88

Анонимен

преди 7 години

Много добра реч и акценти, особено: Свикнахме да гласуваме, но не виждаме смисъл да го правим, партиите са повече от идеите за България, появиха се бизнес партии, партийна генетика в зората на прехода изглеждаше по-автентична, отчуждението на гражданите от политическата класа е добра почва за популизъм. И аз бих го казал същото, защото съм един от онези 1 000 000 души, които бяхме на Орлов мост през юни 1990 г. Днес нашата съдба е зачеркната от т.н. Реформаторски блок!

87

Анонимен

преди 7 години

Винаги с ЕС и НАТО, всякога срещу Агресора !

86

Анонимен

преди 7 години

Снимката е уникална - зад Радев се вижда перуката на Путин.

85

Анонимен

преди 7 години

За пореден път стана ясно, че в България липсват професионалисти, които да подготвят съдържателно свово - какви клишета, и всичко казано като проблеми е пределно познато на всеки един българин! Къде са конкретика, приоритети, къде е визията за развитие на страната ни, къде е стратегията във външнополитически план? Други са очакванията за Президент на нашето време!!!

84

До Ели и извън

преди 7 години

темата:Булка (ако си в действителност, а не амплоа), остави времето да покаже кой какъв е и дали става.Да ме прощаваш, ама някакъв издържан изпит или завършен етап в общи линии не е нещо кой знае колко съществено. Успешното приключване на нещо говори добре за своя деятел, и толкоз. Важното е, човек да търпи развитие и то да е във вярната посока. Иначе, язък за мат'ряла.И подсурдинка да не се налага да ти разказвам онази популярна приказка от едно време за вързаното магаре и завършването.

83

Анонимен

преди 7 години

Точно той е президента необходим на България - и се усещаше вълнението му в деня на клетвата. И речта беше толкова точна,че на някои им стана зле. Радвам се че гласувах за него ..Напред

82

анонимен

преди 7 години

РАДЕВ КОРУПЦИЯТА МОЖЕ ДА СЕ ПРЕБОРИ ЗА 2 ЧАСА ---КАКТО НАПРАВИ ПИНОЧЕТ ---ИЗВИКВАШ ЦЯЛОТО СЕГАШНО---ПОСТОЯННО УПРАВЛЕНИЕ НС НА ОБСЪЖДАНЕ НА ВАЖНИ ВЪПРОСИ ИГИ ВКАРВАШ В ЗАТВОРА ПОСЛЕ РАЗПИТИ И Т-Н- ---ТЕ СА ВСИЧКИ НЕ ЗА ЗАТВОРА АМИИИИИ.---------

81

Анонимен

преди 7 години

Образованието е все по-скъпо, некачествено и недостъпно и броят на неграмотните ще расте, защото партиите и ЕС имат полза от повече неграмотни, за да купуват изборите.

80

Анонимен

преди 7 години

Европа е разделена на център Швейцария и Германия и периферия България с Турция и Албания.

79

Успех на Радев

преди 7 години

Точно той е президента необходим на България - и се усещаше вълнението му в деня на клетвата. И речта беше толкова точна,че на някои им стана зле. Радвам се че гласувах за него.

78

Анонимен

преди 7 години

До ЕЛИСега са и платени даже с такси по-високи от чужбина.

77

Анонимен

преди 7 години

За ЕС и НАТО това е по привичка и 10г втълпяване, тия 2 фирми са създадени като най- обикновенна аларма плашило със сответните печалби от плашенето.В края на мандата и ЕС и НАТО НЯМА да ги има поне в този им вид.Елита да се изкъпе от мръснниците почисти и обедини, чакат ни много сложни времена например ЕС се държи в момента само от страха че поотделно отиват всички на бунището.

76

ЕЛИ

преди 7 години

До Анонимен 88 Само това, че е издържал изпитите за висше военно училище и то по татово време, говори много. Едно време за едно място в техн университет се състезаваха 180 кандидатстуденти. Не беше като сега - университетите повече от кандидатите. Или си приказваме от злоба и завист ....................

75

ognyanz

преди 7 години

До "Надя Николова": Ти да не би да си нов ник на "СТРАНДЖАТА"?

74

Анонимен

преди 7 години

Ne se trae ve4e v BG...

73

Анонимен

преди 7 години

Доста комично от една страна говори за проблемите в образованието и в същото време срича като първолак)

72

Анонимен

преди 7 години

Причини за корупция и неграмотност са точно ЕС и НАТО, защото бг политиците са подчинени на ЕС и НАТО политици, които са антибългари и не са избирани от българите а от чужденци.

71

Гошу

преди 7 години

Браво! Важното е да не сме с Колхозия и алкашите, пиещи лосион за вана! А сега *** от яд, путлераси долни. ЕС и НАТО - ИЗБОРА НА БЪЛГАРИЯ!!!

70

Анонимен

преди 7 години

От видяното следвa, че Рaдев просто е негрaмотен в комбинaция със слaб интелект, толковa хaрaктерен зa някогaшнaтa Бнa. Зaпъвaше се горкия нaд всякa вторa думa и мaй не схвaщaше съвсем смисълa нa туй дето четеше. Тa тaкa, проруския летчик години нaред ще ръси aкъл нaляво- нaдясно, a пък нa нaс не ни остaвa нищо друго освен терминaл 1 или дa се смеем нa глaдно.

69

Анонимен

преди 7 години

До абеКъде ще бягат италианците като нямат 2 лв. в джоба. Без ЕС фалират за дни