вас трябва се измисли закон че като се говори по микрофона,ако говорите четете вестници или си чувъркате телефоните да ви уволнят дициплинарно защото нямате никакво уважение Нагли издроди

285

Анонимен

преди 7 години

Политическият труп Караджов почва да се разлага

284

Анонимен

преди 7 години

Даже ви е много една седмица. Изчезвайте веднага и повече не се появявайте. Съсипахте България търтеи дебели.

283

Анонимен

преди 7 години

Ние от колко време ви говорим, че не ставате не за депутати, ами и за *** за зеле и не чувахте! Сега ви го каза от наше име точния човек, а вие се обидихте! Само ако знаете, колко сме ви гневни ние, изречението на Президента щеше да ви се стори като комплимент!Та, да сме на ясно - мразим ви, не ви дишаме, нагли сте и крадливи, затова МАРШ от очите ни! Гроздан ли си, Симеонов ли си, всичките до един - ВЪН от живота ни! Апропо, този не беше ли бившият мъж на Нона Караджова? Лош вкус!

282

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Браво на ПРЕЗИДЕНТА Радев със тия така трябва

281

ognyanz

преди 7 години

До 348: Радев не е пионка на никого, докато ти си поредния *** в форума. Опорна точка на пишман-реформаторите: Радев, Кремъл, Путин - прави се тюрлюгювеч от това, и ето ти интервю, пост, изказване или каквото ти дойде наум. Продажници.

280

Въпрос

преди 7 години

Този Радев действително ли е управлявал самолет или е бил от ония комсомолските секретари които не знаеха какво става с бойната подготовка?Колкото дали е летял, то май няма български гражданин който да не е летял я на екскурзия, я на работа.Има ли човек във форума който да ни каже?

279

ognyanz

преди 7 години

Това според мен не е изпускане на нервите. Добре беше да покаже на някои хора, че вече нямат насреща си Плевнелиев, който дори жена си не може да изкомандва.

278

ognyanz

преди 7 години

Не може когато президентът говори в парламента депутати да му подвикват от залата. Каквото са търсили пишман-реформаторите, това и ще получат. Една седмица и аут, а в следващия парламент я ги има, я не.

277

Анонимен

преди 7 години

не му се смейте на карадж има температура.какво е това реформаторски блок -броят се на пръстите на ръцете,пък и им остава само седмица после цацаров

276

void

преди 7 години

Радев макар и официално подкрепен от БСП беше избран с повече гласове отколкото има електоратът на БСП - в противен случай просто нямаше да му стигнат. Според официалната статистика, той бе избран с гласовете на ГЕРБ, ДПС, РБ и други формации, и то не защото е идеалният кандидат, а защото никой не излъчи по-добър. И тази негова реплика е далеч по-добър повод да станем за смях по света, отколкото издигането на втора кандидатура за ООН, което толкова разтръбиха от БСП като огромен и непростим гаф.

275

Колио

преди 7 години

С това си изказване Радев показа че е представител на народа и мрази онези нагласени 240 мекотели като нас.А съдът в Хага е бакерска институция на евреите.

274

анонимен

преди 7 години

Има хора само като им видиш физиономията, още преди да са си отворили устата, вече си разбрал колко са прости. Е, тоя е един от тях

273

Анонимен

преди 7 години

Браво на генерал Радев, вече президентът. Закова лигльовците на място. По военно му. Такъв трябва на България. И нека да има етичен ценз за парламентарист. Не може Сулю, Пулю и Гроздан да са депутати. Искам Радев да е новият Пиночет.

272

мнение

преди 7 години

Ох, тоя още 10 дена ще се пъне и после няма да помирише парламент.... Толкова умни, интелигентни и образовани хора има в България как пък само такива *** влизат в парламента?

271

карина

преди 7 години

Речта напълно заслужаваше своите слушатели - депутати или обратното - слушателите-депутати напълно заслужаваха речта си.

270

333 пий си хаповете

преди 7 години

Не знам кой кого постави на място. Маргарита Попова говореше ясно и отчетливо, а Плевналиев мяукаше и се оправдаваше.

269

Пак ли

преди 7 години

Плюхте Радев два месеца , но той не отговори на никого.Сега обаче с една реплика ви навря на кучето в гардероба. Продължавайте да се лигавите !

268

ВОЛЕН ПАША

преди 7 години

ТИКВАТА Е ГОВОРИЛ С ГРЪЦКИТЕ СЕЛЯНИ, ЗА ДА ПОЧНАТ ДА ПРАВЯТ ГОЛЕМИ СТАЧКИ И БЛОКАДИ -- точно когато Радев идва на власт --- в неделя вечер !!ТИКВАТА САБОТИРА РАДЕВ !!