179

До Валери Симеонов

преди 7 години

Каква добра дума искаш да чуеш бе Валери? Та не е ли истина, че това народно събрание е пълна отврат. Хрантутници и крадци, *** на чужди сили и нищо добро за хората не сътвориха. А тези измислени патриоти са *** на *** на Сорос.

178

вярно е!

преди 7 години

До Прилича на бай Тошонай-вече по гaгaтa, особено в профил, същият!

177

izh

преди 7 години

Какво искате? Такава му написали, такава прочете. Абе, не особенно умен, но послушен !!!

176

smej

преди 7 години

А по въпроса за софрите. Радев ВЕДНАГА отиде на софра при Нинова, и тази вечер е на софра и така 5 години. Ще си живее точно като депутат - ще взима пари и екстри БЕЗ ДА РАБОТИ.

175

smej

преди 7 години

Фуражка службогонец. Този ще бъде харесван от посредствени хора, което означава, че поне една година ще има публика. Няма да свърши нищо, защото не разбира в кой свят живее

174

Анонимен

преди 7 години

До Аз съм БЪЛГАРИНАко ти си българин, аз се замислям какъв съм. Бих умрял от срам ако сме от от една нация.

173

Найденов

преди 7 години

Заради малоумния Симеоново Атака се лишава от моя глас. А той ще мине към друга партия.

172

Анонимен

преди 7 години

Кой беше Валери Симеонов?

171

absurd

преди 7 години

колкото повече са недоволни дупетатите,толкова повече народа разбира ,че президента е нашия човек

170

Анонимен

преди 7 години

Вие си злобейте,а той ще прави каквото трябва.Ако вие или вашите фаворити загубиха срещу него,то е защото него хората харесаха и му повярваха.Народната любов и доверие няма да бъдат загубени.

169

Анонимен

преди 7 години

Валери е вече вън от политиката. Това е ясно на всички. Давам му жокер-стани артист. За ролята на Мефистофел няма да е необходим дори грим и предричам световен успех!

168

Анонимен

преди 7 години

Това е нещо като проекцията на Б.Б. в президентството.

167

Анонимен

преди 7 години

Валерииии,нещо много си повярва,а дали ще влезеш в новия парламент е доста съмнително.

166

Анонимен

преди 7 години

Provokazia kam gen radev bravo 4e im kasa oschte 1 sedmiza oschte imat dimionov i drugarite mu da se darjat prosta6ki v nc i e prav. Taka kakto bb kasa 4e prostaschkoto darjanie spramo plevneliev koito bil mnogo dobar president na bg

165

Eй патреотчооо

преди 7 години

Валери Валери - тоя без мозък откъде го намери. Вие от НФСБ май сте някакъв клонинг на другия край като БЗНС-то имате явно някаква доста криво понятие за истината и за това кое е полезно за България. Същите болни мозъци само че уж по правилни. Присмива се на Борисов - ама Валери ти си също неуравновесн психически и умствено.

164

Анонимен

преди 7 години

много правилно и смело им го каза в очите че на тези празноглави хранутеници им остава още една седмица кьор софра евала ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

163

Валери може ли да ..

преди 7 години

Абе Валери може ли да си такава куха лейка ? Кой кого е провокирал ? Виждаш май по-далеч от носа си на 2 милиметра. Може ли да си толкова плосък ? Що за патриот си ? Може ли да си толкова *** ? Да явно има разлика от шеф на ВВС и от шеф на телевизия - и дватама патриоти ама единия май доста по патриот от другия "патреот". Засрами се Симеонов. С такова мислене и постъпки цял живот ще останеш собственик на третокласна телевизия и третокласна партия. Порасни бе човек.

162

жоро

преди 7 години

До Захариева Захариева добре ли си?

161

Божил

преди 7 години

Валери Симеонов е разумен и точен човек- той не е ци-***-и-н или ко-му-нист,за да *** и да лъже.

160

Анонимен

преди 7 години

Гледах церемонията по НОВА . Направи ми впечатление огромния брой лимузини, от които слизаха депутатите . Колко държавни пари дадени на халост ,за тези дето милеят за народа си