13

Ала_Бала

преди 7 години

Какви хубави жени има около Тръмп. Не са като тези крокундели.

12

Анонимен

преди 7 години

Ами решила, че по-добре да се продаде сама и сама да вземе парите и да си избере купувача, вместо на 10 или 11 баща и да я продаде за съпруга на някакъв 45 или 50 годишен.

11

:(

преди 7 години

Има деца в България, които нямат достъп до Интернет, а "бежанците" по цял ден лежат по лагерите и си ровят из Интернет. И познайте кой плаща? Всички в ЕС, дори бедните българи. Да не забравяме, че внасяме огромна за възможностите ни вноска.

10

Анонимен

преди 7 години

Айде бе... осем годишно само си пуснало обявата.... особености на манталитета... майка му и баща му вероятно са решили да припечелят малко докато са в Германия. Между другото - Германия далеч вече не е толкова привлекателна дестинация за тези ... хора?! Социалните спират, затягат се мерките и голяма част от тях се пренасочват към скандинавските страни... там дупе да им е яко.

9

Анонимен

преди 7 години

а какво ако е нацъкала произволна сума ... ти колко искаш?654896колко?45687

8

Анонимен

преди 7 години

Не е ли малко нагла да иска такава сума за да имате привилегията да ви харчи парите докато стане на 18 а след тва да се сети,че сте я отвлекли от семейството и ,може би насилвали и така нататък...

7

Анонимен

преди 7 години

Kakva e valutata?!?! V zimbabviiski dolari moje!

6

Право куме в очи

преди 7 години

Това е небългарска журналистика.

5

Анонимен

преди 7 години

Много се надценило...

4

горо

преди 7 години

Арабски ценности.

3

Анонимен

преди 7 години

do patriotnqma a da si chul neshto narecheno publichen dom

2

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Хайде стига сте промивали мозъците на народа с такива сълзливи истории за така наречените "бежанци".Виждаме ги всеки ден от репортажите. Това са 90% МЛАДИ МЪЖЕ в боеспособна и репродуктивна възраст.Това е превземане на Европа отвътре. Това е подмяна на расовия и етнически състав на населението на континента.Ако толкова ви се пише за човешки драми надникнете в дома на 80% от българите. Там е пълно с такива, но за българите не ви плащат да пишете, нали ?!

1

патриот?

преди 7 години

Лъжа е, в цивилизована и христианска Европа пазари за роби и продажба на хора и жива плът няма. Те са толкова съвършенни, че унищожават чужди държави, убиват чужди граждани за да живеят добре техните.