48

Анонимен

преди 7 години

Най после чухме в реч на български президент да каже "Гордея се, че съм българин" .Каква бездна разлика от Росенчо който само преди ден плюеше против българското.Има надежда за България с новия президент .

47

Анонимен

преди 7 години

Да преведем на нормален език политическата реплика "не на реваншизъма"- Това означава омертата сключена между политическите партии в България да продължи.Демек никой които е управлявал и крал от народа да не носи отговорност за кражбите и престъпленията извършени от политиците. Всички които успяват да излъжат хората и да вземат властта да не търсят отговорност от предишните и спокойно да продължат те кражбите. Това означава не на реваншизъма в България.

46

?????

преди 7 години

България над всичко другото е ала бала трябва да се спре намесата на америка във вътрешните ни работи.Ние сме самостоятелна държава и който е против това е предател.

45

Анонимен

преди 7 години

Ти не можеш да се разправиш с един бивш пожарникар, че те яха с години, ще се разправяш с либералите...

44

=90-87056

преди 7 години

Не знам за вас , ама - "РЕПЕРИ" , за първи път я чувам тази дума

43

Протест

преди 7 години

Време е комбайнера да катапултира от Дондуков 2

42

?????

преди 7 години

Радев успех и работи за България и изцяло за България ,а не като предшественика ти американския лакей.И смачкай носа на еврогейатлантиците ,няма Русия няма Сащ Българските интереси над всичко.

41

Анонимен

преди 7 години

И българите, и американците отхвърлиха либерастите и глобалистите. Знаете само да бучите за демокрация, а когато тя реално се прояви и не ви изнася, се почва с реването.Най-големите врагове на бъгларския народ не са американците, търците, евреите, ислямистите или какви ли не още страхове. Те са българи измежду нас.Направете и тази година протести, да стане една гражданска и да се разправим с вас веднъж за винаги.

40

Анонимен

преди 7 години

Tова руско вле..уго ще изкара хората по площадите още тази зима!Комунистите са освирепяли от реваншизъм.

39

Анонимен

преди 7 години

Антон Дончев, не ти ли писна да копираш едни и същи лишени от смисъл неща

38

Време разделно

преди 7 години

Цвъки и кухата Тиква умират от яд! Свършва им краденето, обществените поръчки и 5 цифрените комисионни!Обикновения човек влезе в парламента макар и в кожата само на президент!

37

Анонимен

преди 7 години

Ще бъде!Успех,г-н Президент!

36

Оставка!

преди 7 години

Оставка на кремълския *** Радев!

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 42Значи, някой олицетворявайки идея, я прокарва масово, намирайки си хора, които да я разгърнат, пропагандират и накарат всички да повярват в нея.( Мяза на религия)Обаче, никой нищо не би могъл да създате и матриализира, ако не накара достатъчен брой хора, да му повярват. Пак стигаме до масовата вяра в лъжи.

34

Цако от село

преди 7 години

До Анонимен 39 ... ТОЯ ПЕНСИОНЕР , САМОЛЕТА НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ ДА ВДИГА , КАМО ЛИ ПЕНСИЙТЕ , БРЕ ДРУГАР ...

33

ЛЕНИН

преди 7 години

До Анонимен 41 ...VENCEREMOS , ТОВАРИЩ ...

32

Анонимен

преди 7 години

Сорос е този, който на 9 април 2013 г. каза:"Развитите страни нямат причина да изпадат в дефолт. Те могат винаги да напечатат пари."Представяте ли си за какъв псевдо-икономист става въпрос. Заради такива свинско-либералски действия световната икономика препускаше от криза в криза. Такива като Сорос и тукашните реформатори изкуствено създаваха балони и принизиха изконната държавна роля в икономиката до много ниско, унизително положение.Ерата им приключи! Светът се пробужда!

31

Анонимен

преди 7 години

Едно е вярно,че това което каза е голата истина!Корупция, безправие, неграмотност, не работещи в полза на хората институции , бедност, картели мафия- това е положението. Всички го знаят,но никой който се докопа до властта не говори за тези проблеми!Аз не съм гласувал за него, но го поздравявам за смелостта и се надявам да продължи в тази посока. Но не вярвам олигархията да го допусне, ще го смачкат.тя е и в БСП и ГЕРБ.

30

Анонимен

преди 7 години

Не е опорна точка, а истината. Някои хора сериозно мислят, че президентът може да вдигне пенсиите, например. Щом е генерал, ще ги вдигне, няма как...

29

Ал Бънди

преди 7 години

Ние с Пеги най накрая ша се ползвуваме от луксозност. Благодареа фи мо1 исбератели од Идеотокрация