199

Анонимен

преди 7 години

Ами човекът те първа влиза в политиката не се е научил още да лъже маже обещава гощава и явно празните многословия с които ни заливат все още са му чужди

198

Време разделно

преди 7 години

Неадекватната позиция на Валери от бургаското НФСБ и целта му да владее Патриотите, макар че неговата партия е най-малобройната в ПФ, среща засега неявната, но вече проявяваща се съпротива от ВМРО и Атака. Каракачанов е уравновесена личност,Сидеров открай време не може да се понася с Валери и няма да бъде далеч времето,когато Атака и ВМРО ще се разделят с НФСБ. Тогава ГЕРБ ще получи не повече от 15-20 депутати. Да му мислят сикаджията и доскорошният кандидат за затвора.

197

БиБи

преди 7 години

Скандалът вчера беше режисиран от бургазлията със средно образование, син на военен и самият той стигнал до военен чин старшина - Валери Симеонов. Той е машата на БиБи в Патриотичния фронт ПФ. Вчера на висок глас изказваше мнението си за доклада на ген.Радев и заедно с Байрактаров и групичката на ДСБ опонираха непрекъснато докладчика. На практика "опонентите" бяха Симеонов, Байрактаров, Мето Андреев, Караджата и още двама от ДСБ. Пригласяха им двама депутати от "Цъфнал ГЕРБ".

196

Пешо

преди 7 години

До ПоложениетоОт днес имаме нов президент....а пенсията все още е малка...и тоя нищо не върши като всеки ***.

195

Ха,ха,хааааааа

преди 7 години

"един там"---разправя ,че сме били ....като Унгария , Чехия и Словакия...ха,ха,хааааааХоди там ----и НАПРАВИ СРАВНЕНИЕ-----за да видиш разликата!!!!!!!!!!!!!После си отговори сам....ЗАЩОТО, МЕ Е СРАМ ДА ТИ ГО КАЖА АЗ!/...НЕ ЧЕ НЕ МОГА.../

194

Анонимен

преди 7 години

Мен ако ме питат, много им е седмица! Но Радев беше щедър.

193

НИЩО НОВО

преди 7 години

Другаря Румен Радев не е летец а най-обикновена стюардеса, стюардеса в частния самолет на *** Йотова и ще завърши кариерата си като личния ibrik4iq на Нора Ананиева - Жан Виденов . . .

192

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

"един там"-----РАЗПРАВЯ .....ЧЕ МОЖЕЛО С ТРИЦИ ---ДА СЕ ЛОВЯТ МАЙМУНИ.... И ДА СЕ ПРАВИ ...."собствена политика"!ТАКА Е ДРУГАРЮ--/АКО СЛУШАШ КОМУНИСТИ/...И ОТ ПРЪДНЯТА МОЖЕ БОЯ ДА СТАНЕ!!

191

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 191Остава им една седмица кьорсофра, но освен това им пада имунитета! Ха сега да видим кой крал, кой ял! Тежка година се задава, тежки времена - затова се чудят как да го подкопаят! Тези всичките лапачи могат да изхранят и внуците на прокурорите и съдиите!

190

Простотий червени..

преди 7 години

Ходи в ЕС и ....кажи ,че искаш да прокарваш там , "СОБСТВЕНА ПОЛИТИКА", ама ЕС--да ти плаща за ТАЯ политиката.....ха,ха,хаааааааааааааа...ШЕ СТАНЕШ ЗА СМЕХ!!!/....и Путин ше ти се смее на акъла , ако му кажеш същото ----АМА ТОЙ ТОВА ЧАКА../

189

Анонимен

преди 7 години

Няма угодия! Първо, не можаха да разберат защо спечели той, а не Цеца. Второ, не можаха да надвият егоизма и дребнавостта си. Трето, не можеш да очакваш уважение към депутати, които се държат като пубери в парламента. Четвърто, много им е скучно, когато от трибуната не им говорят за пари, за НАТО и евроценности, а представете си - някой се сетил за България и народа и. На мен пък точно това ми хареса! Успех на г-н Радев и Сбогом на недораслите патриоти! Дотук сте!

188

Анонимен

преди 7 години

така-така... мудна била речта, приспала аудиторията... тебе, персонално -симеонов, май хич не те е приспала, щото с едно изречение - "остава ви още една седмица" - ви сръчка там, дето най-боли и рипнахте да виете на умряло. Така че не ми изглеждаш никак приспан, ами наопаки.

187

ГЛУПОСТИ!

преди 7 години

КВА "ВЪНШНА ПОЛИТИКА"... ШЕ ФОРМИРАШ---КАТО НЕМАШ ПАРИ....??!С ВЪШКИ ---НЕ СТАВА ДРУГАРЮ.....ХА,ХА,ХАААААААААААКОЙТО ДАВА ПАРИТЕ --ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ....И ПОЛИТИКИТЕ!!!!

186

ТошоНАЛИ СИ ГО ИЗБРА

преди 7 години

НАЛИ СИ ГО ИЗБРАХТЕ ТОЗИ СЕЛЯНИН ПО ПРОИЗХОД, ЧЕХЪЛ В ЖИВОТА, ПЕНСИОНИРАН *** В ПРОФЕСИЯТА, НОВОБРАНЕЦ В ПОЛИТИКАТА И НАБЕДЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ. СЛЕД НЯКОЛКО ДНИ ЦЯЛАТА ВЛАСТ ЩЕ Е НЕГОВА! КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКЪВ ДИЛЕТАНТ? ДА ВИ ПОВИШИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ? ДА ВИ ОПРАВИ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО? ДА ОПРАВИ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА? ВеРВАЙТЕ МУ! ПО-СКОРО ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА ЛИЖЕ МИНДЖАТА НА ***

185

Анонимен

преди 7 години

240 ли......120 ли....50-60 трябва да останат, тежкарите

184

Анонимен

преди 7 години

за такива *** никога не бих гласувал.....къде ви е феърплейя......още от самото начало започват със заяждане.....без причина ....майймуни

183

***

преди 7 години

Чудя се как точно В.Симеонов дава акъл и прави "велики" изказвания.Той няма нито лична,нито политическа култура.Той е най-простото "момче" в парламента.Сега той като брънка от свин-ските чер-ва на Борисов,под неговото тайно ръководство подготвя протести и нов политически преврат-да свалят законно и демократично избраният ни с голямо мнозинство нов президент.Платени НПО този път щели "да крещят" по мегданите.Сякаш не се драха,когато направиха преврат срещу Орешарски?Валери-на съд и в затвора!!!

182

Анонимен

преди 7 години

Симе не си на пазара или у вас да се сърдиш. Избран си за да служиш другия път ще гласуват за теб само роднини. Ти си бил много слаб и мазен. Е този е военен и ще те мачка.Знаете ли че такова напускане ако си във фирма си уволнен. Ми ти си на работа драги. Влизаш излизаш другия път ще минаваш покрай парламента и ще разказваш. че си бил там.......

181

Анонимен

преди 7 години

Олигарх Симеонов милее да извади залъка от гърлото на народа.

180

Анонимен

преди 7 години

Валери ПАТЕРИЦАТА НА БОКО редом до употребените и изхвърлени патерици Яне, Волен, Радан, Местан. Валери не си спомням нито една твоя реч. Само глупости плещиш и плюеш Русия, та да получаваш со ро со идни подаяния. Сега Боко си е приготвил да задейства патериците Магарешки и Трифонов. Постоянно намалява депутатите си на избори герберугата но с патерици идва на власт. И ердогановия ШПИОНИН ще му помага за изборите. Радев да разпуска бардака незабавно.